Yeni NİCK - Yeni FRAG - Yeni CFG (2011 Özel)

0
EXE RANK

~ooww`yyeeAA. *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ooww`yyeeAA. *
[size=x-large]SS'Ler :

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Red]Buraya Tıkla(1) [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=...R][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

CFG Özellikleri

SilahLara ÖzeL ajM ayarı

Aim Ayarı

DeagLe FuL Hs

Usp Ayarı HS Ayarlı :D

Awp dicek Laf yok

ReaL anti Recoil

KaranLik yerLer aydınLatıLdı

Kan izLeri

Rate Ayarı

Ekran Görüntüsü Mütiş :)

_____
_____________________________________________________________________________________________________________________

▼▼▼▼ Gelelim Linklere ▼▼▼▼

[COLOR=DarkRed][B][FONT=Trebuchet M...OLOR] Bas Daha Sonra Buraya TIKLA !!! [/FONT]
[COLOR=DarkRed][B][FONT=Trebuchet M...OLOR] Bas Daha Sonra Buraya TIKLA !!! [/FONT]

[COLOR=Red]-jjAax``[/COLOR]Farkıyla ORJİNAL Kendi CFG'Mm - Teşekkür Butonuna Basmıyana Haram Olsun

ŞehitlerÖlmezVatan Bölün
UluÖnder M.K.A

tebrikler kardeş ben bugün seni görmüştüm ben ~ N.rq[o.Q]zZ -`4 away`` :D yha şu link gizlemeyi nasıl yapıyon buraya tıkla 1 felşan varya

Teşekkürler

allah aşkına ordaki console yazı rengine bak bide cfg dekine bak İnanmayın su herife :D

Teşekkür Eden Arkadaşlarıma Paylaşımlarında Başarılar Dilerim ....!

Paylaşım için Sağol.

ßişe Değil

PayLaşim İçin TeşekkürLer Kardeşim.

ßişe Değil Kardeşimm :)

PayLaşım İçin TeşekkürLer.

ßişe Değil Kardeş :)

acaba o skinleride buraya koyarmisin?

paylaşım için tşk.

Eyw arkads qsL payLsm

12-0 fragmı oluyor qwertqweq ya güldürmeyin allah için adam gibi kas koy bune :)

Teşekkürler.

Geri