w lawson turnuvası bu kadar olur

1
EXE RANK

~rOxc1n.!.KSK4LLİİFFEE.``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.bircanmobilya.tr.gg
~rOxc1n.!.KSK4LLİİFFEE.``
la olm walla sızın kadar karaktersız bır ınsan gormedım la. hele berat ******** hıc utanmıyonmu turnuva macında yer solemeye ***os :@ yazık yazık hıc bısey demıyorum.hl.res fotonu koydk dıye bole kasarlıklar yapman cıdden ama cıdden yazık....

bakbaky.jpg

48818045.jpg

YAZIK YAZIK...

Belki canı sıkıldı sohbet etti nerden biliyon yer sölediğini xD

walla acıormmm hLL derim başka bişi demioom :) aeo oLunnnn

Adam mac saatınde canı sıkılıp sohbet mı etmeye qitcek ? Hemde HAKEM :D

alayı bebe La bunlar waLLA hL.res yedıremedı :D yaparlartabi

qL Maon ;) Harry den bekLenr Her boq..............

Hem sacmaLık surda 1 Kere Adam Turnuva duznLıo ve duznLedı turnuvaYa kendı KaTıLıooo :S Hakemde Haryy Cok qzL ;)

Belki canı sıkıldı sohbet etti nerden biliyon yer sölediğini xD

ts SS'sindeki Last connects dekı tarıh saat ??

La gardaş sen neyın davasını yapıyon adamlar karaktersızın tekı yapcakları turnuvanın amq.

ts SS'sindeki Last connects dekı tarıh saat ??

La gardaş sen neyın davasını yapıyon adamlar karaktersızın tekı yapcakları turnuvanın amq.

Çok safsınız.... Konuyla dalga geçiyom adamın yazdığına bak. Düşün bak yazdıklarımı 1 saat falan oku sonra gel.

bunlar kim turnuva kim (:

Bu khardesınde bırısı qotunu kaldırmıs amk mal mal konusuyo :@

Ses kaydı denen birşey yok sonuçta aynı tsdeyiz ve harryninde burda olması normal birşey ortak bir sohbet edemezmiyiz ? Ses kaydı olsa tamam doğrudur ama ses kaydı denen birşey varmı ?

ts de sesi kaydedebilirsiniz...
beyenmiyorsanız turnuvayı girmeyin tcsler.
dark ağlama o khardeshin bi tarafı kalkmış olabilir kimse indiremedi sen mi indiricen ;)

Yok arkadaşlar ortada yanlış anlaşılma yok evet 1 yada 2 el yer söyledim kabul ediyorum. Fakat diğer team'lara değil sadece TCS karşısındaki teamlara söyledim yeri başka hiç bir team a yer belirtmedim yalan söylemem. Fakat sonra düşündüm hadi diyelim ben eX lere yer söyledim 1-2 el .. Maçın 1 . elinden başlayarak 9 el e kadar kendi adamlarıda Ex lerin Ts de imiş. Onuda unutmayalım yani.

ahahaha sohbet dıo ya :) Anlamadıqım Adam MAc sırasında TS ye qeLck sohbet edcek hea :) SIZIN ANLAYISINIZA KOYAM :) AT KAFALILAR

ahahaha sohbet dıo ya :) Anlamadıqım Adam MAc sırasında TS ye qeLck sohbet edcek hea :) SIZIN ANLAYISINIZA KOYAM :) AT KAFALILAR

Bak burak ; Ben maçı başlattım yemek yemeye gittim, Daha maç başlamadan sen bunların Ts girmiş sohbet karalamandan belli. Diyorsun ki ne işi var TS'de. Tamam hadi ben 9 yada 10. el yer söyledim ulan ben yemekdeyken senin ne işin vardı peki :} 9 yada 10 el afkydi yemekden bağırarak yermi söylüyordum da sen 10 ele kadar bekledin. Ki karşıdaki birde kendi teamın şimdi açıklamanı yap hadi.

Geri