Ve Kendi Kullandıqım cFq Calısıorz Yapıorz Hs Makinası :D Fock Gock OzeLıqLı Dene .

Lan sen kimsinki bana posta koyuyon

Senin aklın gıt mı weled sen yokken biz cfg yapıoduk

emegimize çalana 2 çift sozumuz vardır

O kod deil ozel kdolama onu cfgde bulamazsın progrmla yapılıor delirtme beni bebe

Benle Ursama Dıorm Anlamıorsun Bak Cocuk Adresnı Evnı Mekanın Adını Soy Adını Ver.!

saoL Ama indirmicem

Ö.d Saaol Yorum İçin

payLaşm içn saq0L ;)

Paylasim icin saoL quseL cfg.

Sizde Saaolun.

Teşekkürler.

Oleey kım yapdıysa bukadar repı cok saaolsun cocuk gıbı sevındım :d sende saaol okan

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

guzeL Cfg oLmus kardes dewamı Lütfen geLsin .AçıkLama yaparkende baYa bı ozen gostErmıssın hLL oLsun eLLerine sagLk

Ö.d .

тσquaaη*<qS> ωaямı γaηıηda кяaL

AcaiB süPer ßir Cfq hLL oLsn +rep kAzaNdıN süpEr cFq eyw. emeqe Sayqı !

saolasın deniicem

Ö.d Sızde Saaolun Yorum Icın

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

teşekkürler deniyelim bakalım...

Saaolun da ArkadasLar 1 sey Demeyı Unutmusum Bu cFq BoL BoL Ban Yemek Icın Tasarlanmı$tır . :D :D :D :D : D :D :D

Yorum Pls.

Aga bildigimiz v4 2*3 ayar çekmişin :S

Geri