winq` boup > cLan Hala Reziller Hala Hileler

:@ *** Go Go yazık clanına

Suç sizde dostum bunlarla mac atıyonuz

Bende aynı düşüncedeyim..

Beyler ben nb de yazdiklarna inanmistim ayni ts deyiz hic mac atmadik bnlarla hiller diye dedik atalim temzlnmsler ki zaten real deildik kendleride blyor ts den gryorlar ama yazik gercekten olsem atmm daha ben duwar olan yerlerni mowieye koymadim cunku zaten 2 tane warmis gh mowieleri bende macta yaptiklarni gostryim dedim mowieyi izlyn grmstr tarrken aimleri nasil kayyor hele o bomba sahne orta tarrken fare a2 ye donuweryo bi anda bunlar karaktersiz insanlar herkes bilİyor :d :d ayrica bu gerzege bi lafim war biz 2 sendir clan olarak aynı playerlarla oynyoz daha 1 kere bile bize hile diyen olmadi en iyiyiz diyede bi iddamiz olmadi ama en iyilerdeniz sunuda soliyim bi teklif olsun lan game gidelim orda en krali goruruz iste orda karsimizda durucak delikanli gorelm kimin hile kimin hile olmadigini anlarsin en kral kim ozaman sende gorrsun ezme seni ;);)

ayrıca eskıcı sunuda bıl daha yasın 16 ole bebe mebe laflar kıme anlamıyormkı bıraz zorlasam baban yasındayım fazla konusma en ıyıısı motorun sogusun :D:D

Geri