unForqiven > Alimlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rashbang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardiş clanınıza alım warmı 8/34 onlıneyım gece uyurken cs kasabılme kabiliyetim war her maç sana 25 frag garintiii viribilirim amacım shımpırtle aynı clanda olmak tek idilim sizsnz kardiş 300 kb cfgm war clan cfgsı yapibiliirm + kintirde atabilrim yitirki clana alın. msn eklirsnz sivinirm b******_@w.cn

eray Allah askına banada ogret :D:D 8/34 bende kasam :D:D

herkese ögretilmıor once clanınıza alın 1-2 cfg acıp maç atam ondan snra ögretirim 8/34 kasmayı abi ^^

Adım ; Enes Başer
Nick ; - kranklich `
Clanlar ; wps fLam!ng (senoyna),
(normal) Ex JuqaDores , perfectplayer quild wars , la fontaine , shinigami , RDJ ,ACCS ... akLıma gelmiyor suan,
maclarda saglam kasarım mic de alıcam 2 güne kadar. karar senin.

kardiş clanınıza alım warmı 8/34 onlıneyım gece uyurken cs kasabılme kabiliyetim war her maç sana 25 frag garintiii viribilirim amacım shımpırtle aynı clanda olmak tek idilim sizsnz kardiş 300 kb cfgm war clan cfgsı yapibiliirm + kintirde atabilrim yitirki clana alın. msn eklirsnz sivinirm b******_@w.cn

Gel eray gel :D

eray Allah askına banada ogret :D:D 8/34 bende kasam :D:D

Ahahahahahahahaha :D

herkese ögretilmıor once clanınıza alın 1-2 cfg acıp maç atam ondan snra ögretirim 8/34 kasmayı abi ^^

Adamsin :)

Adım ; Enes Başer
Nick ; - kranklich `
Clanlar ; wps fLam!ng (senoyna),
(normal) Ex JuqaDores , perfectplayer quild wars , la fontaine , shinigami , RDJ ,ACCS ... akLıma gelmiyor suan,
maclarda saglam kasarım mic de alıcam 2 güne kadar. karar senin.

ekle konusalim :D

aradıgın oyuncuları bulman dıleklermle <3 mustaFaa. xd

CFG CFG DİYE GEZMEYİN ORTADA BİR CFGNİN YETKİSİ %30'DUR Birazda Bilek deyin su oyuna CFG CFG BU NEDİR :D

kardeş ben bayıldım anlatımına yeterki clana gel seni esl ligiine çıkarırım

CFG CFG DİYE GEZMEYİN ORTADA BİR CFGNİN YETKİSİ %30'DUR Birazda Bilek deyin su oyuna CFG CFG BU NEDİR :D

lan enai ben burda kaynatıorm ben ******** kıngof kasarken duck atarken sen daha cs bılmıordn teneke.

kardeş ben bayıldım anlatımına yeterki clana gel seni esl ligiine çıkarırım[/QUOTE
esl 1on1 5on5 ligindeyim zaten birader sokmana grk yk ben sana sokam istıosan pardon seni sokım ıstıosan esl lıgıne ?

esL Lıgı asdasdasds :D

Burak Kılıç (` burak'kLc ) Su Ana kadar , Eski clanlardan \ Cappy , Vagrant , K.o.d ve Ct Time clanlarında yer .. Saygı durumuna gelirsek , Bana Saygı duyana Saygı duyarım .... Buyuklerıme karsı saygılıyımdır, Fakat dedıgım gıbı bana saygı duyup kardes olarak gorurseler elımden gelenı yapıyorum , Calısıyorum bazı maclara Vs, kacırma sansım Var Eğer ilgilenirsen Sevinirim
Hayırlı Gunler, Hocam

Nick : -wArheaD. n1
Mic ve TS war.
Online Durumum 24 saatin yarısından coğu. (:
Pub ve Macta Sağlam Kasarım affetmem vs bile atarız :P (:
Eğer istersen msn ekliyeyim..

Eskiden Bulunduğum Tek Clan : Spesso TEAM.

Senoyna kasıyorduk eğer bu clanı biLiyorsan ex juqAdores vs vs yazanları alt üst edip carpıcaqımı biliosundur (:

Eski arkadaslarım :

Spesso # SisQo <TANER>
Spesso # E-TEEN <C>
Spesso # CooL*
Spesso # ShojumArue *
Spesso # BoynerSPRD.
Ve ESKİ NİCK'M >> Spesso # -Anarchjst * 4Hs Baby.

Geri