Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
REguest kardeısm sen kımsın alahını seversen en fazla 2 yıldır cs oynuıon gelmıssın burda artıslık taslıon yasın en fazla 14 su konusma seylerıne baklırsa.. Sw ver ip ver akıyım 20 de bıter 10 elveıorum saa )
bide ss suan goremedım x ısaretı var lınkı mı sıldınız blmıorum ama worms de > kes sadece watch kes sadece tech gh0st 2 sıde watch kanıtlandı sırswagger bıle dedı aylardır benden alıo dıe hala ne konusuosunuz anlamadım.
Valiente Aralarında Tahmin Ettiğim 2 Kişi Var 1i Kesin Eskiden Bu Forumda Olan Biri Request Sen Yoksun..! Ama Ne Kadar Doğru Bilemem Kendim Eminim Birinden.Fragıda Baya iyi Bizim Maçda Yenmiştik Onları Ama adamın Frag 17-7 Kapıdan 4 Kere Hs Vay Be....
Kes sadece watch hile bida ss alırken o adama söyle nick değişsin biraz daha inandırıcı olur Millette helal diyor.Hepinize helal yüceltin bu hilebazlarıda gidip gene alsınlar hile.
Hell > Alim dogru soluyo adamlar artık ne yapmalı ghost oldukları için.Adamların ss leri cıktı hala helal diyosunuz.Size bişey demiyorum.Şahsen benim arkadşım ghost olsun bida yuzune bakmam.Ama siz kendinizden utanın.Bişey demiyorum.