AFTER EFFECTS ile İNTRO HAZIRLAMAK .!. [MOVİE ANLATIM]

Sabit :) Güzel çalışma kardeşim ty.

gL... Seco Emeğine Sağlık kardeşim ....!!!!

Paylasım ıcın tşkler seco

bu ne la bu sabıtlık degıl sıte acılısında gosterılsın basarılar ake .d

Eyvallah sağol

Teşekkürlerr Seçkinn ..

Ugrastıgınn belli oluyorr Herkesiin işine yarar.

bu ,ntro ve movie edit konusunu hiçbir siteye açmama nedenim bu sitedekilerin davranışıydı.
kusra bakma da iyi halt ettin

kendini movie konusunda geliştirmek istiyorsan eger bunun kat kat üstününü yapmalısınn ..

sadece hazır projeyi nasıl değiştirldiğini anlattım . bnm amacım daha ilerisiii . sennkini bilemem .
benim bir ileriki seviyeyi amaçladıgım hiç bir şey yok şu ana kadar sk ve youtubedeki tüm cs movielerinde yapılan efektlerin hepsinin yapılısını biliyorum dosyalarım da var programlarım da
her zaman dediğim gibi sadece bir ae çalıştıran pc bana yeter bi de fraps.

benim anlatmaya çlıştıgım bu verilen bilgi temeldir.hala yapamayanlar çıkacaktır ama çözenler de çıkacaktır.
yani durduk yere sana hava yapmaya çalışan üyelere iyilik yapıyosun kusra bakma da benim öyle sabrım da yok iyilik yapasım da bu nedenle konuyu kaldırtmanı öneririm...

benim bir ileriki seviyeyi amaçladıgım hiç bir şey yok şu ana kadar sk ve youtubedeki tüm cs movielerinde yapılan efektlerin hepsinin yapılısını biliyorum dosyalarım da var programlarım da
her zaman dediğim gibi sadece bir ae çalıştıran pc bana yeter bi de fraps.

benim anlatmaya çlıştıgım bu verilen bilgi temeldir.hala yapamayanlar çıkacaktır ama çözenler de çıkacaktır.
yani durduk yere sana hava yapmaya çalışan üyelere iyilik yapıyosun kusra bakma da benim öyle sabrım da yok iyilik yapasım da bu nedenle konuyu kaldırtmanı öneririm...

hiç Sanmıyorum Sk da olan bütün editlerii yapabildiğini ..

1. Fraps la cektigin her movie hlae ile çektiginden daha az kalitelidir.

2. Cinema 4d kullanamıyorsan demekki her editi yapamıyorsundur .

3. Frapsla ile Çektigin bi movieye Velocity efektini uygulaman cok zor .

O halde SK da olan her edit için AE ve Fraps YETMEZ !!!

eyvallah,sağol :)

AE olsa iyi olcakta AE yokki :)

Teşekkürler Paylaşım İçin

Geri