Army Clan Hakkinda Cıkan İddaaLar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LoRd.^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

LoRd.^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LoRd.^
Bir Takım Kişiler Clanımız -Army- ı Karalama Kampanyaları İcine Girmişler Bu Gereksiz Hareketlerinden Dolayı onları Esefle Kınıyoruz Bir Takim Sebeblerden Ötürü(Daha Hiç Yenilmemiş Olmamiz Sayıca Fazla Olan playerlarimiz Daha Çok ADminimiz Olmasi...) Yapilan hareketleri Tekrar Ve tekrar kınıyoruz Sadece GErekli Yerlere bildirerek Suskunlugumuzu Koruyoruz Ve hep olumlu sonuçlar alıyoruz Sizce Bunun Anlami Nedir Baki Olarak Çokmu Güçlüyüz Sanal Alemde Yoksa Sadece Haklimiyiz Eğer Sonuclar lehimize devam Ettigi Halde bu karalamlar sürerse Biz Clan olarak işi Gercekden ciddiye alarak Mahkemeye başvurucaz okudugunuz ve zamaninizi ayirdiginiz için teşekkürler
Army Clan Ailesi Yönetimi

[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7334/ghettogs8.jpg[/IMG]

====================================================================
Burç benim attıgım postu birdaha en ufak editlersen yemin billah ki bu siteyi de bırakırım senide unuturum.!

The aLyx Diyor ki ;

Bakın burası halka açık umumi bir forum. İsteyen istediği zaman istediği yerde istediği gibi konu açıyor. Anında engellememiz mümkün değil. Lütfen siz bize bildirin, gelip burda başkasının eşşekliğinden bize suç atmayın, mahkeme falan!

Bakın forumun en altında ne yazıyor

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar görüşlerini onay almaksızın yazabilmektedirler.Bu nedende ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcıya aittir.Telif hakkı olan dosyaları ve materyalleri sikayet@netbilgini.net adresine mail atarak veya [B][COLOR=red]Burayı tıklayarak[/COLOR][/B] bize bildirmeniz halinde 48 saat içinde kaldırılır.

Lütfen konuyu daha fazla büyütmeyin..

İki bebe yüzünden de şurada konu açmayın bize danışın. Burç bir de sabitliyorsun seni kınıyorum.

Konu yarın sabitten inecek, herkes bu yazdıgımı okusun.
Yarın indiricem bu konuyu.

=====================================================================================
By BuRç-X #

Beyler size burda Server adresi verin diye mesaj yazın demiyoruz. Ali benim amacımı bilmeden bana cevap yazma !!!
Benden rica ettiler, indirmesine gelince bende indiririm konuyu fakat tam anlamadan müdahale etme, ben sadece yardım ettim.

Abi dedim çünkü abim 24 yaşında iyi tanıdığım bi abim, kimseye boşu boşuna abi demem beni kınamana gerekte yok !!! Kınanılacak bi haraket yapmadım, eğer yapıtığımı anlarsam hiçbirşey demeden giderim forumdan buda böyle bilinsin yüzsüz şımarık biri değilim ben !!! Şerefsizlik yapmam !!!

Abi, gerçekten özür dileriz site adına böyle bişey olmasını istemezdik. Bi af niyetine konuyu burda sabitliyelim. 4-5 gün kalsın. Bu iş fazla uzamasın. Lütfen

Yönetici arkadaşlar konuyu sabitten indirmeyin !!!

army xd army de suçsuz yere kaç kişi ban yemiş acaba xd saymakla bitmez

Teşekkur ederim burc kardeşim allah razi olsun bu iddalar bitsin bizim icin yeter:) bu kadar cekememzlik olmaz ya:)

Ss Ler ap acık ortada banLamıs oLabLRsnz bu kdr uzatıLcak bısey yok.

Herşey incelendi bakildi apacik ortada diosun bos konusyosun adamin konusu kilitlenio benimki sabitleni ne iş??? bizimde hatamiz yok biz hatasiz kuluz demiyoruz ama bu yapilan olay buyuk YALAN!!!!!

Nyse Lord uzatmaya gerek yok. Ama kım inceLedi hangi yöntemLe inceLedi söLesende bzde inceLesek.

al yukariya bak anlarsin

Nyse Ben BurcLa konustm qerek yok uzatmaya:D

manyak bır sey saol

Cs DeadzoNe // CLiYou[R] [CpTn] Sa Arkadaslar beni ve clan'ımı unutmak zordur cunki biz 2oo2de kurduk bu clan'ı her neyse uzatmaya gerek yok cidden army clan ailesi hic bir konuda hem fikir olamaz.. sw yönetimi berbat admlik yapmak sorun deil player'e nasl davranmak sorun admnlik yapmayı biliorum diip gecme playerin gönlü hoş olsun yeter benm kingofcs'de bi sw wardı mac icin cagırmıştım army clan ı ve direk dedikleri kelime banla şunları mac ayarlarını yükle başlayalım bunlar maç yapacagı zaman player'lerin hepsini banlio ya insan tsay'dan der arkadaşlar mac war sw'de musade edermisiniz nerde kaldı böLe artk herkes admn olunca direk yol werio abicim cok ayıp gercekden süperonly özledim :) walla esgileri abilerimi lan babam yaşında adam oynıyordu cs'i ne gunlerdi bende dedim ben siz deilim tsay'dan yazdm arkadaşlar mac war musade edermısınız herkez eyw cliyour ne demek kolay qelsn vb cumleler kurdular inan oyunda olsa cok mudlu olmuştum cunki saygı duydular :==) ayrıca son lafımı demiştm ben siz deilim banlamam bi mac icin ve bunları banlamıştım a.e.o grşrz

Cs DeadzoNe // CLiYou[R] [CpTn] Sa Arkadaslar beni ve clan'ımı unutmak zordur cunki biz 2oo2de kurduk bu clan'ı her neyse uzatmaya gerek yok cidden army clan ailesi hic bir konuda hem fikir olamaz.. sw yönetimi berbat admlik yapmak sorun deil player'e nasl davranmak sorun admnlik yapmayı biliorum diip gecme playerin gönlü hoş olsun yeter benm kingofcs'de bi sw wardı mac icin cagırmıştım army clan ı ve direk dedikleri kelime banla şunları mac ayarlarını yükle başlayalım bunlar maç yapacagı zaman player'lerin hepsini banlio ya insan tsay'dan der arkadaşlar mac war sw'de musade edermisiniz nerde kaldı böLe artk herkes admn olunca direk yol werio abicim cok ayıp gercekden süperonly özledim :) walla esgileri abilerimi lan babam yaşında adam oynıyordu cs'i ne gunlerdi bende dedim ben siz deilim tsay'dan yazdm arkadaşlar mac war musade edermısınız herkez eyw cliyour ne demek kolay qelsn vb cumleler kurdular inan oyunda olsa cok mudlu olmuştum cunki saygı duydular :==) ayrıca son lafımı demiştm ben siz deilim banlamam bi mac icin ve bunları banlamıştım a.e.o grşrz
manyak bır sey saol

By BuRç-X # : Adi herifler benide banlıyorlar, iyi oynamaya gelmiyor. Şikayet ettim Bora'ya bakalım ne olacak. 15 tL veriyorlar artistlik yapıyorlar 17-18 yaşındaki çoçukların artistliğini çekiyoruz !!! Gelemem o işe adam olmayı öğrensinler. Hileymişim ne zaman hile ******** oldukta hile açtık !!! Kanıt yok hile diyorlar ayıptır günahtır Yeter artık :@:@:@

BuRç - X Afedersin ama bunu söleyen sen değil miydin ?

DeadZone :) Valla Bizim Sw de CAt CAt ADam banladigimiz Nadir Ben size soyliyim nie bukadar laf yapilyo ee tabi gunahina girdigimiz playerde olmusdurda cok şunu delkanli gibi soyleyin kufure musama gosterdik bir kişinin azindan kufur yediniz (Yeni adminleri Katmiyorum Bu şikayetler bize ulaşyti ve gerekeni Yaptik Hemen) Adamınbırı afedersiniz hay aq dio banlaniyo adamda bunu yediermiyo ama biz tsay gecerek aq bile kufur etmeyin ban yersiniz diyoruzz yigidi öldürün hakkini yemeyin beyler lutfen deadzone bizim mac swmiz wardi daha 2 ay onceye kadar nezmn geldik sinizn sw ye:S neyse dogrudur banla demişizdir cunku mac sw ne alişgiz biz:) bari skor cekip ss leseydin :) ewo seviyeni koru biz sana kufur etmiyoruz sen nie hakaret ederek konusyosun

yenilemicek bir clan degilsiniz bence bende ekran die ban yedim orada ayrıca :) neyse kim ne dedi bilmem ama benim soyliceklerim bunlar.

3.5 senedir faaliz yenilmedik ama:)

kimlerle yaptınız onemli :) kingof basarısız benim gorusume gore , senoyna turnuvalarında gormek isterim sizi :)

maç yapıolarmı sor bakem :D

Mahkemede Sizi Bekliyo zaten kingofcs Eziqleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri