Üst Yetkili Yöneticiler Gereği Yapılsın lütfen..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ kLaymore

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ kLaymore
Öncelikle Merhabe Ben Z1rT* Üyeliğim banlandıgından burdan yazıyorum Okan adlı arkadasın paylasmın oldugu cfg yi indirdim baktım icindekkik kodların beinim paylastıgım cfgyle yani beni yaptıgım cfg ile aynı oldugunu belirttim ve tartısmaya basladık ben ona asla küfür fln etmedim ama arkadas cfg karsılastırmayı bilmediği gibi cfg nin kendisne ait oldugunu belirterek ve Özelden Bana küfür'ler ederek üyeliğimi banladı Gereğini yapılmasını İstiyorum..!

İşte Küfürlü Özel Mesaj:
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/1741.jpg[/IMG][IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/1766.jpg[/IMG]

Arkadaşım senin Yasın kac benim yasım kac saygılı ol Real de gel de banlada görim :@ suan ne kadar kızgın varya küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum :@

0kan çok ayıp etmiş yakışmamış okana.

0kan çok ayıp etmiş yakışmamış okana.
Cfg yüzünden Yaptıklarına bak :@ Cfg yi karsılastırdım hatta 2-3 kerede yaptım aynı tıpta tıp aynı basına sonuna bi kac kod eklemiş koymus ben sadece bunları sölüyorum adam bana özelden küfür ediyor

:S Beklemezdim Okandan.

Hazır Yöneticiler Felan Beyler imzamda Clanımın Sitesi Vardı bu Yasakmı ? Daha Önce Palmeria Sordm Sorun olmaz Dedi :)

Hazır Yöneticiler Felan Beyler imzamda Clanımın Sitesi Vardı bu Yasakmı ? Daha Önce Palmeria Sordm Sorun olmaz Dedi :)
Kardesim benim derdim baska sen ne yazıyorsun :S Yasak tabi siteni reklam ediyosun :@

Evet Yasak.Senin İmzandaki Yazıyı Ben Kaldırdım

Pekala, incelemeye alıyorum gereken yapılıp buradan bilgi verilecek.

:) Adam Elinde Hiç Bir Kanıt Yokken Geliyor Bu Cfg Benim Diyor Kardeşim Kanıtla Dedim Kanıtlamadı.Konuya Gelip Bu Cfg Benimdir Belirteyim Diyo Kanıtla Diyorum Bana Cfglinki Atıyo İsmi Aynı Diye Cfg de Aynı Olcak Diye Bi Kaide Yok Kafayı Yedirttin Bana.2 senedir bende bu cfg nasıl senın oluyor kanıtlada görelim.+ Özelden Attılan Mesaj Herhangi Forum İçinde Küfür Sayılmaz Konuma Salak salak konuşma yazarken düşüncektin.14 yaşında çocuklarla uğraşacak vaktimde yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri