Yenİ vİrÜs ÇikmiŞ haberİnİz olsun herkes okusun burayi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TnT_TaZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içmiş gelmiş hayal kuruo bize anlatıo

doğru olabilirsin .. yanlız deepfreeze 6 sürümü çoğu açığı kapadı .. deepfreeze'nin çalışma mantığı tüm dosyalarını kendi alanına çekiyo ve değil bu virüs win32 / parite.C virüsünü dahi açsan normale döner !! çünkü deepfreeze ile eski kasada çok denemeler yaptık .. dünyanın en tehlikeli virüsü ( CIH ) ile başaramadı düşün .. deepfreeze varken virüs bulaşmaz ;)

flood olmasın ama birşey daha eklemek istiyorum .. madem senin pc çökmüş bu kadar rahatlığı veya baska bi tabir ile parayı nerden buluyosun :D benim pc çökse derdime oturur yanarım hee tamam bilgilenin diye söylediysen bile sondaki ikonlar cabası herhalde haha

doğru olabilirsin .. yanlız deepfreeze 6 sürümü çoğu açığı kapadı .. deepfreeze'nin çalışma mantığı tüm dosyalarını kendi alanına çekiyo ve değil bu virüs win32 / parite.C virüsünü dahi açsan normale döner !! çünkü deepfreeze ile eski kasada çok denemeler yaptık .. dünyanın en tehlikeli virüsü ( CIH ) ile başaramadı düşün .. deepfreeze varken virüs bulaşmaz ;)

DEPRZZ ARKADAŞIM ÇÖKMELERE FALAN YADA VİRÜS GİRİNCE SYSTEMİ GERİ ALAN PROGRAM AMA BU DEDİGİM VİRÜS DİYORUM ONA AMA BU ÇIKARDIKLARI ŞEY DİREK PC KİLİTLİYO LİNKE TIKLAMAN LA PC KAPANMASI BİR OLUYOR PC DONUYO DİYORUM PC BAŞLAMIYO YANİ WİNDOWS LOGOSU GELMİYOR DONUYO DİYORUM ANLAMIYOSUNUZ PC RESETART ATMADAN DEPFREZ İŞE YARAMAZ KARDEŞ (brb)(brb)(brb)

Ben 0 virüsü biLiy0m iyi huyLu virüstür zararı dokunmaz Size ama Acmayın

uyarın için saol kardeş göz önünde bulunduracam.

Ty Arkadaşım .. BiLqiLendirdiqin ii oLdu cünKü Bizim forumada böLe post için sacma saLak Link k0yaN insaNLar vaR. Diqer üyelerde hemeN atLıo wall hacK maLLhacK die sora pc tahtaLıköye qidenzi

SaoL tekrardan .......................

yaw alla alla :D:D gelir meraklanma ver virüsü açıcam :D nasıl gelmiyomuş öylede bi gelirki :D

saoLasın . ..

bilgi icin saqol kardes

BEYLER VİRÜS VERİ TABANLARINA İŞLENMİŞTİR VİRÜS BENDE KASPERSKY + ESET SMART SECURITY 2009 VERSİYONLARI VAR VİRÜSÜN TAM OLARAK İSMİ Win32/Agent.NOF BUDUR VERİ TABANINA EKLENMİŞTİR. LÜTFEN KORKMAYIN.

Ya O Bı Wuruz Deıl Bı ProgRam O program bende War metın2 de kullanılıyo O programa Msn Adresını eklıyosn adamın tekıne yolluyosun adama para hılesı dıosun adm acıyor bı bakıyor bılgısayar rest olmuyo mouse kıpırdamıyo hıcbıse etkkı etmıyor....
O anda Pc sınde Bulunan Tum Pw Ler Adama Gdıorr

Senin bahsettiğin KeyLoger. Msn Hack, Veri çaLmada faLan kuLLanıLır...!

ty arkadaşım.

€yw. saoLasın.. uyarı içiN.

saol kardes te bunun korunma vırus yokmu

Var Kardeş... NOD32 DeğiL ESET Smart Securıty 4.0.424 ve Kaspersky KIS 2009

o çıkan virüsü kurtarmak için virüs programları uğraşıyorlar yakınd aonuda engellicekler korkmayın!!

yoq o kurtarıcak yakına gelior virüs programları yeni onları engellemek için yeni sürüm yapıorlar!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri