Taze Orjn Cs Nicki Buyrun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Candella
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Candella

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Candella
~ A`inpad.#^

~ Florasan*.

~ GaLette`.#

~ F`warns.#^

~ M`tr[A]`.

~ Troseen`.

~ Knorast*.#

Kardeşim Yeterince Nick Paylaşıldı.Konu Açıcam Diye Yaptıgınız Şeye Bak.Birazda Cfg Skin Paylaşırsanız Seviniriz Nb Ailesi Olarak.

Kardeşim Yeterince Nick Paylaşıldı.Konu Açıcam Diye Yaptıgınız Şeye Bak.Birazda Cfg Skin Paylaşırsanız Seviniriz Nb Ailesi Olarak.
pFF sende adamLar ne payLassa bende dahil kimsenin konusunu begenmıon yha yeter artık
birazda sen payLas da biz gorek

PA>YLAS>IM için ty..

harbiden adam ne guzel ugrasmıs paylasmıs nıe kotuluyosun ? sorunun mu var

Lan oLm sen nesin herkezin payLaşımına Laf uzatıyon sende payLaşım yapda görek :@

adam istediğini payLaşır S A N A N E .. !!!!

PayLaşım için Tanx you kaRdeşim ! :wink:

birader istemiyorsan hiç bişi paylaşmayak olurmu ? elimizden geleni yapıp sunuyoruz hiç olmassa emege saygi

Senin Yapıp Sundugun Birşey Değilki.Oradan Burdan Buldugun Dosyaları vb.Editleyip buraya koyuyorsun .

cokmu iyi biliyorsun birader ben bunları aklımdan yazdım bide sen yap bakalım ne olacak hiç bir şey bılmıyorsan emege saygi

Ya Ben Sizi Ve Saçma Konularınızı Kötülemiyorum Sadece diyorumki yeterince nick paylaşımı yapıldı.Birazda Başka Dikkat Çekecek Şeyler Paylaşın ;)

istersen bişi paylasmadan senden ımzalı kagıt alalım ne dersın towbe ya kardesım burası forum sayfası ıstedıgımızı paylasırız senı alakadar edıyormu ?

Tmm Paylaş Belki Bir Rütbe Edinirsin.Amacında Bu dEğilmi zaten.

ne rütbesi la :D dalgamı gecıyon

~ GaLette`.# bunu silermisin ben aldımda :D

Paylaşım İçin Teşekürler.

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Mtra Aldım Sil pLs :D darqsovL banLayn...

Geri