w.Lawson`s ~ vs. descreption|

arkadaşa burdan bı aglama yazmak ısterım bılen sw de huda bakar neyse urasmya deymez hakan altun dınletırrız aglamak yoookk yüregımm :D:D

Kim ağlıyor la ? Kendi ad*****z gelip söyledi bana bana değil ama birbirlerine yer söylüyorlar diye sen neyin kafasını yaşıyorsun ? İnanmayan varsa buyursun girsin baksın hud draw açıkmı kapalımı. Kapalı olarak gözükecek peki siz nasıl yer söylüyorsunuz?

Hala aglamaya dewam ediyor iletisim icin fatih@genckafe.net hahahahahahahahahahha bizle alksi olan bsey deil sw bzm oldgu icin 1 sn de olsa bz huda alistk herkes rahat olsn genclikkkkkkk

1. Önce Türkçe konuş da ne demek istediğini anlayalım. 2. Sen daha önündeki adamı vuramazsın gidip hud mu kasacaksın 2 saniyeliğine ? Hud_draw kasmıyorsanız apaçık hilesiniz. 3. At hltw'yi hud_draw kasmıyorsanız sahneleri çıkarıyım o zaman da hud_draw kasıyoruz biz diye ağlama ?

Haaa birde senin havan pc'de duran msn konuşmalarını nb ye koyana kadar olur çocuk çocuk gülme.

gıt arap sukru dınle bu kadın neden aglıyor :D:D hade guzelım yendıgın ss lerı koymakla olsaydı herkes kıng olurdu bızım oldugumuz ortamlardan uzak dur hade hade hade hade gıt baska sayfada agla hade . . .

At hltw. Yusuf yusuf ? Birde king clanım diye geçinirsiniz. Anca hile & hurda & 3 kağıtçılık ile maç alırsınız. ;D

HAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA berat bızı bılen bılıyo ufaklık hltv yı muhodan alırsın ben yawsakları msn mde tutmuyom muhalsef :S

Clandan çıktım diye 2 saat msn'den ağladığın trip attığın konuşmalarıda alıyımmı KİNG ?

Birde adam olmuş msn'de tutmazmış hoşaf.

bunları yazan benım kardesım daha cocuk her cocuk gıbı oda dusnuyo ama abısı ızın wermyo rahat ol sen ufaklık berat bız ******nn cocuguu degılızzzz sen bunlarrıı ***ur arkadaslarına goster bı ara tw werırım allahın weledı senı nelerle urasıyorsun yazık yazıkk hahahahah bu kadar mı kotu ezdık sızıde 2 gundur aglıyon bu sayfada bu kadar mı koydu sanaaaa hahah solseydın yapmazdık la keske solseydın bastan ben yenılnce aglyom saga sola saldryom yapmayın dye walla yapmazdık uzuldum senın adına sımdı :D:D:D:D

Good Luck Başarılar :D

w.L Affetmezzz :) gL .

Ağlayıp zırlamaya gerek yok. Socl olur hud kapalı sw olur farketmez. İp vermen yeterli Berat.

Ama hile diye ağlamak yok ?

Tebrikler. HLTV ismi hoşuma gitti :D

Bu arada konuşma uslubunuza dikkat edin aksi taktirde konuyu kilitlerim. Polemiğe girmeyin.#

Geri