-AnqeLes DLM ` ve K`r0N0`s CLANLARI 3D MOVIE.

0
EXE RANK

s0cialynx1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
s0cialynx1
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2-3 gün önce -AnqeLes DLM ` ve K`r0N0`s clanlarıyla maç atmıştık. Başlarda herşey iyiydi çekişmeli gidiyordu ama sonradan maç koptu gitti. Duvardan izlemeler, eliyle koymuş gibi bulmalar, duvardan vurmalar. Dedik heralde sağlam kayaya çarptık ama hltv kayıtlarına bakınca bilekle kasmadıklarını gördük. Daha fazla uzatıp sizi sıkmak istemiyorum. Sizden tek ricamız bu veletleri hiç bi yerde barındırmayın ve maç atmayın.

-AnqeLes DLM ` 3D MOVIE; | SK Gaming

K`r0N0`s GH MOVİE | SK Gaming

Bileğiyle kasan herkese başarılar.

FJ CLAN SİNCE 2006

qL elinize saglık dun bu klana tek basıma çaktım ws de fake dıe zırlıyo cocuk :D

sunlara bakla klanca gh ler bebeler bu kadarda bellı edılmezla :D

Abi bune ya adamlar king herkes haddinin bilsin 6.hisleri çok kuvvetli keşke benimde öyle 6.hislerim olsa :D ahahahaha

Sadece acıyorum size !! tanıdığım güne lanet olsun . Ali'nin clanı saf buldular heralde açıp yardırdın bot ordusu ! Bari bu kadarda dalga gecercesine 4 duvar delmeyin bot herifler . deli muro seni bi daha sw sokarım lamerrrr

Sadece acıyorum size !! tanıdığım güne lanet olsun . Ali'nin clanı saf buldular heralde açıp yardırdın bot ordusu ! Bari bu kadarda dalga gecercesine 4 duvar delmeyin bot herifler . deli muro seni bi daha sw sokarım lamerrrr

sorma kardeş çok safız :) adam ses bile kasmadı macta full duvar daha ne fraglar var da cok uzadı diye koymadım. sagolasın

b0t msn geL :D

Allah ıslah etsin bunları kullanıyorsun bari o kadar belli etme ..

Apacık duvardanda vurulmaz ki :D Tamam bir kısım kişiyi daha kaybettik bunlarda Nadirc'i çıktı

yakalayanlara qood luck yakalananlara anladı onlar :)..

cs-1.5 kurallarına dikkatli bak 3D movie paylaşımı yasak değildir.
Tartışma olmadığı sürece de konu kilitlenmez.

Konu yoruma açıktır.

wayyy beee bizde adamlar sağlam diyoduk... ( Orkun sağolasın geçte olsa sayende ne mal olduklarını öğrendik )

pittsburq`sLim >> #Pjch ` 3D

#HeaRd<>D1`[Xp].

Bileğiyle oynayanlara lafım yok ama bunlar o .....

ALLAH BELANIZI VERSİN DİCEM SİZE KÜFÜR EDİM DİCEM DEĞMEZ allahınz da bulun moivenı yapaca tebrıkler cs bilmeyen adam bile anlar şunların e oldugunu !

oFFF :D qL la sana :D :D teamspeak 3 ındır senın de cıksın :D:D alıstık bız sorun yoq :D bıde bıze su hltv yı atında rahatsız abınızın aımını sızın de gh nı bız ortaya cıkarak :D:D

[quote="~mAmJ* -c|]oFFF :D qL la sana :D :D teamspeak 3 ındır senın de cıksın :D:D alıstık bız sorun yoq :D bıde bıze su hltv yı atında rahatsız abınızın aımını sızın de gh nı bız ortaya cıkarak :D:D [/QUOTE]

team speak diosnda onda duvar arkası gösterip duvardan vurma teknikleride oldugunu bilmiyorduk ? bizde kullanıyoruz TS'i bizede o yüzden movie ckarıldı ama istersen bi onu izle birde bunu alakası yok apaçık 3D kullanıyor bu clan ..

Ama buraya bunu koyanda değil kullanan da suç izlediğini bu kadar belli eden bi clanı ilk kez görüyorum sanki kim ne derse desin gibiisnden duvardan adam vuruyolar tak tak :D Kjnq bunlar ..

Geri