Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..!
Sanma ki aşkınla delirdim şimdi, nefretim bağrımda hançer misali gezerim, bu satırları okursan çok daha iyi anlarsın beni NEFRETİMSİN artık SEVDİĞİM değil!
KiMiNe GöRe PiSiKoPaTýZ KiMiNe GÖRe SeRsSeRi,KiMiNe GöRe ZaWaLLýYýZ KiMiNe GöRe DiLeNCi,KiMiNe GöRe AdAMýZ KiMiNe GöRe ZiBiDi AmA SeN WaRyA HaNýMeFeNDi Sen
Seninle sona eren askimiza,hiçte ûzûlmûyor aglamiyorum.Askimiz zaten bastan yokmuski.Geç anladimsada,yillardir yalan olan sevdandan,tam tersi,kurtulduguma seviniyorum.Sana neye ûzûldûgûmû sôyleyeyimmi?YILLARDIR SENIN UGRUNA BOSA HARCADIGIM ZAMANA.