-wiL`y // ~Crespo.~ Sok Sok Fake Sxe xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

`Ca$h.# T|K

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`Ca$h.# T|K
oglm bulacm birgn o zmn hepnz ne diycksnz bilmym :D

Hahaha :D Ezik ya :D

oglm bu site 3dsi bitane olamyn adam göstersene bana şu cs alemnde ?

Yazık böylelerine acıyorum :)

crespo yapar :D

ben kullanrm yani site 3dsini zaten bir sikme yaramyo gel biraz daha bişyler yazymda onları yapştr gellan :D

la merak ettim fotolar gözükmüyo bide link koysana D:

senn bişy zorna gitmş :D:D:D

neyse sız taklmnza bakn ben çkym fake sxe bualcm :D

ahaha :D abı yedıremedı :D bul abısı sen bul :D

La dogi takmaz böle şeyleri :D ts den de qülüo paso .d

la nie takym kngofta kaç kşi warsa ii oynaynlarn alayndan cfg wall istedm ne olack ag oyun :D:D

utanmadan bide wall istedım dıo ALLAHIM böle bisey olamaz la pff ss ler cıktı ya bide yüzlü cıkmaya calısıo aklı sıra surat insan suratı deqılkı essek derısı war mubarek :@ yazık acıorum ya :s

utanmadan bide wall istedım dıo ALLAHIM böle bisey olamaz la pff ss ler cıktı ya bide yüzlü cıkmaya calısıo aklı sıra surat insan suratı deqılkı essek derısı war mubarek :@ yazık acıorum ya :s

sen kardeşim dediğin adami yari yolda birakan kolpanin önünde qiden insansin birde burda qelip yorum atma seninde ss'in qelio 2dk ya bekLe ;)

lan sizin allah belanızı versın mk wall istedim dıor lan varya ... siizn ben... bebelerı allahtan utanın hala mal mal konusor burda yedıremeyıp ak botu cs bırak sımdı takmazmıs ne takıcak yalaka cok atmıstır dıger arklarına cs alemı full böle ak full sövsen ayrı sovmesen ayrı salak oglu salak ınsanlar .!(hileciler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri