YAPICAM DEDİM YAPTIM ! Homeupdown REZİLLİGİ :D Heroe Turc`s den SEVGİLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

vaLiente.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLiente.
EVET ARKADASLAR Worms clan Bizi yani Heroe Turc`s Teami Yendi ve Forumda Atar gider yaptılar bende onlara dedimki bekleyin rezillginizi cıkarıcam ortaya.Simdi Kendinizi Burada İzleyip İzleyip Gülersiniz.Siz Kendinizi King sanmaya devam edin gencler Ve zaten sadece Worms > Homeupdown arkadasımız Ghost kullanmıyor o clanda sirswagger yani nadir adlı ghost satıcısı sxe 8.6 cıktıgında paylastıgı videoda kendisine kufur eden kessadecewatch ' ın ipliginide ortaya seriyor birde öyle bir ss paylasayımda worms clanını iyice tanıyın.

Siz kumda oynayın beyLer bırakın csyi q tab enter :D:D
Artık yerinizde olsam ya cs bırakırım yada clan adını ve kendi nicklerimi degisirim.

hadiyin allaha emanet olun ben yapıcam dedim yaptım Sıra yorumlarda grsmek üzre. . .

Heroe Turc`s # Team

Heroe Turc`s # vaLiente ~C~ [SERHAT]

aLnınızdan Öpüyoruz sizi

Buyrun worms > Homeupdown arkadasımızın 3d movie acele hazırlanmıs video oldugu ıcın bazı yerler karısık olablr ama izleynce zaten herşey ortada

LİNK : Rezil worms Clanı... | SK Gaming

buda Sirswagger Nadir adlı Ghost satıcısının kessadecewatch hakkında söledigi kelime emin ol sende ghostsun baran : )

fbvyxe.jpg

tebrikLer serhat yaparm dedin yaptn heLaL oLsun : )

seRhad dedını yapar yhanı heRkez aYanı Denk aLsın 2 3 tane cabulcu qelıp qhostcu ayak yapmasın hadın bırakın artıq sız su cs yı :D

qweqeqeq q tab enter q tab enter:D

Adam yaparım Dedi Yaptı Ty =)

aynen 0yunun tadı tuzu kaLmadı q tab enter :D

way be helal olsun inanmamıstım sizi yenebilceklerine :D rezillik diz boyu cs bırakın aga siz

qördün mü qördünn müüüü :D şarkı qüzeLms

Evet beyler Heroe Turc`s # Yenilmezzz... :D

allahın bebesı muzıqı koymada walk seslerini duyalim siz ses kasmayimi biliyorsunuz bebelkte işiniz gücünüz ;)

Velet Diyorum Başka Bişi Demiyorum...

:D :D :D yorum yok artık herşey ortada kanka's xD

işine qit duvar izLiosun bot : ) ses kasıormus bıcakLa qezion La tüm mapı resmen .

Gordun mu q0rdun mu worms yalakaları hadı qelın burayada hLL oLsun deyın bakyım :D:D

allahın bebesı muzıqı koymada walk seslerini duyalim siz ses kasmayimi biliyorsunuz bebelkte işiniz gücünüz ;)

dostum kendini nasıl savunucagını sasırdın arrtık resmen duvar ızlıon neyin sesinden bahsediosn sen:D ses kasıom deme sen ses kasıosan biz cs bilmıoruz burdaki kmse cs bılmıor :D bırakta nick bulmaya basla kendine baska : )
aklı olanda senin oynadıgın maca gırmez zaten artk

Kes Sadece Watchın hile oldugu zaten kesindi ama milletimiz anlamaz işte ;) Videoyla acıklaman iyi olmus.Wall satıcısıda onayladı.Ama gene mac ss sii koysunlar bizim milletimiz gene hll der .

Şarkı spr xD

Kes Sadece Watchın hile oldugu zaten kesindi ama milletimiz anlamaz işte ;) Videoyla acıklaman iyi olmus.Wall satıcısıda onayladı.Ama gene mac ss sii koysunlar bizim milletimiz gene hll der .

bu konuda haklısın kardesm ama yapıcak bisi yok biz elimizden geldigince bunları ortaya cıkarmaya calısıyorz bugune kdr kme dedıysem cıakrdım ortaya buda onlardan biri gecmis olsun o arkadasa : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri