2011'e girerken dier konuda en çok soylenen kısıler anket içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aspokas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EN iyiler

• -$3Lf!$h*

Oy: 44 27.7%
  • REJUAV`

Oy: 19 11.9%
  • Leke&Love

Oy: 13 8.2%
  • BaLyoz

Oy: 46 28.9%
  • EroR kAAN

Oy: 12 7.5%
  • clairvoyance`

Oy: 15 9.4%
  • ve en ezikLeri ben toRq

Oy: 11 6.9%

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Anket kapatılmış .
4rever balyoz akar ;)

t baq falan yokmu :D

cok eksik adam var ve ayrıca cogu cfg master + 3d olan var . Alyadua Naga , Keiji Maeda , vaLiente , Jok3r , enable , troxs , Fcu[X] vs vs birsürü adam var socl saglam senin yazdıgın adamlarda rejuav ve clair haric gerisi boş adamlar toplasan 1 takm etmezler =)

lan muratla harun :D nb bırakn mk :d takıla takıla king oldunuz burda :D:D weqeqweqwd:D:D şuna bak ankete adınız koyuluyo :d so forumdan biri gormesın bunu :D:D:

Ya kanka forumlarda takılmayı seviyorum o yüzden :) Burda zaten ha sonuncu olmuşum ha 1. i benim için farkedermi koymuşlar sağol dedim geçtim onu bılen bılıyor bızı bılen bılıyor gerisi hikaye :)

listeye bakıyorumda balyoz aykoyu kinqof ve ********da , selfish ise ********da tanımıyan adam yoktur fragları manyak ama şahin abimiz awp kullanıyor ayko abi her sılah kullanıyor ikisinede başarılarr

balyoz daha demin oy 1 di hayırdır 30 a gelmişsin fake nick açıp kendinemi oy veriyorsun ? :):):)

Adamı daha kendine ait bir üyeliği yokken fake üyelik açıp oy vermesi saçma değilmi, konuşuyorsunda boş konuşuyorsun kardeşim ?

[FONT=Century ***hic]
asjkdhsakjdhsaskjdhaskjdhaskjdha

benimde cok geniştir serdar :D maçta awpyle adam wuruo dıe 1. olucaksa :d olsun bebek +mac sw socl değiL khasdjkashdksajhdskajhdas :D:D kiral selfishhhhhhhhhhhhhh

awm kjnk .
[/FONT]

gzl kardsm onun 1. ben belırlemıyorm ankkette bunlar on plandaydı ısımlerını koydm hayırlısı neyse o

gzl kardsm onun 1. ben belırlemıyorm ankkette bunlar on plandaydı ısımlerını koydm hayırlısı neyse o

BU FORUMLADAKILERIN HEPSI CS0YUNCU YADA KINGOF LAN :D SENOYNA GELENMI VAR :D FRAG KOYUNCA GÜZELMI KABL EDIOLIO :D OFFF TAKILIN YA
OYUM KLAYIR &REJUAV'A ARKADAŞIM OLDUKLARI ICIN DEĞİL DOĞRULAR KARDES.

ALLAH ICIN AWP KULLANIOMUS :S DEMMEKKİ MAÇTA AWP DEN BAŞKA SILAHLARI KULLANAMIO :S

NESE bY.

SO mac atalım gor Fredore awp kullanmak sanattır kullanamayan SALAKTıR :D ytr bnce bu sana

BU FORUMLADAKILERIN HEPSI CS0YUNCU YADA KINGOF LAN :D SENOYNA GELENMI VAR :D FRAG KOYUNCA GÜZELMI KABL EDIOLIO :D OFFF TAKILIN YA
OYUM KLAYIR &REJUAV'A ARKADAŞIM OLDUKLARI ICIN DEĞİL DOĞRULAR KARDES.

ALLAH ICIN AWP KULLANIOMUS :S DEMMEKKİ MAÇTA AWP DEN BAŞKA SILAHLARI KULLANAMIO :S

NESE bY.

esat senoynadada kastım bılıyorsun az vermedım kafanıza. ^^

taßikide -$3Lf!$h* kaRdesim... :)

esat senoynadada kastım bılıyorsun az vermedım kafanıza. ^^

DFSDFSDFSDFZSZSHGASHDASHDGASBMNBXLCJXKLZCLSAHASDG :d:D AZ WERMEDİMMİŞ FAKE CAĞIRIORLAR GIDORUM O ADAMLARIN MALLAGI DPS DE WURUODUK GG DEYIP CIKIODUNUZ NE AYAKSINIZ OGLUM SIZ :D TİPE BAK

SELFİSH AFERİN AWP KULLANMAK SANATTIR SEN SANAT ESERI BİRSİN

BY

Alla alla alla

dfsdfsdfsdfzszshgashdashdgasbmnbxlcjxklzclsahasdg :d:d az wermedimmiş fake cağırıorlar gıdorum o adamların mallagı dps de wuruoduk gg deyıp cıkıodunuz ne ayaksınız oglum sız :d tipe bak

selfish aferin awp kullanmak sanattır sen sanat eserı birsin

by

esat so knk dıye yalwarıyordun bu ıyılgını unutmuycam . Falan ayakları cekıyordun her mac sonu 3d sınız dıyıp tekrar mac alıyordn bızle.

SO mac atalım gor Fredore awp kullanmak sanattır kullanamayan SALAKTıR :D ytr bnce bu sana

sen mousenın sağ tarafındaki tuşlarla awp kullanırken biz sadece sol tuşuyla awp kullanıyoz yeğen :D weqqweweadssdaadsdsaasd ANLAYANA :D

esat so knk dıye yalwarıyordun bu ıyılgını unutmuycam . Falan ayakları cekıyordun her mac sonu 3d sınız dıyıp tekrar mac alıyordn bızle.

dün boktun bugün adam oldun işte sanamı 3d cekıodum la offf kinksin kanka cekenler adam oldu o sw de pw werdıgıı unutmam dıodum unutmdımda ok eyvallah sw de saten topu topu 2-3 mac attım nb de yazıon boyle msn de kanka cekıon nası bı ınsansınız anlamadımki .

Geri