-versaiLLes` Vs koA`

Bazarda o maçın içindeydi benim en yakın kardeşimdir bu 1 .
2. Gele için eyv ciceegem.

içinde olsun dışında olsun ? orda argo kelime yapmış ?
bide burda benim karşıma geçip bu 1 bu2 diye artistlik yapamassın ?

La de get veletmisin sen :) şu kadroya bak bide o kadroda 1-2 kişi real degil o clanda fakat real maç takımında değil
bide gelmişiniz buraya yok varken atalım cart curt tartışma yarattırmayın len bana :) adamların size real kadroları degil real kadro nickleri yeter :] Adamlar -versaiLLes` adamın varya çükünü keserler :)

APİPO ~4KIRAL
kAtrejjj ~4SECO`
c A n ~58|D
size bu 3 isim yeter digerlerini almadım bile :)

qL kardeşlerime

bazar ezıgımısın nesın kardesım bende o team daydım :) ve hepsı sevdıgım arkadaslarım sana noluyo kendıne gelın guvey oluyosun ?? :cursing:

La de get veletmisin sen :) şu kadroya bak bide o kadroda 1-2 kişi real degil o clanda fakat real maç takımında değil
bide gelmişiniz buraya yok varken atalım cart curt tartışma yarattırmayın len bana :) adamların size real kadroları degil real kadro nickleri yeter :] Adamlar -versaiLLes` adamın varya çükünü keserler :)

APİPO ~4KIRAL
kAtrejjj ~4SECO`
c A n ~58|D
size bu 3 isim yeter digerlerini almadım bile :)

qL kardeşlerime
Sen w.Lawsonda deılmısın sızın ıyı elınıze werdık qendını cok bısı qorme k0cum :) ss lerı yapıstıram ıstyorsan ?

Sen w.Lawsonda deılmısın sızın ıyı elınıze werdık qendını cok bısı qorme k0cum :) ss lerı yapıstıram ıstyorsan ?
Flood atma bu arada...
velet oldugun şu cümlelerinden belli "werdık qendını qorme"
Msn için özel pm at da sana güzel bir Türkçe Ögretiyim...

içinde olsun dışında olsun ? orda argo kelime yapmış ?
bide burda benim karşıma geçip bu 1 bu2 diye artistlik yapamassın ?
Yaptım la napcan en fazla yapıcağın banlamak olcak yeni üyelik açarım sonuna kadar böle gider ciceegem 14 yaşındaki cocuga vercekleri adminlik budur.

hornyk1nq yaşın 15 millete koçluk moçluk taslama haddini bil.

Geri