Yeni İletiler

*Kaderini Değiştirecek Kadar Büyük Birisi Varsa Eğer, Söyle Ona Kaderini Baştan Yazsın.

*Ölmek İçin 9 Canım Olsaydı Eğer, 8ini Gülüşüne 1ini Gidişine Verirdim..

Kurduğum Rakı Sofrasının Bitişi Gibiydi Gidişin, Bardağım Sevgin Kadar Boş Ama Kafam İnadına Hoş Kaldı.

Ateş Karşısında Bozulmayan Altın, Altın Karşısında Bozulmayan Kadın, Kadın Karşısında Bozulmayan Erkek : Kalitelidir..

*Her Kadına Sahip Olmaya Çalışan Bir Adam Bir Kadına Hasret Kalır.. Bir Kadına Sahip Olan Adam Her Kadını Kendine Hayran Bırakır.

*Altın Gibi Kalbin Olsa Ne Olur Ayarın Düşük Olduktan Sonraaa..

*Aşk: Bedeni Çırılçıplakken Gözlerine Bakabilmektir

Bizim sevgimiz Kağıda Pilot kalemle yazı yazmaya Benzer O kişiyi Kalbimizden Silemeyiz Üstünü karalarız Ancak Altında izi Kalır ..

Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkümdur ....

Öleceğim zaman O'nu Çağırın son nefesimde O'na bir tek şunu söyleyeceğim;
Öyle gidilmez böyle gidilir..♥

tek dÜŞmanimiz zaman , farkinda bİle olmadan bİzİ bÜyÜten zaman

Biz aşkı yüreğimizle görürüz, gönlümüzle yaşarız, Kalbimizlede hissederiz.. Aklımızı kullanır, Hata yapmayız Allahtan korkarız aşkın temelini yalanla kurmayız ...

Elini Kalbine Koyan Duygularının üstesinden , Elini taşın altına koyan ise Zorlukların üstesinden Gelir ..

Bizim Kalbimiz Kırılmaz , Hasar Alır veya incilir ama o hasarın izleride kalbimizde kalır ve izleride Unutulmaz ..

dertler insanı yormaz geleceğe hazırlaR

Her gülen yüz mutluluk ifadesi Olmasada Her dert veya her ağlama gelecek Mutluluğun işaretidir ..

An vardır .. dudaklarının arasından Sözcükler çıkmaz , Anlatmak , Söylemek istersin Beceremezsin ...
Bende 'O' anı zamanında yakaladım .. Ama şimdi kaçırdığım 'O' an için söz sırası resimlerin dilinde

Herşey istedimiz gibi gitmesede , Hayat dersindeyiz Hayla

bizde bilirdik Sosyal yaşamayı bizde bilirdik herkezle çıkmayı ama biz en zorunu yaşıyoruz işte gördünüz gibi sadece yaşıyoruz

bitti Kelimelerim sözlerim , Hani derlerya hep vardır güzel sözler işte tek güzel sözüm sensin

Geri