Ufak tefek degisiklikler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

jockeя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
jockeя
Korku Odasi 18 yasindan kucuk arkadaslarimiza kotu ornekler olusturdugu icin kapanmistir.

Cs bolumunde Diğer bolumu 1.5 ve 1.6 diye ayrilmistir.

sizinde oneriniz var ise İstek ve Öneriniz konusuna yazabilirsiniz

Ek : 2.nick degisimi konusu bu ay sonu acilacaktir.

yenilikler devam edecek

iyi forumlar

Teşekkürler çok güzel olmuş elinize sağlık emre :) daha verimli ve düzenli bir çalışma ortamı sunduğunuz için :)

Korku odası diye birşey forumlarda olmaz zaten kapatılması çok iyi olmuş
Cs 1.5 ve 1.6 Bölümlerinin ayrılması güzel olmuş :)
2. Nick değişime gelince bu hakkımı doldurdum sanırım :(
Ayrıca bazı konulara hala yorum yazamıyoruz "Bu konuya Yorum Yapmanıza izin verilmiyor yada üyeliğiniz desteklemiyor" yazıyor ilgililere duyurulur :)

FORUM YARIŞMALARI DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ :)

Herşey NETBİLGİNİ Ailesi için teşekkürler. :)

​Teşekkürler

Teşekkürler karışıklık olmaz artık :)

:S korku odasını cok sevıyodum kapanmasa ıyı olurdu :S ama bı yerde sızde haklısınız bılgıler ıcın ty !

Elinize sağlık güzel olmuşta bir sorunum var
Bana gelen bazı özel mesajları açtığımda görüntüleyemiyorum ve aynen şöyle yazıyor HATA
Aşağıdaki sebeblerden dolayı felan yazıyor

1 ) işte orada diyor görüntüleme hakkınız yok
2) veya ceza almış olabilirsiniz felan yazıyor bazen birde bu soruna bakılırsa seviniriz :D

Bilgilendirme için teşekkürler..

elinize sağlık ...

şifremi unttum sekmesi yok .

Ben bi nbde konuya bakarken imleci en aşağı çektiğimde kitlenip kalıyor nb ile alakalı web sayfaları. Sadece bendemi yoksa herkezdemi öyle oluyor arkadaş :D Bütün nb ile alakalı web sayfalarını kapatıp tekrar açtığımda kendine geliyor yine sona çektiğimde yine aynı yine yine yine :D

Ben bi nbde konuya bakarken imleci en aşağı çektiğimde kitlenip kalıyor nb ile alakalı web sayfaları. Sadece bendemi yoksa herkezdemi öyle oluyor arkadaş :D Bütün nb ile alakalı web sayfalarını kapatıp tekrar açtığımda kendine geliyor yine sona çektiğimde yine aynı yine yine yine :D
Chrome tarayıcısı kullananlarda oluyor, ben dahil.

bende chrome kullaniyorum ama boyle bir sorun yok pcnizde kurulu bir programdan olmasin?

Sayfanın En aşağıdasndaki footer suanki tema ile uyumlu olmadığından kasma büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorm

Birazda Bilgisayarınızda hantallık varsa başka sebebi yoktur bence :)

Mozilla kullanıyorum bende hiçbir sorun yok

Sayfanın En aşağıdasndaki footer suanki tema ile uyumlu olmadığından kasma büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorm

Birazda Bilgisayarınızda hantallık varsa başka sebebi yoktur bence :)

Mozilla kullanıyorum bende hiçbir sorun yok

footeri normal haline cevirdim sitede ekstra hicbirsey yok ayrica bende chrome kullaniyorum bi problem yok

evet en alt tarafa gelince kitleniyor bendede chromedan kaynaklı olabilir. Bide rep vermeyi çözemedim hala ss li gösterirseniz sevinirim :D

evet en alt tarafa gelince kitleniyor bendede chromedan kaynaklı olabilir. Bide rep vermeyi çözemedim hala ss li gösterirseniz sevinirim :D

Donma olayının forumla bir ilgisi yok kullanılan internet tarayıcısı ile veya Pc'den kaynaklanan birşey olabilir .SS'e bakarsanız sorunuza cevap alıcaksınız sanırım .
5558.jpg

teşekkürler. evet chromede oluyor sadece

Düzelmiş bizim sorun. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri