Army Clan Hakkinda Cıkan İddaaLar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LoRd.^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[quote="sky']ahahahhahahaha mahkemeye gıdıceksınız he hahahaha artık savcılıka basvursanız lan dalgamı gecıorsunuz sıe go der adam abı bızım oyunda clan varda bıze sılahlı saldırıda bulundularmı dıycenız bıze teror saldırısı :D:D:D::D:D:D::D:D:Dgwgewew[/QUOTE]
Duzgun Yorum Yap Kafamı Bozma

Küfür etmek yasaktır.

Adam gibi konuş

Lan fakemisiniz nesiniz Asıl army 85.153.14.15 de Sonradan çıktı kingof 4 :@

[quote="sky']kıngofcs nın taa amk tum rezıllıkler kıngofcs den cıkıo walla 0 18 yas arası grubun bırbırıne ahkam kesmesı yerı kıngofcs 5 para edmez serverlerı admınlerı playerlerı 34 kısılık serverden yarısından cogu cesıtlı hıleler acıyo kullanıyo daha 2 hafta once bı bakıyım ezık kıngofcs dedım adamın bırı speedhack acmıs bırı ghost4 acmıs 3d var wallhack var adamlar duvarların anasını aglatıo boyle bır suncuuda kım takılırkı sızın orda takılsın kıngofcs de hangı serverınde kufur edme yok ulan 5 dakıka ıncelıyım dedım kıngofcs yı gırmez olaydım ana bacı avrad kardes sulale a dan z ye hıcbırsey kalmıo ınsanda hepsı bebe 15 yasındakı poklar gelmıs gecınıo ıste boyle ezık yerlerde bırbırıne hava atıolar ulan botlarla oyna daha zevklı bu ezıklerle oynuycagına hıc olmassa kufur edmıolar aglamıolar varya kıngofcs takılan ya 3d wallhack sewıodur yada cfg master olmak duck master olmak ıcın takılıodur ben kasıyım kıng oluyım dıe takılan olamaz zaten bu sunucuda[/QUOTE]

kingof cs yı nıe bukadar kotuluosun kardesım yorumun dan her bır cumlende kıngof ezıgdır playerlerı esıgıdır dıo sakamısın yoksa taklıdmı yapıosun yoksa kıngof un sahıbı ailenden bırıne kufrmu eddı :D

Ya tam olarak bilmiorm ben sadece kingof4ün sonradan çıktığını gördm ayrıca 15de admlnliğm var :?

biz daha onceydik:)

Mahkeme falan Mantık Sınırları içerisinde olalım ~ uzatmanın alemi yok beyler .

-Army- clanda bi aralar adminDim. Boyle Suclamalar cok oluyor gercekten CekemıyorLar :)

bı oyun ıcın mahkeme dıolar alahı msabır ver koptum gulmekden :D:D

cok sacma gereksız banlıyor admınlerınız banlıyor.

Bencede Cok Sacma Ama İşte İsimlerini Temize Cıkarmak İstiyorlar

Beyler Admin sorunu düzelti, sky' JUBA juba sınırsız banned. Yöneticiye saygısızlıktan ve küfürden

Army adminlerle ilgli sorun düzeltildi artık öyle bir sorun yok arkadaşlar

Burç bir daha mahkeme diyen adama abi deme. Yaşını bilmeden neden abi diyorsun? Yarın indiricem bu konuyu.

Bakın burası halka açık umumi bir forum. İsteyen istediği zaman istediği yerde istediği gibi konu açıyor. Anında engellememiz mümkün değil. Lütfen siz bize bildirin, gelip burda başkasının eşşekliğinden bize suç atmayın, mahkeme falan!

Bakın forumun en altında ne yazıyor

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar görüşlerini onay almaksızın yazabilmektedirler.Bu nedende ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcıya aittir.Telif hakkı olan dosyaları ve materyalleri sikayet@netbilgini.net adresine mail atarak veya [B][COLOR=red]Burayı tıklayarak[/COLOR][/B] bize bildirmeniz halinde 48 saat içinde kaldırılır.

Lütfen konuyu daha fazla büyütmeyin..

İki bebe yüzünden de şurada konu açmayın bize danışın. Burç bir de sabitliyorsun seni kınıyorum.

Konu yarın sabitten inecek, herkes bu yazdıgımı okusun.

en ufak bir kanıt neden yok, reklam adına konu açmışsınız. Her kendi hakkında kötü şey söylenen clan konu açsaydı ve sabite konulsaydı. OpenDNS olurdu herhalde bu site sonuç olarak gereksiz... Bir de mahkeme mi? Ne diyecen yargıca bize ezik dediler mi?

ne gibi bir karalama ferdi==????

Burç bir daha mahkeme diyen adama abi deme. Yaşını bilmeden neden abi diyorsun? Yarın indiricem bu konuyu.

Bakın burası halka açık umumi bir forum. İsteyen istediği zaman istediği yerde istediği gibi konu açıyor. Anında engellememiz mümkün değil. Lütfen siz bize bildirin, gelip burda başkasının eşşekliğinden bize suç atmayın, mahkeme falan!

Bakın forumun en altında ne yazıyor

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar görüşlerini onay almaksızın yazabilmektedirler.Bu nedende ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcıya aittir.Telif hakkı olan dosyaları ve materyalleri sikayet@netbilgini.net adresine mail atarak veya [B][COLOR=red]Burayı tıklayarak[/COLOR][/B] bize bildirmeniz halinde 48 saat içinde kaldırılır.

Lütfen konuyu daha fazla büyütmeyin..

İki bebe yüzünden de şurada konu açmayın bize danışın. Burç bir de sabitliyorsun seni kınıyorum.

Konu yarın sabitten inecek, herkes bu yazdıgımı okusun.

DOSTUM BU OLAYİN SİZ İLE ALAKASİ YOK MODEROTR ARKADAŞA BİRŞEY SOYLEMENE GEREK YOK BİZM OLAYİMİZ BAŞKALARİ İLE SAGOLSUN MODEROTR ARKADAŞA ACILAN SAYFALAR IÇIN şİKAYETTE BULUNDUK ODA YARDMCİ OLDU BU UMARİM ANLAMİŞSİNDİR OLayin sizle degil başkalari ile alakasi var kimseyide kınamana gerek yok

Forqıven nıe saldırıya gectın ne kanıtı ıstıyosun Bızım reklama ıhtıyacımız yok cnm kardesım yeterınce reklamımız playerımız var evet gidip bize ezik dediler diye dava acabilirz çünk bu bizim için hakaret Sizin için e bilmiyorum!!!!!

Aqzı Olan Konusmasn Küfür etmek yasaktır Isını Iyı Bılen yapıo Kımse Lafa Deqıl Icrata Baksn KaNıtı Olan Konussun Soz Konusu Lord Yanı Ferdı Abım Olunca Isler Deqır My SincanLeee sK-*

army kadar ezik bir server hayatımda görmedim ben bir de utanmadan cephe alıyorlar demiş... Adminlerinizin hiç bir şey bildiği yok serverınıza adım atmam. Atsam da hile diye banlarsınız. Puno`de Hierro ve Ankara Team Takılmaya devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri