Tete de note Clan Ws ~Jai mal Joue Sonucu 5 Vs 4 ? Sonuc İçerde qweqwe :D Rezillik

Eyw AkaRR >>> :D

Maho knka akmışın yine :D qL TebrikLer ~

Eyw. Teşekkürler Beyler xD Aslında pek akmadık rakip ezikti biraz :D

:D Tuna Yazık Sana :D BOle Bısey Yok Gelmıs Buraya Adamlar Real DıyorAdamlar Baska Teamın Tagıyla gırıyor Bızım Teamdakıler Eski tekb1 > Clanı Bılen Bılır Onlarda Abılerımız Senn YASIN KAC ? 16 :D Gelmıs Bıde BANA Laf Ediyorsun Tartısma Yaratmıyorum Ama YILMAZA AIM ATTIGINI BILIYORUM :D ım

[COLOR=***nna]+ AKIL YASIN 10 SENIN :d EMIRLEN SW ALMISLAR PANELİN SIFRESINI DEGISTI NOLDU DİYE BENI BANLADI ARKADAS SALAK OLDUGU ICIN
ONDAN SORA PANELI ALDIK TEKRARDAN AMA YINEDE BOTSUN
[/COLOR]

+SW GIRIP OO FENA CFG BULDUM ABI DIYE TANJU YA DIYOSUN YASIN KAC BASIN KAC SW ALCAM DIYE TUTTURDUN 3 SAAT TELEFONLA KONUSTUK APTAL SENI

Burda bile mazeret uydurabiliyorlar :D Kendilerine sorabilirsin ? ! Ezme xD 5 Vs 4 xD :D

Flood için çok özür dilerim (: Affola

Wallaha Yazık :D Şimdide aim dio :D İStersen 12303 sw olsun [Zaten 1 haftası kalmıs xD] kasamadıktan sonra ne işe yaricak . Once konunun yorumlarına bak 10000 kişi o klanın yaş ortalaması 13 dio ezmük :D

Siz O maca 5v5 baslamadınız mı ? ad*****z Son El Cıktı Onunda Ismı Yardır Bıseydı Ama Sımdı Hatırlamıyorm 5 v4 dıyosn Hepsi real Dıyosun Adamlar Baska Clanın tagıyla Geldıler Rdj Clanda 1 tanesı onu tam hatırlıyorm yasın 16 benım 15 Ben Bısey Demıyorum Kucuk Olabılırız Sen Neden KEndını Cok Buyuk Goruyorsun ? Anlamıyorm Cunku Kendını Begenmıs Avanagın Tekısın Kincisisn Arkadasını Arkadan Vurabılecek Kadar Yuzsuzsun Sımdı GG

HE BU ARADA BEN YENDIK HILESINIZ VB.[SEN HARIC] [ZATEN KUTAY MORKAPLAN KINGOFDA KASAN TANINMIS ISIMLER ] DEMIYORUM TAMAM YENEBILIRSINIZ BEN DEMEDIM ZATEN REAL TAKIM GETIRECEN DEDIN BIZ DE SWMIZDE KALAN ADAMLARI GETIRDIK REAL TAKIMDA [GFB] KAPTAN [MARİPOSA] [CADO] FELAN

HE TEBRIK EDIYORUM TUNA AMA SENIN YAPTIGIN AYIP KOY NBYE HAKKIN BIR SEY DEMIYORUM SIMDI BU YORUMDAN SONRADA DUZGUN YORUM AT ISTE EZIK ANLADI FELAN DEME ACABA SEN HIC YENILMEDINMI BEN 5 BUCUK SENEDIR CS OYNUYORUM SIMDIDE SO TAKILIYORUM ARADA SIRADA GIRIYORUM BIZIM SWE BAZEN KINGOFA SIMDI OK BY

1- Bizim adam 3. el çıktı 4 kişi kaldık [ Nie Yalan soyluyosun ? :D]
2- Morkaplan fakemi:D:D ? [Kendisine soR ? ]
3- 4 Kişiden 1 fake wardı sadece
4- Ezilince neden ban atıyosunuz :D Madem Kutay Hile değildi neden beni değil onu banladınız ? :D:D
5-Bunca zaman aim değildimde sizi ezincemi aim oldum
6- Nüfusa senmi kayıt ettirdin beni ? yaşımı biliyon ? :D

1. Sizin Adam 3. El Cıkmadı Yalan Degıl 10.eLden Sonra CIktı
2. MorKaplan rdj Clanın Tagıyla gırdı
3. Diger Adamı Bılmıyorum Hatırlamıyorm
4. Ezilince Ban Atmadım Kty Agzını Toplasın Kufur Ederken Cok Oluyor
5. Bunca Zaman Bılmem Ss Var Arkadasta İstesem koyarım Senın Kadar yuzsuz Degılım
6. Nufusa Kayıt Etsemde Etmesemde 16 yasındasın

haha :) Buyur Koy ?

Neyse ben ss mi koydum. Ezigliginizi koydum Su andan itibaren yorum yapıp konuyu saptırmam ... Herkez kimin ne olduğunu biliyor :D
5 vs 4 10-2 ......... 3-0 Soylencek Fazla Soz Yok :D

Ayrıca 1 Vs 1 'de Cptnizi gorduk aha :D icede karsıdan karsıya geçerken vurmusum Eziklikte Son Nokta ! :D

1. Sizin Adam 3. El Cıkmadı Yalan Degıl 10.eLden Sonra CIktı
2. MorKaplan rdj Clanın Tagıyla gırdı
3. Diger Adamı Bılmıyorum Hatırlamıyorm
4. Ezilince Ban Atmadım Kty Agzını Toplasın Kufur Ederken Cok Oluyor
5. Bunca Zaman Bılmem Ss Var Arkadasta İstesem koyarım Senın Kadar yuzsuz Degılım
6. Nufusa Kayıt Etsemde Etmesemde 16 yasındasın

Kardeş Ben MorkapLan``. Hatan Var Ben AFK İKEN MAÇA BAŞLAMIŞŞSINIZ 5v5. 3ncü eL GeLdim Bizim Adam Düştü 3.eL Ondan Sonra 4v5 Oynadık :) Sonuç beLLi işTe.. Tebrik Eder Geçersin Tartışmaya Gerek YOK

şimdi tete de noteler banlamak ezilmenin göstergesidir ama şu war kutay noobun teki bunu herkez biliyor ;) şimdi onlar bi ara cs experts diye bi clanları wardı cs1 ******** alt clanlardı beni aim diye banlamıştı bunlar asdasd başka nickleydim tabe :) şimdi bu maL beni aim diye banladı şimdi inkar eder tabi orası ayrı nicki ben bile hatırlamıyorum.sonralarda baktım aynı teamdayız bu ezik duvar izliyor...karşı teama attı o el bi vurdum 2o hpsi kaldı duvar arkasına kaçtı :) kaçış o kaçış 5 saniye sonra hs yedim bi baktım ki kty dg bi bbaktım adam asmanın ordan sudan ct baseye doğru merdivenden çıkan adama 5 saniye sonra hs atıyor :D (asmanın ct baseye doğru olan yerinde) asdas qweqwe sonuç langame oynayamaz anca nadire para yedirir ;) hayır diyorsanız ben o ezikle oynamadım uzun zamandır zaten 2-3 kere girmiştik birlikte ama o eziğin mowiesini yaptırabilirim :) i$te sonuç bu ama ezik playerimiz bunca mallığa rağmen maçta kasamamış bir şey yapamamış jai mal joue 4v5 yenmi$ fazLa söze g3rek yoq.#

qiovenco Kardesım Ben Thetvetı Banlamadım Gelsın Itıraf Etsin Kutay bıze kufur ettı Ondan Banladım Kendıde Bılır He + Ben tartısma Yaratmadım Tebrık Etdım Ama thetvetın Ipnelıgıne geldı Hakert ettı napalım

ufff söze gerek yok : biz maçtan önce tunayLa konuştuk herkes şahittir criss ve schip benim abiLerimdir ve csyi 3 sene öncesinden bırakmışLardır .] bunu tunada biLio | aynen şunu dedim ona abiLerimonLar büyük ihtimaLlLe yeniLcez seviyeLi oL o da tamam dedi :] ama nafiLe

tunanın neden seviyeLi oLmadıqınıda size söleyim :] bir an sw yi aLdıqını zannneti ama :] aLamadı hemen paneLi geri aLdım ve ona haha fLn gıcık gıcık yazdım oda hemen bunu payLaştı wqwq :D hahaha

tamam uzatmayın cese oynayın .d

tmm büyüksünüz dua et bizim cenazemiz war ? ok ? 2 gündür cevap biLe veremedim .] ben seni yaLvarttıqım qünLeride hatırLıorum :] wqwq ver ? ver ? ver hatırlıormusun ? vericem sana bi gün uzun nse :D hade qq

ufff söze gerek yok : biz maçtan önce tunayLa konuştuk herkes şahittir criss ve schip benim abiLerimdir ve csyi 3 sene öncesinden bırakmışLardır .] bunu tunada biLio | aynen şunu dedim ona abiLerimonLar büyük ihtimaLlLe yeniLcez seviyeLi oL o da tamam dedi :] ama nafiLe

tunanın neden seviyeLi oLmadıqınıda size söleyim :] bir an sw yi aLdıqını zannneti ama :] aLamadı hemen paneLi geri aLdım ve ona haha fLn gıcık gıcık yazdım oda hemen bunu payLaştı wqwq :D hahaha

Schipronezen abinmi lan O ADAMIN GHOST MOVİESİ VAR ADAM BİLE DEĞİL ÇOCUK !!!! Bayram Kinqi :) Gördük Moviesini :)

haha :] böLe kişiLer nbde hLL sana nb onLa bu aynı deiL muhammet dersine çaLışda qeL hade bakaLım :]

Geri