AFTER EFFECTS ile İNTRO HAZIRLAMAK .!. [MOVİE ANLATIM]

1080 p :O

eyvallah da güzel paylaşım fakat önemli olan template bulmak :D

eyw kardesm cok sagolasın yaradı işime

Saolasın abi

TeşekkürLer.

Teşekkurler.

template içn Moviede site gösteriorumm orda var.

ve google da da arastırabilirsnn

yok kardeş saol videocopilottan alıyorum ben :) internette bulunacağını sanmıyorum.

hiç Sanmıyorum Sk da olan bütün editlerii yapabildiğini ..

1. Fraps la cektigin her movie hlae ile çektiginden daha az kalitelidir.

2. Cinema 4d kullanamıyorsan demekki her editi yapamıyorsundur .

3. Frapsla ile Çektigin bi movieye Velocity efektini uygulaman cok zor .

O halde SK da olan her edit için AE ve Fraps YETMEZ !!!
1. HLAE nin ne oldugunu bile bilmiyorsun
2.Cinema4d ile ne yapıldıgını ya da 3dmaxla ne yapıldıgını bilmiyosun programların adını bile ilk defa duydun
3.Velocity efekt değil hızlandırmadır çektiğin fpsye bakar o iş.
benden iyi mi bilicen bu işleri ;)

AE ile neler yapılabildiğini bi bilsen off off cahiller işte :S hadi onu geçtim bildiğim programları saysam amuda kalkıp ters takla atarsın burada bir daha da bana yalvarma movie edit konusunda.burda gelip ötmeye benzemez koçum biri çeker 40-50 kişi topluya istemeyiz tabi böyle bir şeyi ;)

1. HLAE nin ne oldugunu bile bilmiyorsun
2.Cinema4d ile ne yapıldıgını ya da 3dmaxla ne yapıldıgını bilmiyosun programların adını bile ilk defa duydun
3.Velocity efekt değil hızlandırmadır çektiğin fpsye bakar o iş.
benden iyi mi bilicen bu işleri ;)

1 . Hlae bilmedigimii + Cinema 4d nin adını ilk defa duydugumu nereden biliorsunn ???

2 . Beni güldürüosunn . 3d max ı bilmiorum dogrdur ama digerlerini biliorumm .

Hlae bir sefer kullandım oda denemelikk .. Cinema 4d pc mde var ve her gecen gün daha da iyi ögreniyorum.

3. Velocity nin hızlandırma oldugunu da biliorum sonuca oda bi efekt Slow Motionn katabiliosunn moviene ..
Ama Hlae ile cekersen eger Velocityy Daha iyi belli olurr .. 1.5 te bi moviene Velocity uygularmısın lütfen
bilmiorsakk bizde ögrenmişş Olurus . tabi yapabilirsen .

1 . Hlae bilmedigimii + Cinema 4d nin adını ilk defa duydugumu nereden biliorsunn ???

2 . Beni güldürüosunn . 3d max ı bilmiorum dogrdur ama digerlerini biliorumm .

Hlae bir sefer kullandım oda denemelikk .. Cinema 4d pc mde var ve her gecen gün daha da iyi ögreniyorum.

3. Velocity nin hızlandırma oldugunu da biliorum sonuca oda bi efekt Slow Motionn katabiliosunn moviene ..
Ama Hlae ile cekersen eger Velocityy Daha iyi belli olurr .. 1.5 te bi moviene Velocity uygularmısın lütfen
bilmiorsakk bizde ögrenmişş Olurus . tabi yapabilirsen .

lan olum daha dün adama soru sorup duruyodun. o adam neler biliyo :scared: 2d -3d animasyon 7 yıldır falan yapıyo. tüm movielerinde de velocity var onun :) cinema4d işine yaramaz . boşuna uğraştırır. adam haklı AE de 2d ve 3d animasyon yapılıyor . diğerlerine gerek bile yok.

lan olum daha dün adama soru sorup duruyodun. o adam neler biliyo :scared: 2d -3d animasyon 7 yıldır falan yapıyo. tüm movielerinde de velocity var onun :) cinema4d işine yaramaz . boşuna uğraştırır. adam haklı AE de 2d ve 3d animasyon yapılıyor . diğerlerine gerek bile yok.

sormus olabilirimm .. adama da hiç birşey bilmedigini söylemedim . Yapıyor olabilir. Yapamadıgını söyledimmi ?
O kesin konusuyor ne sebepse Adını İlk Defa Duydun diyor . bnde onu acıkladım . 1.5 te Frapstan baska
Cekebilecegin movie programı var mı FPS si yüksek olan ? bnce yok Frapsta cekitign moviede ise Velocity cok ZOR ! bnm bildigim bu yanlıssam yanlıs deyin .

sormus olabilirimm .. adama da hiç birşey bilmedigini söylemedim . Yapıyor olabilir. Yapamadıgını söyledimmi ?
O kesin konusuyor ne sebepse Adını İlk Defa Duydun diyor . bnde onu acıkladım . 1.5 te Frapstan baska
Cekebilecegin movie programı var mı FPS si yüksek olan ? bnce yok Frapsta cekitign moviede ise Velocity cok ZOR ! bnm bildigim bu yanlıssam yanlıs deyin .

farketmez ki istediğin programla çekebilirsin. sen kendin ayarla onu genelde fraps kullanıyorlar. fps ayarlarsan gerisi önemsiz. çektiğin fps ye bakar . nese eyvallah paylaşım için. :001_tt2:

farketmez ki istediğin programla çekebilirsin. sen kendin ayarla onu genelde fraps kullanıyorlar. fps ayarlarsan gerisi önemsiz. çektiğin fps ye bakar . nese eyvallah paylaşım için. :001_tt2:

1.5 İçin Frapstan iyi vea Fps si yüksek bi program bulursan haber ver .. yok yok yok

Geri