Türkiye'nin gururu "gob b" orjinal config kaçırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyi Tartışon birader Sen Adam Konu açmış Babasınmsın amk Bak sen Dalgana Kim rep veriyosa Verir Sana ne amk ....
Teşekkürler Kardeşim Denemicem Emeğine Sağlık ....

Konuyu daha fazla uzatırsanız konuyu kilitleyeceğim.
Paylaşım için teşekkürler.

haryy kocum skdan anladıgın yok cahil cahil konusma . hersey hakkında bı yorum yapıp durma . Sen mastermisin expertmisin ? bana öğrenim durumunu söylesene . boyuna posuna bakanda delıkanlı sanacak . yasının adamı oL ! Boyle uluslararası playerlerın hepsınınde sk profılınde confıg dıe bı kısım war gormedıgın bellı cunku cahılsın . dıosan sana ornek atayım ? config bu cfg dıyen bırı oLdumu ? bak konu baslıgına config yazmıs adam ? bıldıgın ufak cstrıkede olusan confıg oke ? yok fatıh dayik cfgmı kullanır skyamı koyar bos bos konusup duruyor . işi gücü pos kasmak bu adama özel bi bölüm acın mılletı rahatsız etmesın admınler yoksa realde gıdıp bunu cıktıgı yere gerı sokacam !! :mad:

Bebe mısınız la siz ahah orjinal cfg dio :D Adam Eswc Esl turnuvalarında kasıyor cfg mı kullanıo sanıosunuz :D Adamın kendıne ozel ayarlarının bulundugu bind sens vs. ayarların oldugu cfgsıvar oda sızın hıc bı ısınıze yaramaz kuru laf yapıp mılletı keklemeyın yanı :D

Bebe mısınız la siz ahah orjinal cfg dio :D Adam Eswc Esl turnuvalarında kasıyor cfg mı kullanıo sanıosunuz :D Adamın kendıne ozel ayarlarının bulundugu bind sens vs. ayarların oldugu cfgsıvar oda sızın hıc bı ısınıze yaramaz kuru laf yapıp mılletı keklemeyın yanı :D

adam konfig yazmıs memo skda playerlerın profıllerınde config diye bı kısım oluyor ve kac kısının ındırdıgıde yazıyor ordan almıs paylasmıs bu kadar basit cok abarttınzı zaten adam cfg yazmamıs confıg . spawnında confıgı war sk profılınde 250.000 kısı ındırmıs buda oyLe :laugh:

adam konfig yazmıs memo skda playerlerın profıllerınde config diye bı kısım oluyor ve kac kısının ındırdıgıde yazıyor ordan almıs paylasmıs bu kadar basit cok abarttınzı zaten adam cfg yazmamıs confıg . spawnında confıgı war sk profılınde 250.000 kısı ındırmıs buda oyLe :laugh:

Tamamda kanka adamın kendıne ozel ayarlarının oldugu confıgıde burda paylasmanın bı manası yok oyle deılmı confıgde adama ozel sens bınd vs. gıbı ayarlar var gereksiz bişey ama isteyen indirsin banane yahu :D

Tamamda kanka adamın kendıne ozel ayarlarının oldugu confıgıde burda paylasmanın bı manası yok oyle deılmı confıgde adama ozel sens bınd vs. gıbı ayarlar var gereksiz bişey ama isteyen indirsin banane yahu :D

işe yaramaya yaramaz kanka ama adamın bı sucu yok adam konfigi koymus benım senın gıbı bı adam ıse yaramadıgını bılır ama ya dıgerlerı ? adamda demekki bilmiyor . yanı bı sucu yok . günahsız bi masum kedi :D

Tamam arkadaşlar uzatmayın.Playerin kendine özgü bir ayarı var onuda paylaşmış.İsteyen indirsin istemeyen indirmesin daha fazla polemiğe girmeyiniz.

haryy kocum skdan anladıgın yok cahil cahil konusma . hersey hakkında bı yorum yapıp durma . Sen mastermisin expertmisin ? bana öğrenim durumunu söylesene . boyuna posuna bakanda delıkanlı sanacak . yasının adamı oL ! Boyle uluslararası playerlerın hepsınınde sk profılınde confıg dıe bı kısım war gormedıgın bellı cunku cahılsın . dıosan sana ornek atayım ? config bu cfg dıyen bırı oLdumu ? bak konu baslıgına config yazmıs adam ? bıldıgın ufak cstrıkede olusan confıg oke ? yok fatıh dayik cfgmı kullanır skyamı koyar bos bos konusup duruyor . işi gücü pos kasmak bu adama özel bi bölüm acın mılletı rahatsız etmesın admınler yoksa realde gıdıp bunu cıktıgı yere gerı sokacam !! :mad:

balyoz demek ıstedıgımı yazmısın.. oraya ısteyen ufak boyutlu confıg koyuyor ısteyen yuksek ..

eLine saqLık.

Türkiyenin gururu aasdahsfhgdsf
Şaka gibisiniz valla forumu ne hale getirdiniz yok aim cfgler yok tr1.si falanda filan agsjasjd komedisiniz la

1. Koç değil teknik trektörüm 2. Senin gibi nadire yalakalık yapıp Master olamadım ama çevremizde bizimde ismimiz vardır :D Sen gibilerden uzak tabi ;D 3 . Config dediğin oyuna girip default yaparak ayarları c.strike'nin içinede girebilir yani bir yerden indirmek gerekmez. Hiç def kasmadığın için bilmiyor olabilirsin. 4. Pos niye kasıyım ? Ne işime yarıcak ne olacak yani ? Neden kendini benle karıştırıyorsun gülüm beni sek iç .d 5. ve son olarak 0554 508 42 83 & Atatürk mahallesi mimar sinan sokak 34/2 Çubuk/ANKARA. gel bakalım seni ankaranın ortasında balyozla dövmeyen beratı .. :D Seni kırarkende video ya çekip sk'ya atmayan beratı .. ;D

1. Koç değil teknik trektörüm 2. Senin gibi nadire yalakalık yapıp master olamadım ama çevremizde bizimde ismimiz vardır :d sen gibilerden uzak tabi ;d 3 . Config dediğin oyuna girip default yaparak ayarları c.strike'nin içinede girebilir yani bir yerden indirmek gerekmez. Hiç def kasmadığın için bilmiyor olabilirsin. 4. Pos niye kasıyım ? Ne işime yarıcak ne olacak yani ? Neden kendini benle karıştırıyorsun gülüm beni sek iç .d 5. Ve son olarak 0554 508 42 83 & atatürk mahallesi mimar sinan sokak 34/2 Çubuk/ankara. Gel bakalım seni ankaranın ortasında balyozla dövmeyen beratı .. :d seni kırarkende video ya çekip sk'ya atmayan beratı .. ;d

hayalprest :) Çok fİlm İzlİyon bellİ.

(yarenler bolu) bolu alpg.bey mahallesİ organhazİ caddesİ samanyolu vİllalari no 7

Sanada mı cfg atacam dedi ? :D Yok sana budamı fake üyeliğin? :D

Sanada mı cfg atacam dedi ? :D Yok sana budamı fake üyeliğin? :D

Yavrum sen yokken burda ben vardım tamammı ben cfg diye yalvarmam az googleyi kullansan ayyas_tr yazsan çıkar zaten koçum :) bana cfg atmazlar ben atarım ok bu arada

Balyozdan kastediyorsan çok tanımam etmem :)

Burda senin olup olmamandan banane :D Cs soksan 5 adam vuramazsın sabaha kadar burda yorum yapsan ne işe yarıcak maaş + sigortamı verecekler ben yokken bu varmış :D Hahaha

Konu yoruma kapatılmıştır.
hArry* isimli üye 1 günlüğüne Forumdan uzaklaştırılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri