0
EXE RANK
-jOmiiesto*
Fexe Kullanıcısı
map değişince sende otomatikman girip çıkıyorsun demiDust2 de yendik fakat glor denilen sahıs oyundan cıktı ve geldi Artık naptıysa sonucları deıstırdı![]()

map değişince sende otomatikman girip çıkıyorsun demiDust2 de yendik fakat glor denilen sahıs oyundan cıktı ve geldi Artık naptıysa sonucları deıstırdı![]()
arkadaşım adamın kendi bilgisayarı başkasının incelemesnden kurcalamasından rahatsız oluyordur belki bu benim fikirim ondan acıldı zaten movie konusu o Lion king denen arkadaş adam gibi isteseydi eminim olmazdı bunlar.
Adam gibi ? qlor maçtan sonra tw isticem dedim tw vermiyoruz movie yapın dediniz ???arkadaşım adamın kendi bilgisayarı başkasının incelemesnden kurcalamasından rahatsız oluyordur belki bu benim fikirim ondan acıldı zaten movie konusu o Lion king denen arkadaş adam gibi isteseydi eminim olmazdı bunlar.
ana bacı küfür etmen gerekmezdi.Konuyu dışına çıkarmayalım başka zaman konuşulur bunlar.Adam gibi ? qlor maçtan sonra tw isticem dedim tw vermiyoruz movie yapın dediniz ???
La koca kafa düzgünce istedik veremiyoz movie yapın dediniz bende sövdüm işte ne malsın la sen :lol:ana bacı küfür etmen gerekmezdi.Konuyu dışına çıkarmayalım başka zaman konuşulur bunlar.
Oğlum sen çocukmusun kaybol git ya gerizekalıya bak vermedik diye sövmüş yaş 15 burdan belli.La koca kafa düzgünce istedik veremiyoz movie yapın dediniz bende sövdüm işte ne malsın la sen :lol:![]()
Lan tüp bebek diyonki düzgünce istesen bunlar olmıcaktı düzgünce istedik veremezseniz söverim nası sevindiyseniz artizler movie yapın diyip duruyolarOğlum sen çocukmusun kaybol git ya gerizekalıya bak vermedik diye sövmüş yaş 15 burdan belli.
Malın düşündüğü şeye bakmap değişince sende otomatikman girip çıkıyorsun demi![]()
15 yaşında olduğunu çok belli ediyosunMalın düşündüğü şeye bakçıkıp giriyorsun yaz bari
![]()
La sus konuşmayı öğren la mal15 yaşında olduğunu çok belli ediyosun
konuşmayla ne alakası var allahın ergeni 15 yaşında çocuksun kardeşimi getiriyim onla konuş b y.La sus konuşmayı öğren la mallafın arkasında dur lafı değiştircene
14 yaşında davranıyorsun
![]()
La sus artık harbi malsın aynı laflar lakonuşmayla ne alakası var allahın ergeni 15 yaşında çocuksun kardeşimi getiriyim onla konuş b y.
daha ne duruyosun ozaman ergen ver gele ni çek git çekememezlik yapma post kasmaLa sus artık harbi malsın aynı laflar la17 yaşındayım kaybol kardeşinle fazla takılma
![]()
Anlama zorluğu var harbiTw vercz sovuonz vermıorz ama sovmdn oynayın verek bide movieyi yap tm mı kardesım
qL Bizee .!.