-AnqeLes DLM ` ve K`r0N0`s CLANLARI 3D MOVIE.

sunlara bakla klanca gh ler bebeler bu kadarda bellı edılmezla :D

ramo ya bak hele .:D oglum kendın hayvan gıbı ızlıon barı :D sus da delıkanlıgın bozulmasın bot herıF.. :D senın ne mal oldugunu da bılıoz :D

[quote="~mAmJ* -c|]oFFF :D qL la sana :D :D teamspeak 3 ındır senın de cıksın :D:D alıstık bız sorun yoq :D bıde bıze su hltv yı atında rahatsız abınızın aımını sızın de gh nı bız ortaya cıkarak :D:D [/QUOTE]

1-) RahatSız abileri burda sen rahat ol kardeş.
2-) Milimetrik yer söylediğinize göre siz herhalde geometri öğretmenisiniz.
3-) Sen mahallende kısa donla saklanbaç oynarken ben bu oyunu oynuyordum ve bilgisayar mühendisiyim ts nasıl kullanılır senden iyi bilirim bu konuda da için rahat olsun.
4-) Siz de hltv soktunuz izle kayıtını yap bakalım ne yapıcaksan..
5-) Tartışma yaratıcak yorumlarda bulunan üyeler hakkında işlem başlatılıcaktır.

Birde Çıkıpta Team Speak Kullan seninde çıksın demesi resmen yedi bitirdi beni şahsen :)

wayyy beee bizde adamlar sağlam diyoduk... ( Orkun sağolasın geçte olsa sayende ne mal olduklarını öğrendik )

pittsburq`sLim >> #Pjch ` 3D

#HeaRd<>D1`[Xp].

Bileğiyle oynayanlara lafım yok ama bunlar o .....

eyvallah kanka

team speak diosnda onda duvar arkası gösterip duvardan vurma teknikleride oldugunu bilmiyorduk ? bizde kullanıyoruz TS'i bizede o yüzden movie ckarıldı ama istersen bi onu izle birde bunu alakası yok apaçık 3D kullanıyor bu clan ..

Ama buraya bunu koyanda değil kullanan da suç izlediğini bu kadar belli eden bi clanı ilk kez görüyorum sanki kim ne derse desin gibiisnden duvardan adam vuruyolar tak tak :D Kjnq bunlar ..

aynen kardes eyv.

[quote="~mAmJ* -c|]ramo ya bak hele .:D oglum kendın hayvan gıbı ızlıon barı :D sus da delıkanlıgın bozulmasın bot herıF.. :D senın ne mal oldugunu da bılıoz :D [/QUOTE]

Ramo zaten dogustan gh

mami nasıl bi team speake varmış sizde bizede verin knk bizde 4 duvar delelim :D maşallah adamların sanki cd hack açmısda botlarla oyun oynarcasına dalga geçiyolar :sneaky2:
halen gelmiş ts diosun ayıp sana görünüyor her şey ortada

mami nasıl bi team speake varmış sizde bizede verin knk bizde 4 duvar delelim :D maşallah adamların sanki cd hack açmısda botlarla oyun oynarcasına dalga geçiyolar :sneaky2:
halen gelmiş ts diosun ayıp sana görünüyor her şey ortada

eyvallah kardes.

Bide bizim clana movie çıkarıyolar önce kendinize bakın Ayrıca muro arasıra no flash kapatda sis nasıl olunurmuş onu anla

Bide bizim clana movie çıkarıyolar önce kendinize bakın Ayrıca muro arasıra no flash kapatda sis nasıl olunurmuş onu anla

beyinlerini almışlar bunların hala salak ayağına yatıyorlar.

kardeşim paylaştığın iyi oldu bu arada ali abi a2 de fena koyuyor adama birde b de :D

haha :D ayıp ya :D Eline sağlık kardeş.

Sana da gelir elbet sıra canımcım ;)

guzel ızlıolar :)

Videoda Belli Mur0 Hariç Gerisi Temiz Botluk Yapma Lan

qL cLan olarak :D b de 10 metrelik duvarı delmeye calısıyo :D :D Gh kullanmaya yeni başlamıs ogrenıyor daha .d Keko v9 da Gh paylassanıza :D.D qweqweqwe Botsunuz la siz . 2 maç atıp (gh'yle) yendik kingiz die seviniyonz . Clan macı yaptık sızle schwarskopf adlı bot b den a2 ye kadar geLiyor . Nerden biLiyodun fln dedik gördüm diyor :D Çok iLginç .s Nadirin köpeği olmussunz !

Videoda Belli Mur0 Hariç Gerisi Temiz Botluk Yapma Lan

Kör müsün kardeşim?

qL cLan olarak :D b de 10 metrelik duvarı delmeye calısıyo :D :D Gh kullanmaya yeni başlamıs ogrenıyor daha .d Keko v9 da Gh paylassanıza :D.D qweqweqwe Botsunuz la siz . 2 maç atıp (gh'yle) yendik kingiz die seviniyonz . Clan macı yaptık sızle schwarskopf adlı bot b den a2 ye kadar geLiyor . Nerden biLiyodun fln dedik gördüm diyor :D Çok iLginç .s Nadirin köpeği olmussunz !

Aklansınlar da görelim bakalım nadirin köpekleri.

Sagolun yorumlar icin.

Geri