wingboup - qobw hltv izle.

0
EXE RANK

kamolina12

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kamolina12
S.aleyküm iyi formlar.

Sert bi açıklama olucak ama yazık. Beyler bu ezikler çok kötü duvar atıyo hud drawdan beter bunlar açmışlar oynuyolar hltv link vericem izleyin birde seviyesizliklri baştacı zaten. Oyunda Teamwiewer werin dedim sustular ;) alt+tab yapıp silmeyemı calısıyolardı napıyolarsa ;)

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

adsz1p.jpg

alın izleyin adamlar hile

emın mısın hltwnın ızlendııne bndemı sorun war ?

izleniyo krdş sorn yk.

harbi izliyorlar

Bunlarla maç atılmazki 2 tane mi ne ghost movieleri çıkmış izlemedim bile değmez video mb sine. 3. yüde isteyen yapar :D değmez.

Sizi Admdan saymadıgımız ıcın ne dersenıs dıyın umrumda deıl...Bu Türkiyede Saten Kassrsan ya gh sn yada aım..Cekemıolar cekemıolar..Ayko yada ole yabtınız ama adm bak tezmı cıktı hıc takmıom sızı ne dersenız dııyn

Sizi Admdan saymadıgımız ıcın ne dersenıs dıyın umrumda deıl...Bu Türkiyede Saten Kassrsan ya gh sn yada aım..Cekemıolar cekemıolar..Ayko yada ole yabtınız ama adm bak tezmı cıktı hıc takmıom sızı ne dersenız dııyn

sen kimsinki bizi takcan la hltv ortada illa bu hltv den movie mi yapak ? millete gosterdik yine movie yapmadıgımıza sukret sus otur assa

NOT : Movieniz var bide qob`w canınızı acıtmasın

Adamlar hud kasıyor, dağılın :)

Yab la yab Ne farkeder :D Admmısınız :D

o obeinsance ne cok duvar ızliyo mk kor olcak mazallak :D

TMm biz İzLiyoz :D qerqweqwe

Hudmu kasıyorlar şakamısın la zenayı ızle ılk el napıyor hehee Çok belli etmişssinz.

Eyvallah kardesım sanada ;)

sunları paylasmayın bılen bılıyor bu ezıklerı

obeinsance nin bana b de kapı attıgı yere bak cakma king seni :D

bunlara ne denir kısaltılmısı 2 kelime olan o ile baslayan denir demi

Geri