Türkiye'nin En iyi Fragı Ve Türkiyenin En iyi Cfg'si Varsa Ötesi Görelim DaL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaLyoZ abim biraz Akanzy mi yapmıs :D
eyv enesim saol
Arkadaşlar ben bu cfg yı co0000k beyendımm super cfg sızlerede tavsıye ederiMM :)
saol gardas
Tr nin en iyi fragı mı ? karşıma geçtiğinde 10 da 1 ini atarsın ;) benim 125 e 1 vardı da bot dolu diye koymamıştım Asdrfasdf asf
boş konusma ben sözlerimi icraate döküyorum . lafda sedat pekersin ama icraatte elma şekersin ! su oyununu bi göremedıkla , fraglarını göremedik , mıllete atar yapıosun hıc bısey yok ortada olum ne ayaksın ? neyse gençsin sanada hak verıyorum benım gıbı olmak ıstıosun . olamayıncada hasetinden benimle uğraşmaya çalısıyosun . takıl kafana göre balyoz abin seni azad eddi :laugh:
Hll Olsun Ayko Dünya Fragı İstiyoruz Senden <3
-------------------------------------------------------
Ton conju`Re > `.quaNT [e] <Y>
eyv kerim yakında oda olur :D
Farkı qoR ;)

Adam ~baLyoZ* Helal kaRdesm :D
eyv saol gardas
eyv saol kardesım

aynen bizene fakesinden karman özentisi fotoya baksana :sneaky2:
karman ozentısı deıl foto hoşuma gıttı koydum sende takıp edıosun galıba karmanı :)
gh le kasıp ss koymak kolay mıllete pcme gır dıyıncede reactoru sılıp sonra id pw atıosun ardından adam pcden cıkdıkdan sonra sıteye gırıp ındırıyorsun sonra gelıp burda cahıllerı kandırıosun.:A
gele. çokmu delıkanlısın? istanbul içiysen ara konusalım o538 415 32 27. yemın ederım ara bayla alıcam.
ist'sen. , A y k 0 Dg ozentısı

karman ozentısı deıl foto hoşuma gıttı koydum sende takıp edıosun galıba karmanı :)
gh le kasıp ss koymak kolay mıllete pcme gır dıyıncede reactoru sılıp sonra id pw atıosun ardından adam pcden cıkdıkdan sonra sıteye gırıp ındırıyorsun sonra gelıp burda cahıllerı kandırıosun.:A
gele. çokmu delıkanlısın? istanbul içiysen ara konusalım o538 415 32 27. yemın ederım ara bayla alıcam.
ist'sen. , A y k 0 Dg ozentısı

Kendi Kendine Teoriler üretmeye başlamışsın , olmayan şeyleri görüyon . olum şizofrenmisin ? :cursing: . la git tedavi gör . inan istanbulda olsam yüzüne tükürmem acırım tükürüğüme . ban yedin halen benle uraşmaya devam et sen :)

ben senmıyım olum kendımı temız cıkarmak ıcın bana çamur atıosun. nonoş bıde demısımkı pcsıne gırmısım adam temız cıktı demısım hahaha :) süzme

+ o yazdıklarımın hepsi gerçek.

ben senmıyım olum kendımı temız cıkarmak ıcın bana çamur atıosun. nonoş bıde demısımkı pcsıne gırmısım adam temız cıktı demısım hahaha :) süzme

+ o yazdıklarımın hepsi gerçek.
ne yapmısımkı kendıme temıze cıkarayım anlamadım ne saçmalıosun :mad: işim gücüm yok senlemi uraşayım . güya çamur atmışım . görünen köy klavuz istemez . ne mal oldugunu illegal işlerle uraştığını bilmeyenmi var ? haa bu arada ALLAHa Yemin oLsun yazdıklarının hiç biri doğru değil !! q0tü b0klu bi oyun için imanımızı satacak adam değiliz .:sneaky2:

evet evet ben çok gordum bu lafları soluen sonunda yalan oldular :)
tro

analarını bacılarını katanları cok gordum ;) .. A y k 0 Dg cakması senı.

Not : arkadaşlar boşuna mılletın pc'sıne gırmeyın Teamwiwerle ; siz girmeden önce adamlar X'one Reactoru denetim masasından kaldırıp; Öyle İd pw veriyor siz pc'de bırsey bulamadıkdan sonra ve çıktıktan sonra.. nadirin sitesine girp indiriyorlar; PC'ye girmekle anlaşılmaz anca gızlı gırıceksınız_ ben oyle yaptım bir kaç kişinin. ve foyolarını ortaya çıkardım.. OYsaki o adamlar analarını bacılarını katıyorlardı bi oyun için ; sanalda delıkanlı kesılıp realde üçbuçuk olanlaR ##

seLametLe (!)

tro

Not : arkadaşlar boşuna mılletın pc'sıne gırmeyın Teamwiwerle ; siz girmeden önce adamlar X'one Reactoru denetim masasından kaldırıp; Öyle İd pw veriyor siz pc'de bırsey bulamadıkdan sonra ve çıktıktan sonra.. nadirin sitesine girp indiriyorlar; PC'ye girmekle anlaşılmaz anca gızlı gırıceksınız_ ben oyle yaptım bir kaç kişinin. ve foyolarını ortaya çıkardım.. OYsaki o adamlar analarını bacılarını katıyorlardı bi oyun için ; sanalda delıkanlı kesılıp realde üçbuçuk olanlaR ##

seLametLe (!)
Katılıyorum Sana BaLyoz Gh.

tro

seLametLe (!)

La Sen Müslüman Değilmisin ?? Gençliğimin hayrını Görmek Nasip olmasınli Gh değilim ! cennet yüzü görmek nasip olmasınki hayatımda ghost kullanmadım . Anamın Babamın SEvdiklerimin Yüzünü görmek nasip olmasınki Ghost yok oke ? ALLAH'A İNANMADIGIN BELLİ . HANGİ TANRIYA VEYA TANRILARA İNANIYORSAN ONUN ÜSTÜNE YEMİN EDEYİMLAN SÜZME KOÇ :@ ADAMI DİNDEN İMANDAN ÇIKARMA :@ :@

ql hocam helal

Büyüksün Abii. :)

boş konusma ben sözlerimi icraate döküyorum . lafda sedat pekersin ama icraatte elma şekersin ! su oyununu bi göremedıkla , fraglarını göremedik , mıllete atar yapıosun hıc bısey yok ortada olum ne ayaksın ? neyse gençsin sanada hak verıyorum benım gıbı olmak ıstıosun . olamayıncada hasetinden benimle uğraşmaya çalısıyosun . takıl kafana göre balyoz abin seni azad eddi :laugh:

sor abiim istediğin kişiye sonra gel tamam ;) sizin gibi bebe değiliz biz okuyoruz şuan meşgul olduğum için oynamıyorum sadece. ama çok meraklıysan oylarız da abilerine sor ya da :drool:

sor abiim istediğin kişiye sonra gel tamam ;) sizin gibi bebe değiliz biz okuyoruz şuan meşgul olduğum için oynamıyorum sadece. ama çok meraklıysan oylarız da abilerine sor ya da :drool:
Abilerim kim ? Yegenlerime demek istedın heralde ! someofcs bizimcs deki genclere sordum kinikmişsin hll sana . kingofdaki senoynadaki Cs0yuncudaki yegenlerime sordum vallahi nickini tanıyan cıkmadı :)
FORUMDA atar yapma gel vS ATAK kOYAK sURAYA :wink:

yakında tekrar oynayınca 5 elden fazla verirsem sen şanslısın tamam abicim ;) ben kingof ilk kurulduğunda ordaydım sen daha baba diyemiyodun. 5 yıl önce ve hala... Hepsini ezdiğim için çekemeyenim de çok... ;)

Adam kİng dagilsak mi ne ? ;)

saol payulasım ıcın ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri