-AnqeLes DLM ` ve K`r0N0`s CLANLARI 3D MOVIE.

lan ts dior kahbe bizans a bak ya sövecem şimdi zor tutuorum :D bölelerın akrbaları kaşar tüm harb isövecem ban yıcez qk :D

konu kilit#
Hile içerikli movie paylaşımı yasaktır.

Deli muro ben w.Lawson`s ~ da başkanken Adminlik alıyımda clana al diye bir saat dil dökmüştü şimdi king olmuş. Zaten xquAerTer0N` gördüğümüz gibi Allah'lık 4 kere ws attık 1 kere yıktı onuda ss koymuş ben ss bile almamıştım ezik diye. Bana hile diyen SCHAWZKOPH ahh ahh :) Harbiden movie'yi yapanın ellerien sağlıkl ..

Haha süper olmuş ellerinize sağlık :D Gl ezikler -.-

Nadir' VİLLA aldı Nadirin itleri ..

Mowie ' yi yapaN şarkıda yakıoo xd

hahahhahahaa

yazık valla bide adamım diye dolaşıyolar.

Bebek yha bunLar.

kendilerini birşeye benzetemedikleri için böyle ghost kullanarak kendilerini bi şey sanıyorlar!Adam olun!Yalan olursunuz!!!

qL ama Lama Lumada Bişe Yok Bence

Ahaha yazık ya.. :D

- ραуℓαşıм ι¢ιη тєşєккüяℓєя.`

Kmn ne oldugu ortada hersey beLLı kım neye ınanıyorsa onu qrur eyw pyLsm ıcın

kendilerini birşeye benzetemedikleri için böyle ghost kullanarak kendilerini bi şey sanıyorlar!Adam olun!Yalan olursunuz!!!

Bebek yha bunLar.

qL ama Lama Lumada Bişe Yok Bence

Ahaha yazık ya.. :D

- ραуℓαşıм ι¢ιη тєşєккüяℓєя.`

Kmn ne oldugu ortada hersey beLLı kım neye ınanıyorsa onu qrur eyw pyLsm ıcın

Archer vermis cevabı muhammet. nası görmek istiyosan öyle görürsün.

Sagolun arkadaslar.

yazık valla bide adamım diye dolaşıyolar.

aynen kardes.

Nadir' VİLLA aldı Nadirin itleri ..

Mowie ' yi yapaN şarkıda yakıoo xd

zengin ettiler nadiri. yemeyip içmeyip yatırıyolar parayı.

Haha süper olmuş ellerinize sağlık :D Gl ezikler -.-

sagol kankaa

Deli muro ben w.Lawson`s ~ da başkanken Adminlik alıyımda clana al diye bir saat dil dökmüştü şimdi king olmuş. Zaten xquAerTer0N` gördüğümüz gibi Allah'lık 4 kere ws attık 1 kere yıktı onuda ss koymuş ben ss bile almamıştım ezik diye. Bana hile diyen SCHAWZKOPH ahh ahh :) Harbiden movie'yi yapanın ellerien sağlıkl ..

sagolasın.

********ler ..
maçta hile olduklarını anladım da bu kadarına pes doğrusu
Maçtan sonra bi de bilgisayarıma girip hile aradın ******** oğlu ******** bişey bulamayınca da ben girmeyim diye kaçtın adi herif adamlığınız bu kadar sığının hilelere

********ler ..
maçta hile olduklarını anladım da bu kadarına pes doğrusu
Maçtan sonra bi de bilgisayarıma girip hile aradın ******** oğlu ******** bişey bulamayınca da ben girmeyim diye kaçtın adi herif adamlığınız bu kadar sığının hilelere

Kanka biraz az küfür:D O burağa bitiyorum zaten ben. Nadircilerin arkacısı resmen, skgye yazmış bi de.

Geri