Yeni cS Bölümü "Cfg Coder" Açılsınmı Açılmasınmı

Yeni Bölümler ve Yeni Kategori

• Evet Açılsın

Oy: 41 73.2%
  • Hayır Açılmasın

Oy: 15 26.8%

• Kullanılan toplam oy
    56
0
EXE RANK

eRd0qan*28

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
eRd0qan*28
Arkadaşlar bu forumda şüphesiz en çok ilgi bölümü cS Bölümleri
cS ye yeni kategori açılıp Alt bölümler Normal Bölüm olsunmu ve Cfg coder bölümü açılsınmı

Cfg coder bölümünde arşivlerimizi paylaşacağız tabi tek tek şifre değil mesela aim ayarları serbust ayarları cl_ ayarları gibi

Bunları onaylıyorsanız Evet onaylamıyorsanız hayırı seçin

Yöneticiler buna göre sesimizi duyabilir...

ya sanki cok codersin bide 83 mb cfg yaptım diyor ya:S

Sana mı Kalmıs kardesim Burada [Yetkileler] dururken ?:@

Sana mı Kalmıs kardesim Burada [Yetkileler] dururken ?:@

evet bana kaldı.. ben sölemesem bu forumda bilgi paylaşımı gecikebilir mesela coder olmak isteyenler var hep beraber mi daha ii coder çıkarırız ? yoksa aynı zamanda daha az bilgiyle daha az codermi ii olur ??

"Bir elin nesi var , iki elin sesi var !!!"

Bu forumda günlük belki 5000 kişi buraya giriyor sabah öğle ikindi akşam gece ....:thumbdown:

Terbiyeli olun adam doğru sölüyo erdogan sana kalmamıiş sen adminmisin ? yetkilimisin

ben konuda yazdım yardımcı olmak için siz bilirsiniz.. Düşmanım çok ama düşmanımdan fazlada dostum çok...
Beni bilen bilir eRd0qan olarak

Arkadaslar Terbiyeli Olun Adam Fıkır Alıyor Bence Acılsınm Ama Ben Karısamam

Bizde karışamayız tabi :) ancak fikir veriyoruz insanlık hali herkesin aklına o anda gelemeyeilir :) burası bir forum paylaşım alanı değilmi :)

Adam burda Yöneticilere bi sesLeniş yapıyor sizin dedğinize bakın "sen adminmisin yöneticimisin" burda bir insan arzusunu isteğini forum için hayrlı olcak birşeyi duyurmassa forum gelişmez kardeşim"

Fireman d.moderatörlüğünden alınmasını istiyorum oldugu günden beriki takiplerime göre kafasına göre iş yapıyor.Gereksz yere milletle tartışıyor "UNUTMAKİ DAHA YENİ ARAMIZDAN ÇIKTIN"

Tabi erdoğana kalmış adminlerin aklı bi karış havada :D

acılmasın xD

Adam burda Yöneticilere bi sesLeniş yapıyor sizin dedğinize bakın "sen adminmisin yöneticimisin" burda bir insan arzusunu isteğini forum için hayrlı olcak birşeyi duyurmassa forum gelişmez kardeşim"

Fireman d.moderatörlüğünden alınmasını istiyorum oldugu günden beriki takiplerime göre kafasına göre iş yapıyor.Gereksz yere milletle tartışıyor "UNUTMAKİ DAHA YENİ ARAMIZDAN ÇIKTIN"
Tavanlarda :) Adam Fikir veriyor acaba sizene sız sadece oylamanızı yapın ! unutmayın sızde sacma sapan konular acıodunuz :) daha yenı Mod veya D.mod oldunuz hemen havalara girmeyın ok

Doru Ama Herkes Gorevını Rütbesini Bilmeli Herkes Büyügüne Büyügüde Kucuqune Saygılı olmalı Ben Ondan Daha Rütbeliyim Bana Kimse Karısamaz Gibi Tavırları Almamalı

Firemanı d.moderotorlugunun bende alınmasını ıstıorum yonetıclere seslenıorum...!!!! cok sacma sapan cvplar verıo bıde sacma konular acıo

bence saçma cs 1.5 ve 1.6 bolumu var yetiyorda :D

ya arkadaşlar siz cfg coder olabilirsiniz ama gelecek nesil olmak isteyenler ???

Açılsın bence..

bence böyle olmamalı sitemizin cfg koderları tekrar geri getirilip onlardan ayrı ayrı yardım istenmeli, mesela giricez bölüme cfg coder kardeşime kardeş ekran aydınlanması ayarları nelerdir spped ayarları nelerdir böyle olmalı.

Geri