vaLve.!. Pc Ekipmanlari .. inanmayanlar İçin Dal Bak . ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O pcdeki ekipmanlar klavye TL hesabı 350-400 arası
Mouse ise Logitech g550 olacak yanlış hatırlamıyorsam 100 TL
O Mousenin içinde öyle bir ağırlık varki titremesi imkansız :D

Sana Bişey diyeyim mi Eğer Sen buna Donanım Diyorsan Demekki Hayatında Hiç donanım görmedin burdan çok anlaşılıyor Ben sana bir Donanım gösteririm 1 ay kendine gelemezsin :)

Sana Bişey diyeyim mi Eğer Sen buna Donanım Diyorsan Demekki Hayatında Hiç donanım görmedin burdan çok anlaşılıyor Ben sana bir Donanım gösteririm 1 ay kendine gelemezsin :)

burdan delikanlılık yapmak güzel :) göster internetten çekmeden bu arada kendi fotoğrafını koy pc lerlede anlayalım seninmi değilmi

bide senin donanınımı görek patron ? :sneaky2:

.d. Kulaklık Ve Klavyenin Toplam Fiyatı ne dir acaba ?

ewindede gördüm fenasin :)
eywalalh cihatim :)
O pcdeki ekipmanlar klavye TL hesabı 350-400 arası
Mouse ise Logitech g550 olacak yanlış hatırlamıyorsam 100 TL
O Mousenin içinde öyle bir ağırlık varki titremesi imkansız :D
aynen kardeşim mouse çok fena :) kendi üzerinde sens ayarlari var müthiş :)
bana qelipte böle yorum atma amacın nedir bilmiyorum anlayamadım :) bak şirkette ki server kasanin resimlerini çeker kordum benim pc derdim , ne gerek var ki evimdeki pc yi koydum yalan dolana gerek yok şirketti server kasayi görsen 20 milyara toplandı ağzın mı açık kalır yoksa kulaklarin mi gerisini sen düşün ama gerek yok ;) 0kby şimdi sana.
[quote="-dex '].d. Kulaklık Ve Klavyenin Toplam Fiyatı ne dir acaba ?[/QUOTE]
kardeşim klavye şu an da 250 $ civarinda. Kulaklıkta 25 tl bişey.

Laptop'da oynuyorum genede alirim fark yapmaz ;) , basarilar ...

ekipmanların hakkını veriyorsun gerçekten

:D:D Adam sırf etıket yapmıs hll olsun adamdakı ekran kartını eslde 1. olana ödül veriyolar :D:D

Geri