-yoLa qeL^ vs ~sapphjre` kim almışdır sizce.Gir bak ss`lere

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
La olm $enin heryerin 5D Wall Omega olsa nolur yaa ? Allahını seveRsen ?

Kazmanın tekisin ßu kadar basit.
lan bak kasınma git adamla at adamda reddot var cıktıqı gibi tarıor tabi alcak eğer yiyorsa laf yerine ws teklif et senin gibiler yenilgisinide kabullenmez gerçi

lan bak kasınma git adamla at adamda reddot var cıktıqı gibi tarıor tabi alcak eğer yiyorsa laf yerine ws teklif et senin gibiler yenilgisinide kabullenmez gerçi
Reddot olmasa ezicektin yani?

Yola geldi burc dogru.4CREAF kardeşim coluk cocuk ama herkezi yendi.Bu arada reddotla cıkıp taramamnın ne alkası var reddot sadece ortada duran bir ısık sadece awp de işe yarıyor.

yk coltta ortadada duruor onla cok net oluor bilmiozmu bbanada at reddot bida atak el alıonmu ?

Ty karde$im ba$ariLarin dewamini diLerim :D

Eyvallah heals1nq

Yola geldi burc dogru.4CREAF kardeşim coluk cocuk ama herkezi yendi.Bu arada reddotla cıkıp taramamnın ne alkası var reddot sadece ortada duran bir ısık sadece awp de işe yarıyor.

Yanlış biliorsun reddot awp'De hiç işe yaramıor reddotun tutugu noktaya sık saga gider dene istersen ? :D

bilmiyorum ben onu cross olarak kullanıyorum.

allahım be yok böyle olay benim cfgm war adamda nickinede bak şakamısın olm sen? sen beni tanıyosun kesin ama neyse bişey demiyorum sana.

Geri