Usin`q vs RuizonSha ~> Varmi Bizi Durduran. ? SchwarzkopF *

eyw saol bizlede bi clan maçı yapN

Sen demekki Nb de takıLmıosun fazLA.? bence konuşma.

qweqeqweqq he ole .. allahm ya .. Ben size kotumu Dedim NasıL anlıyosan.. Sadece 1-2 clan yenmekle bu is Olmaz.. adm qbi hltv koyun izleyek ?

olum ben yoqum burda ReaL Team HLL size !

hll basarılar

Bnm fps ve lossa bakarsan nie kasamadığımı anlarsın
sizin gibi fps 1oo open gL ,loss 0 kasmıorm ;)

lan allahın botu banane senin pc'den fpsden losundan git pcni değiştir fps 100 olsa 3d dermişiz la sen kimsinki sana 3d diyelim sen maçta bile cfg açıyosan git quit at allah bilir sw de socl değildir siz socl girebiliyormuydunuz ? asdlasdş Adam Nb'de Takılmak ile ne alakası war ? 2 3 frag koydn diye kingmi sandın kendini ?

2,5 3 yıldır Kingofcs Kasıorm adam 1 ay takldı king yaptı kendini helal olsn. sana sadece cok gülüyormm aksdksakdaksdka by

herkes 1 ModeL #.

Başarılarımızın devamını dilerim : Us!n`q > Acra[p]oviC ~> :D

lan allahın botu banane senin pc'den fpsden losundan git pcni değiştir fps 100 olsa 3d dermişiz la sen kimsinki sana 3d diyelim sen maçta bile cfg açıyosan git quit at allah bilir sw de socl değildir siz socl girebiliyormuydunuz ? asdlasdş Adam Nb'de Takılmak ile ne alakası war ? 2 3 frag koydn diye kingmi sandın kendini ?

2,5 3 yıldır Kingofcs Kasıorm adam 1 ay takldı king yaptı kendini helal olsn. sana sadece cok gülüyormm aksdksakdaksdka by

herkes 1 ModeL #.
iLk önce düzgün konuşmayı öğren.. ben KİNGim diye bişey dedimmi ? fakir olduğumuz için socL sw miz yok abi k.bakma. Cfg masteriz... he bu arada kingof ta 2 yıLdır takıLıyorum. yani cs ye 2 yıL once başLadım cs ye başLAdığımdan beri kingof takılıorm.
socL teamımızda var merk etme...!

Tartişma olmasn ltfen :S

Alayı cfg master.SocL da sudaN fırlamış balığa döner bunlar.

Helal olsun kim tutar sizi yürü be

İp wer kasam benide al :P:P:P:D

[quote="hir0']ezO' teAM'[/QUOTE]

Laf sölemekle olmuyo snde koy bakalım ss bekliyoruz sndende

Diyelimki adamlar cfg master zorunuzamı gidiyor anlamıyorum görmüyomusunuz adamın fps sini nasıl oynayın socL de bide software

Alpay DoqRu söyLüyor 1-2 Fraq Kasmış Movie biLe koymamıs cfq acmıs kinqof cfq master king yaptı kendini toz kondurmuyor :D

sw söle qanqa sw yoqsa clanda yoqtur soq qafana

Geri