[vnut`cpo] vs Heroe Turc`s Sonuc Ortada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kanuLt0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6
EXE RANK

kanuLt0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kanuLt0
heroe1.png

2.yarı

heroe2.png

bu kadr eziklik olmaz abi ya :) yeniliceklerini anlayınca birbirlerini vuruorlar son el :):001_tt2:

qL de Bu heroe turc neymı arkadas... Adamlar bı ara ıyıydı tamam kabul de her yenen ss koymak zorundamı??
Adamlar artık eskısı gıbı degıl bunu ben degıl herkes bılıo

Helal olsun bekir.
~Satsujin. ; ]

heroe1.png

2.yarı

bu kadr eziklik olmaz abi ya :) yeniliceklerini anlayınca birbirlerini vuruorlar son el :):001_tt2:

Burda ezq dıyorsun sw larından cıkmıyorsun + onceden abi abi dıye yalvardıyordun bu adamalra sımdı 1 macta yendın dıye cokmu ıyı oynuyorsunuz yendıysen buyuklugunu bıL ibret alsınlar bılmıyorsan susta adam sansılar dostm.

Burda ezq dıyorsun sw larından cıkmıyorsun + onceden abi abi dıye yalvardıyordun bu adamalra sımdı 1 macta yendın dıye cokmu ıyı oynuyorsunuz yendıysen buyuklugunu bıL ibret alsınlar bılmıyorsan susta adam sansılar dostm.

+++++++++++ :lol:

fena caktı..

hLL iyi laftı serdar :D

laf deyılde hakedıyorlarya.

valla ben senin yerinde olsam konu açmaya yüzüm olmaz o hile moviesinden sonra bide ezik mezik vay anasını be..

qL de Bu heroe turc neymı arkadas... Adamlar bı ara ıyıydı tamam kabul de her yenen ss koymak zorundamı??
Adamlar artık eskısı gıbı degıl bunu ben degıl herkes bılıo
bencede...

Hile movien cıkdı yüzsüz kopek hala gelıo ss paylasıo :S

qL basarılar

Geri