~ zeRr KraL'ın Kimliğini Deşifre Ettim ! Uzun Süreli Çalısmalarımla Basardım :) ~ ERGİN! :D

0
EXE RANK

paşasedat

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
paşasedat
[IMG]http://f1203.hizliresim.com/v/y/3yppr.jpg[/IMG]

Herkese Kolpalık yapan bişi diyincede askere gıdecem 2 ay sonra doncegm bellı deıl dıyen
Kaypak Gevsek kalektersız .. Ergin ! Tam bi Orospucocugusun ! vatanı korayacaksn bide
KARA KÜPEK ! ACINDIRMA KENDINI MILLETE ANANIN GOTUNU SIKERIM !

ARKADASLAR .. RESMİ ACTIKTAN SONRA
EKRANI KOLONYALI MENDILLE SILMEYI UNUTMAYINIZ UYARI !!

qL Atın amk :d

OROSPU COCUGU ERGİNİN TİPE BAK BİDE ZEER OLACAK ZATEN Bİ DOGUSTAN OROSPU COCUGU GAY :( TİPE BAK YEMİN EİDORUM SANDALYEDEN DÜSTÜM OC TİPE GEL

Babası olsam ekmek vermem :D

orospu cocugu zeer ergin tiipine sokayım orospu cocuquu paşha sedat gardaşım helal olsun her sw de acıp yardırıyor 0r0spu cocuqu ergin ! ananın amına tekme atayım shocares !

ben zeer ergin tam bir orospu cocuquyum :D

lan got pasasedat sen ts bamayı bılıon pıc mılletemı laf edıon sımdı uza lan mılletle ugrasacagına kendıne bakbı once ha unutmadan ugrastıgın adamı tanımıyorum bunuda soleyım arkadası savunuor arkadasını felan deme tamammı senın gıbı ınsanlar bole pıc oldukları ıcın her turlu yerden bı hıyarlık cıkarıyorlar
forumda azımı bozdurdun adam ol akıllı ol surda ınsan gıbı oyununu oyna

Gerçekten seviye yerlerde ...

zuhahaha bu ergin deelki aq çocugu realde gördüm ergini aq ocugu çekemiyosun bari milletin resimlerini koyma ananı sikerim aq olu seni daha yeni türemişin aq olu

sewemlejojuk ergin beyler ip adresi aynı. :D

seni de yaratan aynı onuda yaratan aynı ; !

Once gidin kendiniz bakın aynaya !

Anca Öyle Seyler Yapar yası kucuk .d.d tipe anasını sikiiyim yaa oruspucougu :D

Geri