0
EXE RANK
vaLiente.
Fexe Kullanıcısı
EVET ARKADASLAR Worms clan Bizi yani Heroe Turc`s Teami Yendi ve Forumda Atar gider yaptılar bende onlara dedimki bekleyin rezillginizi cıkarıcam ortaya.Simdi Kendinizi Burada İzleyip İzleyip Gülersiniz.Siz Kendinizi King sanmaya devam edin gencler Ve zaten sadece Worms > Homeupdown arkadasımız Ghost kullanmıyor o clanda sirswagger yani nadir adlı ghost satıcısı sxe 8.6 cıktıgında paylastıgı videoda kendisine kufur eden kessadecewatch ' ın ipliginide ortaya seriyor birde öyle bir ss paylasayımda worms clanını iyice tanıyın.
Siz kumda oynayın beyLer bırakın csyi q tab enter
Artık yerinizde olsam ya cs bırakırım yada clan adını ve kendi nicklerimi degisirim.
hadiyin allaha emanet olun ben yapıcam dedim yaptım Sıra yorumlarda grsmek üzre. . .
Heroe Turc`s # Team
Heroe Turc`s # vaLiente ~C~ [SERHAT]
aLnınızdan Öpüyoruz sizi
Buyrun worms > Homeupdown arkadasımızın 3d movie acele hazırlanmıs video oldugu ıcın bazı yerler karısık olablr ama izleynce zaten herşey ortada
LİNK : Rezil worms Clanı... | SK Gaming
buda Sirswagger Nadir adlı Ghost satıcısının kessadecewatch hakkında söledigi kelime emin ol sende ghostsun baran : )
Siz kumda oynayın beyLer bırakın csyi q tab enter

Artık yerinizde olsam ya cs bırakırım yada clan adını ve kendi nicklerimi degisirim.
hadiyin allaha emanet olun ben yapıcam dedim yaptım Sıra yorumlarda grsmek üzre. . .
Heroe Turc`s # Team
Heroe Turc`s # vaLiente ~C~ [SERHAT]
aLnınızdan Öpüyoruz sizi
Buyrun worms > Homeupdown arkadasımızın 3d movie acele hazırlanmıs video oldugu ıcın bazı yerler karısık olablr ama izleynce zaten herşey ortada
LİNK : Rezil worms Clanı... | SK Gaming
buda Sirswagger Nadir adlı Ghost satıcısının kessadecewatch hakkında söledigi kelime emin ol sende ghostsun baran : )