yüksek net hızı var ama ping çok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RaZoR40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

RaZoR40

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RaZoR40
öncelikle selamlar arkadaşlar size hemen sorunumdan bahsediym 6 mbps net hızım olmasına karşın cs 1.6 da pingim 40-45 in altına düşmüyor neden acaba yardımcı olrmusnz..! ttnet i aradım boşa demeyin adamlar pingin ne oldugunu bilmiyo..

Ping bende 20 civarındayken fix2 yi indirdikten sonra 30 35 oldu Fix 2 kullanıyorsan normalini kurupta bak. Ayrıca Pc nde virüste olabilir ve rate ayarlarını İnt hızına gore ayarlayıp oynamayı dene.

Once pcnı guzelce tarat vırus varsa pıng yapıo olabılır eger sorun duzelmesse ttnetı tekrar ara onlıne oyunlarda cok fecı kasma oluo falan fılan bıseyler de sesını yukselt çıkış adamlara düzeltıolar :D

nitrous yorum için saoolda ttneti 5 kere aradım bi allhn kulu bilmiyo ping'in ne oldugunu adam bana soruyu herhangi bi bilginiz varsa onu uygulayalım diye birisine ping diyorm oyundan atma sorunumu diyo yani ttnetle olacak iş deil

Almeria Tşkler.

ping yükseklıgını her zaman kendınde aramıcaksın. Benım mesela suan kıngofda pıngım 90 ama oyunalemınde , genckafede ,senoynada 20
bilmem anlatabildimmi ;))

Arkadaşım bu acı bir gerçektirki senin internet hızın ne kadar hızlı olursa olsun Türkiyemizde malesef bağlantı hızları düşük :)
Sorun senden değil yani Bağlantı hızlarından kaynaklanmakta tamamen

Geri