YAPICAM DEDİM YAPTIM ! Homeupdown REZİLLİGİ :D Heroe Turc`s den SEVGİLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw illaki yenilicezde bu ahlaksızlar sebeb olmasın bunun gibilere yenilince adama koyuyor bilion mu :) yksa yenilmez diye bisi yk bilegiyle yenen adamın elinide öperiz.. ancak bu sekil emek hırsızları oldugu surece bu tur konuları meydana sürekli getiricem o yüzden gh ile gelmeyin bizim macımıza :D

aynen kardeşim mac atıcaksan adam gibi hilesiz mac at ki zewki cıksın bu gibi insanlar (insan demeye bile utanıyorum) yüzünden cs'nin zewki kalmadi ! ..^^

Serhat geLiyoLarda noLuyo Böyle reziL olup Cıkıyolar piyasaya :)

Yaw SAten blıoruz bunların ne mal oldugunu WAL ' I SATAN ADAM BILE DEDI HALA BAHANE BULUOLAR YA :D:D ben ona guluorum xdddd

:D:D:D işte cocuk olmak böle bisi adam artık ne diyecegini sasırdı uydurdukca uyduruor bu kadar insan aptal onlar akıllı ya :D 3 5 veledin kalkıp böle etrafta bu sekilde nam salması ve bunları tebrik eden arkadasların olması benim zoruma gidiyor ama emin ol adamı bole şapa oturturlar yegenn:D

bükemedigin bilegi öpüceksin hadi bakalim worms > cLan .. ^^

Yha bazı ezmeler qelıo daha worms savunuo susun da vıdeo ızleın :D

Afferim Helal Baba :P NE Geçti Eline ?

Wall actında ne gecdi adam hala savunuluyor b de delige nasıl kitleniyor öle amanin :D

baba adam kral yahu asmıs duvar arkasından crossla ızlıcek kadar prof olmus bunlar o kdr iyi ses kasıor sen ne diorsun yahu qeqwxewqxeqq:D

adamlar k1nq yha seRhat b0yle 2 3 tane ezme cıkıo qhost alıo kendılerını k1nq sannedıolar bırak abısı cocuk daha bunlar D:

reguest yalan oldu zuhahahahaaha :)) 13 1 4 yasındakı cocuklardan ne beklersın kardes :)

Edit# Hakaret ##

Locked Tartışma İS-TE-Mİ-YO-RUM

TAbikide tartısma olcak. Bir clanın rezilligi tartıslıyor. Bence

katılıyorum yani aman aman asagılayıcı bi durum yk karsıt goruslerde yk herkez yorumunu atıyor kufur flnda etmıyorz istegimiz sadece videonun izlenmesi o kdr

tabikide mıllet yok sole yok bole dıycek.

qeReksız yeRe konu kılıt oluo anlamadık :d

Hero'e turc's cLan aLım vaR mı ?

Herkez bunLarın Ne oLduqunu q0recek :D:D:D

Millete cok camur atıyosunuz yazık. Biraz gozunuzu acın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri