YaLan DeğiL Gerçek Fps 200-400 Arası İnanmazsan GeL İçeri [ ResimLi ] ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeqaL Hastayım su cfgLerıne Kardes'm

indirilmiyor kardes bu yha ...

kardeşim Rapidle Upload edebilirmisin ?

boş muhabbet yapmayın ya

aç konsolu developer 1
fps_max 99999 yaz
fps 500 de olur 700 de olur ama sadece görüntü. ordaki 100 değeriyle ordaki 800 değeri arasında fark yok ayrıca fps'si 20-30 olan arkadaşlar belki 100 görücekler ama yine 20-30 olucak

fps arttırmanın tek yöntemi ekran kartınızın dikey eş zamanlama seçeneğini kapatmaktır googleden aratarak bulabılırsınız

Dosya.tc kapandı linki yenilemelisin :)

ya tıklıom linke hiç bişey açılmıyo leqal bana ms ni verirmini ordan atarmısın bnm fps hep 30 :S

Link ölü yenılermısın .S

o fps sizin oyundaki hizinizi fLn arttırmas o sadece gorunus max 100 dur saten 100 ustune cıkamassınız dedim giibi o sadece gorunus

Kardeşim Link YEniler Misin ?

Arkadaşlar bir yerde okudum monitor aktarım en fazla ne kadarsa fps hızınızı o kadar yoksa yırtılma alırsınız yanı oyunda takılıp devam etmeler olur o yüzden cfg lerden uzak durun bu tamamen ekran kartı ayarı ekran kartı nvdia olanlar gelişmiş 3 d secenekleri derse istededikleri fps hızını alabilirsen hepinize iyi oyunlar

Ya Link açıLmıo rapidshare.de dne upload edrmisin yada cfg kodLarını koysna oLurmu

link kırık yha xs xs mxS xS

kırık lınkk degıstırsene

hortlamış konu :D

Ty qüseL payLaşm

Bu dandik bişey zaten, Alıntı yapmış hemde. Ben 3 sene önce bir siteden indirmiştim çakma fps bu kank göz boyamak için yerlerin motifleri falan kamıyor kumda yuruyorsun sanki :)

FPS artarsa adam çok yavaş gider, Dünya Standarlarında İdeal Fps 100'dür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri