0
EXE RANK
LoRd.^
Fexe Kullanıcısı
Bir Takım Kişiler Clanımız -Army- ı Karalama Kampanyaları İcine Girmişler Bu Gereksiz Hareketlerinden Dolayı onları Esefle Kınıyoruz Bir Takim Sebeblerden Ötürü(Daha Hiç Yenilmemiş Olmamiz Sayıca Fazla Olan playerlarimiz Daha Çok ADminimiz Olmasi...) Yapilan hareketleri Tekrar Ve tekrar kınıyoruz Sadece GErekli Yerlere bildirerek Suskunlugumuzu Koruyoruz Ve hep olumlu sonuçlar alıyoruz Sizce Bunun Anlami Nedir Baki Olarak Çokmu Güçlüyüz Sanal Alemde Yoksa Sadece Haklimiyiz Eğer Sonuclar lehimize devam Ettigi Halde bu karalamlar sürerse Biz Clan olarak işi Gercekden ciddiye alarak Mahkemeye başvurucaz okudugunuz ve zamaninizi ayirdiginiz için teşekkürler
Army Clan Ailesi Yönetimi
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7334/ghettogs8.jpg[/IMG]
====================================================================
Burç benim attıgım postu birdaha en ufak editlersen yemin billah ki bu siteyi de bırakırım senide unuturum.!
The aLyx Diyor ki ;
Bakın burası halka açık umumi bir forum. İsteyen istediği zaman istediği yerde istediği gibi konu açıyor. Anında engellememiz mümkün değil. Lütfen siz bize bildirin, gelip burda başkasının eşşekliğinden bize suç atmayın, mahkeme falan!
Bakın forumun en altında ne yazıyor
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar görüşlerini onay almaksızın yazabilmektedirler.Bu nedende ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcıya aittir.Telif hakkı olan dosyaları ve materyalleri sikayet@netbilgini.net adresine mail atarak veya [B][COLOR=red]Burayı tıklayarak[/COLOR][/B] bize bildirmeniz halinde 48 saat içinde kaldırılır.
Lütfen konuyu daha fazla büyütmeyin..
İki bebe yüzünden de şurada konu açmayın bize danışın. Burç bir de sabitliyorsun seni kınıyorum.
Konu yarın sabitten inecek, herkes bu yazdıgımı okusun.
Yarın indiricem bu konuyu.
=====================================================================================
By BuRç-X #
Beyler size burda Server adresi verin diye mesaj yazın demiyoruz. Ali benim amacımı bilmeden bana cevap yazma !!!
Benden rica ettiler, indirmesine gelince bende indiririm konuyu fakat tam anlamadan müdahale etme, ben sadece yardım ettim.
Abi dedim çünkü abim 24 yaşında iyi tanıdığım bi abim, kimseye boşu boşuna abi demem beni kınamana gerekte yok !!! Kınanılacak bi haraket yapmadım, eğer yapıtığımı anlarsam hiçbirşey demeden giderim forumdan buda böyle bilinsin yüzsüz şımarık biri değilim ben !!! Şerefsizlik yapmam !!!
Army Clan Ailesi Yönetimi
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7334/ghettogs8.jpg[/IMG]
====================================================================
Burç benim attıgım postu birdaha en ufak editlersen yemin billah ki bu siteyi de bırakırım senide unuturum.!
The aLyx Diyor ki ;
Bakın burası halka açık umumi bir forum. İsteyen istediği zaman istediği yerde istediği gibi konu açıyor. Anında engellememiz mümkün değil. Lütfen siz bize bildirin, gelip burda başkasının eşşekliğinden bize suç atmayın, mahkeme falan!
Bakın forumun en altında ne yazıyor
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar görüşlerini onay almaksızın yazabilmektedirler.Bu nedende ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcıya aittir.Telif hakkı olan dosyaları ve materyalleri sikayet@netbilgini.net adresine mail atarak veya [B][COLOR=red]Burayı tıklayarak[/COLOR][/B] bize bildirmeniz halinde 48 saat içinde kaldırılır.
Lütfen konuyu daha fazla büyütmeyin..
İki bebe yüzünden de şurada konu açmayın bize danışın. Burç bir de sabitliyorsun seni kınıyorum.
Konu yarın sabitten inecek, herkes bu yazdıgımı okusun.
Yarın indiricem bu konuyu.
=====================================================================================
By BuRç-X #
Beyler size burda Server adresi verin diye mesaj yazın demiyoruz. Ali benim amacımı bilmeden bana cevap yazma !!!
Benden rica ettiler, indirmesine gelince bende indiririm konuyu fakat tam anlamadan müdahale etme, ben sadece yardım ettim.
Abi dedim çünkü abim 24 yaşında iyi tanıdığım bi abim, kimseye boşu boşuna abi demem beni kınamana gerekte yok !!! Kınanılacak bi haraket yapmadım, eğer yapıtığımı anlarsam hiçbirşey demeden giderim forumdan buda böyle bilinsin yüzsüz şımarık biri değilim ben !!! Şerefsizlik yapmam !!!