-zarAthos.`` 4. YYOOLLCCUU [ DG ] MOVİE . > Bunada Kusur Bulun Hadi x) [ 3 DAKİKA ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Töbeee :S Düzgün Yorum yap mOruk ;]

Ya Cfg Ya aim Ya waLL . Bir aLLahın kuLuda Bu Cocuk HarbideN İyi Kasıyo Demezki xS

Gel beni kaşı diyorlar napcan :)

Bu çocuk harbiden kasıyor abi ya kinq :D:D

Töbeee :S Düzgün Yorum yap mOruk ;]

Ya Cfg Ya aim Ya waLL . Bir aLLahın kuLuda Bu Cocuk HarbideN İyi Kasıyo Demezki xS

ztn düzgün ve dogru 1 yorum yaptım fpsm gerçektende o bide biz sana cfg kasıyor dememkki cfg iyi diyoruz sonuçta o fareyi tutan senin elin ....

saqLm keles m4a1 ihtiyacin y0k xD,

Saolun Beyler . Maximus yorumun için teşekkür ederim ben onu sana yazmadım . Senden onceki adama yazarken sen yazmıssın sonra ben yorum yapınca oyle geldi . Sana deildi yani . Eksik Olma

Aradaki Fark . Bilek mOruk ;]

Doru SoyLuyoN .

Konuyu editleyemiyorum .

ATALARIMIZIN Bİ SÖZÜ WAR . EŞŞEGE ALTIN SEMER TAKSANDA EŞŞEK YİNE EŞŞEK . Yani Mesele Bendeki Bilekde . Siz Benim cfg İle Oynayınca Sizde mi Böyle Duck Böyle Bunny Böyle Hs Atıcaksınız ?? Sizdede mi böyle Zeka Strateji Olacak ???

Bu sefer harika olmuş :D

İşte İstedigim yorumlar Geliyo x) saOLun -d

Benim düşüncem başka herkesin düşüncesine saygılı olun

Saolun Beyler . Maximus yorumun için teşekkür ederim ben onu sana yazmadım . Senden onceki adama yazarken sen yazmıssın sonra ben yorum yapınca oyle geldi . Sana deildi yani . Eksik Olma

tmm o nzm problem yok dvm :D

=)) iLLe Socl Movie YaptıracakLar Adama . Kasamıyom Socl ama 1 Ay Socl Alıssam Cekerim Socl Movie . O Zaman Ne Derler Aceba . ? :S:S

Ndn socl kasamıyon ne alaka bilek var dion bileği olan her yerde kasar

Edit.. Sen önce adam gibi konuş qq

Sav0 <Dg>

haha :D bende ilk başlarda duck yapmaya alışıktım bırakmam 1 saatimi aldı

Ayrıca anneye söven adam değildir veleddir.

Cfg li bnden ii oynuyo olabilirsin ama cfg siz bnde ii oynamıyosn bunu bil şimdi sus konuşma

Cfg ile ben senden daha ii olurum bunu bil

gusel movıe.

Çatlaadım valla ...

Nese hadi bakim yavrum cfg devam ezo :)

Bi şey demiyomrum kendin bilceğin iş ezoluga devam

Bide sen adammısın lan eziq senin gibi kıskanılırmı senden daha iyileri var :) sen en ezolarındansın bana göre nese sustum neyin ne oldugunu herkes anlar bb ... :)

Cfg paylaşsan patlama yapar sitede manyak cfq :D

Bu arada manyak kasıyon ha tebrikler sadece cfq değil

Geri