Vandetta ws GDR | at qL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan angelica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

angelica

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
angelica
25514216668835663761665.jpg

KENDİLERİNİ EN İYİ BİLEN GDR BOTLARI GİRİN İÇERİ BAKIN NE VAR

Burdan bu botlara mesajım amacım bu fotoyu koymak değil sadece Ruzgar botunun fake teamle ezdigimize inandırmaktı . Siz kendinizi kingofun en iyisi olarak bilmeye devam edin tamam mı evlatlarım :D bak altta hamit ezigide var gh'si bitmiş yazık :D Burdan bakiyede selamlar olsun o anladı :D:D:D bu arada 2.roundun fotosunu bulamadım onuda 4-0 aldık şimdi inkar ederler ama onuda buluncu koyarım . hadi benden size kocaman bi MENDİLLLLLLLLLLLLLLLLLL :001_tt2: :D

qeLe La çocuk :P

GDR | RuzqaR . ` 61 ` FENNA

OC ANGELICA BURDA HAWA ATION OC ANANI SIKTIM 2 MAPTE ONU NIYE DEMION OC REAL YOK DIYO AGLION REALLE ANANI SIKTIM HALA NEYIN DERDINDESIN DORU LA BU ARALAR O KDR COK OC SIKTIKKİ DERTLERIU BIZ OLDUK HA BU ARADA MSN WERDIK QEL REAL AL OC ANANIU SIKIM OC GDR CLAN YENILMEZ OC RuzqaR-61@hotmail.com WARSA GUCU YETEN EKLESIN ?

Gdr clan bole siker oc at simdi hawani sakin yorumu silme anani bi daha sikerim oc anladin daha yasin kucuk tuysuz pic biraz buyu ole qel am fafarasi .. Simdi ikile oc.... Yawas yawas.....

Ha bu arada gl oc ;[

wow gelin aynı kadroyu toplayın bidaha atak ? yer mi ?

lan botlar yenilmişsinz daha neyin derdini yapıonuz siz :D size burdan mendil veriorum sadece akşamda s***cem sizi fazla atarlanmayın :D kendinizi bişey sanıonuz ya ona yanıyorum :)

Yaw bu cocuk cok sakaci aq 2 map diom hala konusuo :d aq oglu aksamda anani sikecem :d:)

YA NE KOnuşuOsun. derdın varsa aL qeL ataLm. 10-0 Olunca ban attınız Ana bacı kufur edıpte ezoLar :D

YA NE KOnuşuOsun. derdın varsa aL qeL ataLm. 10-0 Olunca ban attınız Ana bacı kufur edıpte ezoLar :D

knk bunlara ne desen boş hep yendiklerini sölerler :D yenildiklerinde de inkar ederler bu botlar :D bunlar işte böle bi mallar :D

lan oc 2 kere yendım nıye demıon :D aq oqlu ananı sıktım altında suan qel al :D

1 cisi => dont s.k` # - angeLica o6 aDo . ` daha çocuksun bide aglama diyorsunuz sizi 2 maptada yendik fake diye agladınız kufur edip kaçtınız yazık size :) ado ss ıstersen koyuyum anana benden hedıye olur :)

2 cisi => lame luma ezigi şuana kadar biz 10 a 0 yenılmıslıgımız yok yenılsekde kufur edmeyız sızın gıbı .

3 cisi => Vandetta teama gelınce bızım 2. kadromuzla atmıslar 1. kadromuzla sizi yenmeye gucunuz yetmez yıyorsada ekleyın atlm aksam sızınle ruzqar-61@hot.

boyle nb gıbı seyler ısımız olmaz sızın gıbı ****** cocuklarına dogruları soylemek ıcın geldım.

kufur etmeyız dıO 2 saattır kufur edıO çocuk La bu :D

1.si benim yaşım 19 ama sizin akıl yaşınızdan daha büyük gösteriyorum emin olun . koy tınımda olmaz biz yenildkmi eyvallah deyip cıkacaktık ama sizin adamlıgınızı gördük ana sövdünüz beni teamınıza cekip ettiginiz küfürleride duyduk . ayrıca sizinle bu aksam atıcaz msnin var zaten bende havalara girme msnini ben istedim zaten sen kendin vermedin .
2.si küfür etmeyiz sizin gibi diosunda surda ettiginiz küfürlerin hepsini görüyoruz ana bacı sövecek kadar düşmüssünüz siz sonra bana yaşının adamı olun demeyin cocuk olan böle küfürler eder ama sizin yaşınız isterse 25 30 olsun ama akıl yaşınız 0 emin olun surda agzımdan ananıza bacınıza kötü laf cıkmadı .
3.sü de vandetta teamı orda alayımız fakeydi bi cellat vardı . ts bile kullanmadık macta :) 2. kadromuz diosun ama hamit holigan var ne iş anca böle yalanlar uydurun siz :)

SİZİN ADAMLIGINIZ BU İŞTE BIRAK BANA KÜÇÜKSÜN DEMEYİ DE BİRAZ YAŞINIZIN ADAMI OLUN !

Kingof 1 de Olmak kingofun en iyisi olmak anlamına gelmez.

qL ....

BaŞarILaR...

bLow` > TeaM .....:cool:

Geri