vaLve.!. Pc Ekipmanlari .. inanmayanlar İçin Dal Bak . ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

vaLve.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLve.!.
Öncellikler Bir Kaç Arkadaş Googleden Resimleri Alip Paylaştıgımı Söylediler Bir Kaç Resim Çekte Görelim Diyen Kardeşlerim İçin Tkrar Paylaşıyorum ..

Bir Önceki Konum : http://www.netbilgini.net/cs-1-5/179040-valve-pc-ekipmanlari-otesi-warmi.html#post668979

Kaan (MaoN) Sana Gelince . Demişsin Ya Sende 10 TL 'lık Klavye Yoksa Ben Adam Değilim Die. Bu Resimlerde Sana Kpak OLsun :) Bi Yandanda Çekiyoruz Hani Ayıktın mı :) Telefon Denen BirŞey var demişsin ya. Masada Duran Tellere Bakabilirisin. Elimizdeki Sony 14.2 MP DijitaL Fotoğraf Makinasi ;)

37129017825095181706.jpg

59789083923971887585.jpg

Ekran Kartida Gördünüz Gibi Kasada ;)

46980970743173940206.jpg

Klavyede Ortada :

33521454868167317365.jpg

Kasa Görüntüsü Dıştan. :

28632092457069892259.jpg

Biraz Kendi Evimden .

`burAk`fb - vaLve.!. - `qosse|1n`s fAme` - Crepso.~ Bak Hepsi ReaL ve Yanyana !!

57329867065906785666.jpg

wayt gardaşlarm biraz dumanlıda olsak yakşklyz :) gL. gardaşma .

Sağolasin Gardaşim Benim :))

Söyleyecek Bir Sey yok gl :)

Hasan klavyeni tek geçerim gerisi fıs :D

Donanım sağlam :)

AdamLar kinq abicim :D

adAM KRaL yaaa hLL sana ASKER :........ qL ... :)

İçtiğin aLkoLLere baktımda en Babası %5 Alkollü . Redbulda bile bunlardan daha çok alkol var :) içiyorsan delikanlıca iç Burda rekL4mını yapma . Millet o şişeleri gördüde noldu :sneaky2: En fazla o Şişeler ... bişey demişlerdir . diskoya girsen içeri almazlar yaşın tutmuyor derler . bırakın bu kolpa işleri !!!

way kardaslarıma bak be... kaan maon gördün müüü .... 10 tl diorsun bide ayıp len sana .

Very Nice :) N1 Hasan``m :)

Balyoz Tartışma Yaratma Kendini Kasma :)

balyoz yşiın kac ? :) ahahah reklama gerek yoktu dogru dıorsun ama kendılerı kasındı yapacak bişey yok gene koymucaktı ben koydurdum reimleri neyin ne oldugunu gorsunler die ayıkıonn mu özellikle kaan maon görsun dıe 10 tl dior....

balyoz yşiın kac ? :) ahahah reklama gerek yoktu dogru dıorsun ama kendılerı kasındı yapacak bişey yok gene koymucaktı ben koydurdum reimleri neyin ne oldugunu gorsunler die ayıkıonn mu özellikle kaan maon görsun dıe 10 tl dior....
yaşım 21 gardaş . Biz İstanbul Çiçek pasajında , Türkish Pub , Türkü Bar gibi yerlerde Girişe 50 tl ödeyerek Yığınla İçmişiz ama fotograflarımızı sanal ortamda gösteriş olsun diye paylaşmamışız . Ama sizede hak veriyorum GenÇsiniz . Kafanız güzel . Güzel güzel yaşayın eyv

İçtiğin aLkoLLere baktımda en Babası %5 Alkollü . Redbulda bile bunlardan daha çok alkol var :) içiyorsan delikanlıca iç Burda rekL4mını yapma . Millet o şişeleri gördüde noldu :sneaky2: En fazla o Şişeler ... bişey demişlerdir . diskoya girsen içeri almazlar yaşın tutmuyor derler . bırakın bu kolpa işleri !!!

wooowwwww age 15 dıon yanı gardas :D qweqweqw

bnde 21 ysndaym gençiz yanii kafamıza göre kaynatıoruz ne bulursak içioruz sorun olmuor hiçbişey..ya daha dogrusu reklamlık bi foto yok burda

bAlyoz tartısma yaratma kayboL surdan sen kasmana bak ayık oL burda rekLama gere yok bız zaten vizyondayzzz bıLaderrr senın İctigini Bİzim buragın dübür icer.......

LA baba biz gencz kafamza göre kayntyz içyz gülyz bi herşeyi yapıyorz siz hala nie bize laf yetştrmye çalşynz ki anlamym kaan hiç mi karaktern yokla çatlyn ag bnlar böyle yapyo ben dagda cobanlk yapym die ag madem cok içmeyi bilynz geln birgün beraber kaynatk sarhoş oldgndada açar ***nden sikerm yani kaçırmam kekooo .

bAlyoz tartısma yaratma kayboL surdan sen kasmana bak ayık oL burda rekLama gere yok bız zaten vizyondayzzz bıLaderrr senın İctigini Bİzim buragın dübür icer.......
gardas siz suyu sek içiyorsunuz , siz halen neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorumki . vişne suyu içseniz sarhoş olursunuz :blink: ağzımı koklasan 2 gün ayyaş gezersin oke lets go veled :001_cool:

Geri