Win8'e Yükseltme Yapmalı Mıyım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Win 8 kullanan arkadaşlar bende win7 var win8e güncellemeyi düşünüyorum fakat güncelliyimmi bilemedim, kullananların fikirlerini sormak istiyorum deneyimlerini sormak istiyorum.

Windows 8'î geçtiğimiz hafta aldığım Casper Ultrabook'ta deneme şansı buldum. Windows XP'nin yerine geçebilecek bir işletim sistemi olmaz diye umuyordum fakat kullanınca yanıldığımı anladım.

Grafikleri, performansı benim gözüme gerçekten güzel geldi. Bence denemelisin, pişman olmazsın diye düşünüyorum.

Windows 8'î geçtiğimiz hafta aldığım Casper Ultrabook'ta deneme şansı buldum. Windows XP'nin yerine geçebilecek bir işletim sistemi olmaz diye umuyordum fakat kullanınca yanıldığımı anladım.

Grafikleri, performansı benim gözüme gerçekten güzel geldi. Bence denemelisin, pişman olmazsın diye düşünüyorum.
Oyunlarda filan sıkıntı çıkartırmı abi , cs filan olsun ?

Hiç bilmiyorum Faik kardeşim, oyun kurup denemek aklıma gelmedi ama çıkmaz büyük bir ihtimal, Windows 7'den hızlı bir işletim sistemi çünkü...

Ben de kısa günlü kullanımım olmuştu.Pek fark görememiştim,ama tabiki uzun kullanmadan bilinmez.

Geri