2
EXE RANK
rashbang
Fexe Kullanıcısı
Oncellikle Sa , bLueJunq - Shamp3rt le geri donduk ve adam arayislarina girdik , kendine guvenen , iyi oynayan playerlari konunun altina bekliyoruz ... unForqiven > Since 2006'
Gökhan Yalman (Rio*)
Bu zamana kadar Cünüb Team & 4Leath` Olmak üzere 2 clan kurdum , Ve Sadece Art`z Clanına Girdim
Değerlendirmek İsterseniz Burdayım ~ Zaten Maçlarda Denediğiniz Süreçte Az Çok Elimden Geleni Yaparım
Fakat Microfonda Şuan Sorun Var Tek kötü yanı O , Girdiğim Clanın Adını Pisleticek birşey Yapmam Saygılarla (;
İnş sağlam adamlar alırsınız kardeşim
Oğulcan Gülle (~Jhe`Ra`) suana kadar 4Leath` | , disovowal , -FDL'enfer , koA`, T[C]S , Geants diger adıyla Dr swarzone ve aklıma gelmedıgı baska clanlar . Denemek ıstersenız maclarda saglam kasarım kendime güveniyorumMicim war bu arada
Gökhan Yalman (Rio*)
Bu zamana kadar Cünüb Team & 4Leath` Olmak üzere 2 clan kurdum , Ve Sadece Art`z Clanına Girdim
Değerlendirmek İsterseniz Burdayım ~ Zaten Maçlarda Denediğiniz Süreçte Az Çok Elimden Geleni Yaparım
Fakat Microfonda Şuan Sorun Var Tek kötü yanı O , Girdiğim Clanın Adını Pisleticek birşey Yapmam Saygılarla (;
Riyoya kefilim ganga alırsan güzel bir insan tanımış olcaksın :001_wub:
Riyoya kefilim ganga alırsan güzel bir insan tanımış olcaksın :001_wub:
Aynen Ganga Rio ya %100 kefilim alırsan clanına 1 king daha alırsın kanka
Duygulandım :'( Varol Sercan's Reyizler ;D