0
EXE RANK
acxtion
Fexe Kullanıcısı
sunlara bakla klanca gh ler bebeler bu kadarda bellı edılmezla![]()
ramo ya bak hele .

sunlara bakla klanca gh ler bebeler bu kadarda bellı edılmezla![]()
wayyy beee bizde adamlar sağlam diyoduk... ( Orkun sağolasın geçte olsa sayende ne mal olduklarını öğrendik )
pittsburq`sLim >> #Pjch ` 3D
#HeaRd<>D1`[Xp].
Bileğiyle oynayanlara lafım yok ama bunlar o .....
team speak diosnda onda duvar arkası gösterip duvardan vurma teknikleride oldugunu bilmiyorduk ? bizde kullanıyoruz TS'i bizede o yüzden movie ckarıldı ama istersen bi onu izle birde bunu alakası yok apaçık 3D kullanıyor bu clan ..
Ama buraya bunu koyanda değil kullanan da suç izlediğini bu kadar belli eden bi clanı ilk kez görüyorum sanki kim ne derse desin gibiisnden duvardan adam vuruyolar tak takKjnq bunlar ..
mami nasıl bi team speake varmış sizde bizede verin knk bizde 4 duvar delelimmaşallah adamların sanki cd hack açmısda botlarla oyun oynarcasına dalga geçiyolar :sneaky2:
halen gelmiş ts diosun ayıp sana görünüyor her şey ortada
Bide bizim clana movie çıkarıyolar önce kendinize bakın Ayrıca muro arasıra no flash kapatda sis nasıl olunurmuş onu anla
kardeşim paylaştığın iyi oldu bu arada ali abi a2 de fena koyuyor adama birde b de![]()
hahaayıp ya
Eline sağlık kardeş.
mesaj attık diye kalkmasın karımmısın yanımdamı yasıyorsunkı gh olup olmadıgımı sölüyorsun :sneaky2:Ramo zaten dogustan gh
Ulan bOtsunuz O ghlerle bile sizi ağlatırım . mami b tünelde sarı kutudaki adama sıkma sahnene yarıldım 10 metrelik duvarı delecen hll pasif bot xD qwe qw ezmeee
mesaj attık diye kalkmasın karımmısın yanımdamı yasıyorsunkı gh olup olmadıgımı sölüyorsun :sneaky2:
guzel ızlıolar![]()
Videoda Belli Mur0 Hariç Gerisi Temiz Botluk Yapma Lan
qL cLan olarakb de 10 metrelik duvarı delmeye calısıyo
![]()
Gh kullanmaya yeni başlamıs ogrenıyor daha .d Keko v9 da Gh paylassanıza
.D qweqweqwe Botsunuz la siz . 2 maç atıp (gh'yle) yendik kingiz die seviniyonz . Clan macı yaptık sızle schwarskopf adlı bot b den a2 ye kadar geLiyor . Nerden biLiyodun fln dedik gördüm diyor
Çok iLginç .s Nadirin köpeği olmussunz !