-team forbidden e sataşan eziklerin hazin sonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *4kt0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amele takım ezıle ezıle folluk oldunuz bıde bıze kafa tutuonz d2 nuke koduk azınıza hala konusuonz kepazeler

nese bn maca gırıom ameleler size bye bye ezo team nolcak

la emrullah harbiden ta$$ak süper :D:D:D eziq baran sırf cene bide elektirkler kesildi diye banada allah carpsın diyo

ahaha :D la cock musn ? nesn sen ya o baran ın ust katında x-qlusıvenın akrabsımı ark mı ne war
ona sormus ust de muzık dınlıo dmıs a* elektrk barnlardamı gıdıo anakrada bı :S

ahuahuhauhuaa :D:D lan bu nemesıs ne ayak la orta ayak gıbı dolanıo sen gece as team yok ken gıt yen huehue amele toplulu topLamıssınz Faqelerı oynayn a* ahuah ben sana faqe bı mac atsam :D bakım 3 mapdeıl 15 map atsak neye el alablcnzmı :D amelelr e bak Usp team ınn mac kadRosu noldu onu sole ben warken noldunz la ameleler bıde burda ss war
otuosn benı cıleden cıkarma g*tunz e tıpayı taktk kendı admlarınz baran a lafı orda kodu bole kaptanın ben dıe yeah yawrum yeah

<Yes come'n evry bdy> xD

cl_bobcyLe 0 mı socL oLmayan yerde macmı oLur yah x) bide kaıtıLıorum kes sadce watch eziqin tekıdır cfg ıcın qot werır

Net bılgın halkı ılgılrınzden doLAyı her bırınıze ayrı ayrı tesekkur ettım : ) : ).. kınyın bu p1sLıklerı

Ty. kardesler

joey sen sus pis emocu

Usp | team Ve Kes Sadece Watch [Baran] a cvp...

http://www.sk-gaming.com/video/119740-Usp__Ezili_zdiham

ARK lar bu bende yoktu ark yolladı :D:D buda aynı mactan ahuauh kopucanıza emınımxD xD

http://www.sk-gaming.com/video/119773-UspleTASAKxD

Allahın ezoları bn de o clandaım qeLmıs yendıq dıonuz sonrakı macı neden koymadınız 3 mapda 2 mapı aldık qot oldunuz sustunuz qeLmıs ezdıq dıyonuz bunların bu vıdeolarına bakmaın beyler qercek macı koymamıslar ezolar 3 mapda 2 mapı aldık sustular gelmıs ezdık dıyolar hala kendınızı kandırın ayrıca sıze koyduumuz mac sızın serwar da oldu cok konusmayın nuke de sıze el wermedık 9-1 dıonuz bız 9-0 aldık la :D:D

*4kt0w Adlı üye , flood yapmaktan dolayı cezalandırılmıcaksın , uyarıyorum.1. Uyarını almış bulunmaktasın.2.'yi almamaya çalışsan , iyi olur..

nfL tek geçer team forbidden'i

Ben Usp | Clanındaydım Ama Baran Yalan Dolan ısLerındn s0nra Cıkmaya Karar weRdım Bn Kendi Adıma Yani -mArLoN * oLarak Cok 0zur diLiorm Beni Affedin Affedmeyin o size kaLmıs hakLı oLan Sizsiniz...Tbrk Ediorm BasarıLarınızın Dwmını dıLerım Nıyazı abii sendnde c0k 0zur diLerim Affedmeni isdiorm buyuqum oLarak :(

Ben Usp | Clanındaydım Ama Baran Yalan Dolan ısLerındn s0nra Cıkmaya Karar weRdım Bn Kendi Adıma Yani -mArLoN * oLarak Cok 0zur diLiorm Beni Affedin Affedmeyin o size kaLmıs hakLı oLan Sizsiniz...Tbrk Ediorm BasarıLarınızın Dwmını dıLerım Nıyazı abii sendnde c0k 0zur diLerim Affedmeni isdiorm buyuqum oLarak :(

Affetmek Allah'ıma mahsustur..Biz onun aciz birer kuLLarıyız..doğru yoLu buLmana sevindim..Ve buraya y0rum yazan iyi kötü herkeze teşekkür ederim..Umarım artık daha dikkatLı oLunur.Maç istyenLer forumu kirLetip k0nu açıcağına pm atsın iLgiLeniriz..m0ddan ricam konu kiLitLi kaLsın...Bi arka$ımız yazmı$ nfl tek geçer -team forbidden'i diye...

Arkadaşım NfL'deki herkez benim kardeşimdir..Gidin s0run isterseniz :) onLara benim kapım onLarında bana kapıLarı ne oLursa oLsun açık...Bitmeyen bir d0stLuktur bu..Bunu tüm cs aLemide biLiy0r..Ara b0zmaya gerek y0k ;)

Konu Kilit !

x-qLusive!; "Konu Kilit !" , diyorsunda hangi konuya? Sizin konuyumu kilitleyeyim."Yok hayır , mesaj için dedim" , diyorsan; mesaj kilitlenmez..

Dmm Niyazi Abii Teşekkür Ederim.

Usp team lı kardesler

Size bısı demıorm bız bu vdeo yu Usp clanını kotuLemk ıcın ypmadık SIZIN Kes Sadece
Watch ı gostermk ıcın yptk bıze 3d wall bısıler salladı hernyse ama kendı sw ları sxe yok orda ark ı
yenmıs yok wall hıle dedı kardes sızın elemanınız baska sozm yok
konuyu 1 gun sonra kapatıcam

yaw bı modoretorr yardım etsın su konuyu nerdn sılcem :D KONUYU SILICEM FLOOD WEA ban flan atmyn :D

Geri