Army Clan Hakkinda Cıkan İddaaLar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LoRd.^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gereksiz yorum ve saçma yazilar atmayin bu aralar mac yapmioruz cunku mac swmizi kapattik kimlerle yaptigimiza gelince ss koleksyonum var senoynadada tonla scol mac yaptık bunuda bilin biz boyle 3 5 capulcunun toplanipda msnde bir araya gelen ezikleri degiliz biz senlerdir yan yana oynuyan adamlariz Maç sw si olan Akşam saatlerinde swmize ugrasin teklif etsin eğer clanımız hazirsa Yapariz Bu arada the samba senin gibi mallar mahkeme celbini bile tanimaz mahkemeyi anca dizilerde gormuş bir LAvuk Olarak boş konusma tmmi;)

Mahmeye gittiniz ne Diceksınz orda "Bizim clanın adını caldılar kötüye kullandılar Agırlaştırılmış Müebbet talep ediyorum"
mu diceniz Avukatsız mahkemeye almazlar alsalarda hakimin işi gücü yok Bi oyun içinmi sizi dinlicek

BIRAK BU İŞLERİ AL BNİM DİŞLERİ !!!

CAnım kardeşim senle bak cok saygili bir şekilde konuşcam SAna başimiza gelen olaylari anlatiyorum 8.5 zamanı sefersizler Nickimizi Yazip Wall ACip Ss Cekiolar ama okadar mallarki ss yi kendi actiklari nickten cekiolar burdan yakalaniolar sonra dallamanin biri cikio army wall 3d kulanio dio e ardindan gelip net bilginine adminleri kotu diolar Bu clan sonucta köklü bir clan Kişiye iftira ve hakaret + sanal dolandirlicilk Dan acarim müebbet yemesede para cezasi yerler :) İnsan ca annlattim cocukca cvp verme bu arada hukukcuyuz bizde avukata gerek yok:) Umarim anlamişindir bu aciklamaya sen + Rep bile verirsin:)

Mahkeme gerçekleşir.Adli Para Cezasına Çevrilir.

Bu cezada,Avukata Mahkeme Dosyasına verdiğin paraları ve yol parasını bile geçmez.

Boşu Boşuna Uğraşırsın..

Lord Kendini Fazla Kasma.Ben o Salonlarda Yattım. SAYGILAR

Mahkeme gerçekleşir.Adli Para Cezasına Çevrilir.

Bu cezada,Avukata Mahkeme Dosyasına verdiğin paraları ve yol parasını bile geçmez.

Boşu Boşuna Uğraşırsın..

Lord Kendini Fazla Kasma.Ben o Salonlarda Yattım. SAYGILAR

Para önemli DEgil Gurur Var ortada temize cikcagimiz her yolu deneriz Saygilar erdem kardeşim

Eğer ssler gerçek çıkarsa hiçbişey olmaz olan yine size olur.Adamda inat gider kingofcs ye dava açar.Haksız Yere ban atıyolar 2 3 tane şahit bulur mesela burda biton şikayet var sizden adamın elinde sslerde var yönetimde para İADESİZ Serverınızı kapatır.Ortada Gurur Falanda Kalmaz Ne güzel olur :D

By BuRç-X # : Adi herifler benide banlıyorlar, iyi oynamaya gelmiyor. Şikayet ettim Bora'ya bakalım ne olacak. 15 tL veriyorlar artistlik yapıyorlar 17-18 yaşındaki çoçukların artistliğini çekiyoruz !!! Gelemem o işe adam olmayı öğrensinler. Hileymişim ne zaman hile ******** oldukta hile açtık !!! Kanıt yok hile diyorlar ayıptır günahtır Yeter artık :@:@:@

BuRç - X Afedersin ama bunu söleyen sen değil miydin ?
Kardeşim benim sözüm LorD.^ değil yeni gelen adminler var daha çoçuk yaşta, adam bana trip yapıyor sen kimsin de bana trip yapıyorsun 15 tl verip adminlik alıyorsan artislenmene gerek yok niyetine yazdım fakat, gerçekten de böyle karalama iddaası için değil, Benim sözüm büyüklere değil, yeni gelen bana hile diyen adminlere saygılı davransınlar biraz diye dedim

3.5 senedir faaliz yenilmedik ama:)

3.5 senedir yenilmediniz mi
sizi turnuvalardada gormek istiyorum
orda artık o seriniz kalır mı kalmaz mı bilmiyorum kac senedir turnuvalardayım lan gamelere katılıyorum bi kere bi clanınız ismini duymadım sadece cs4 kingof olark biliniyorrsunuz sahsen sizin saglam bi clanla macta yencegnizi sanmıyorum cnku clanın cogu public kingi ve socl alısık deiller socldede kasamazlar adım gibi eminim
neyse basarılar turnuvardada gormek istiorz armyi seriniz devamı dilegiyle

berbat bi server arkadaşlar bi elde sakın 5 adam vurmayın hemen banlıyolar o derece dandik önce adminlere çeki düzen versinler....

allah'n izniyle bende qelcem army'ye :)

ARkadaşlar adminlerin herbirine ceki düzen verildi artik böyle sorunlariniz kamicak yakinda Ve cok caninizi sıkan durumlarda şikayetten kacmayin bizde cezasini verelim adminin Ve erdem kardeşim bizim swmizi kimse kapatamaz:) emin ol buna ama zaten kapatilcak bi durum olusamaz:) Ne güzel olur lafin cok ayip arkadaşim bize ne garezin varki?? lst 14 keşke vakit bulabilsekde turnuvalara girebilsek real takimimizin hepsi 20 yaş ustu ve calişan insanlar Vakit bulamiyoruz Aslında organızasyonlari bile takip edemiyoruz bizim senoyna ve scol sw lerdede cok macimiz + HEP galibiyetimiz oldu biz ne cfg bilidik zamaninda ne config ozmnlar csye saga tıklıyıp hedef bull dedigimiz olmuodu bile :) senelerdir yanyana oynamiş insanlariz Ve begenmiyen sw ye gelmez burayada boş boş yorum atmaz:) tşekkürler

army team'i kurulusundan beri biliyorum.son 1 aya kadar vallahi 1 yanlıslarını görmedm.ama son 1 aydır adminler zırvalamaya basladı.eften püften yere bann atıyorlar.sonucta bu bir oyun.öleceksin de.hs yiyince hemen bann atıyorlardı.burda cogu kişide gördügüm kadarıyla benle hem fikir.lord kardeşim adminlere ceki düzen verildi dedin inş verilmiştir.benm skıntm sadece adminlerden yanaydı.onlarıda düzelltiginize göre ortada sorun yok.basarılarınızın dew***** dilerm :)

HAlledildi canm kardeşim Degil sebebsiz Ban :) kufur bile duymucaksiniz agizlrindan Sıkı yonetım var artık:)))

HakLısınız...

VaLLa Site Adına Çok Utanıyorum Çokda Özür Dileriz.Kim Ne Yapıyorsa Bıraksın Artık.

Herkese selamlar,

Ben Army Chubaroth, ben en çok şunu anlamıyorum, sw a sa deyip Allah ın adını verip selam veriyorlar, ondan sonra özellikle adminlere ana avrat bacı sövüyorlar çıkıyorlar ya da ban yiyorlar soluğu burada alıyorlar. Adam görev yapmıyor slay atıyoruz küfür ediyor niye attın diye. İğneyi bir kere de kendilerine batırmıyorlar da hep bizleri suçluyorlar. Ayrıca nedense kimse kendi işine bakmıyor da gelip serverımızı suçluyorlar serverımıza girmezsiniz olur biter yapılan haksızlığa cevap budur ki "Rcon" larımız noluyor desin.. Şikayetleriniz varsa "Rcon" lara iletin onlar gerçekten de 1 den çok aynı şikayet geliyorsa gerekeni yapıyorlar, toplantı yapıyorlar gerçekten de uyarılıyoruz yanlış yapan devam ediyorsa adminliği iptal ediliyor.

Herşey bir yana, cs4.kingofcs.com serverımızda adam gibi küfür etmeden, mal, lamer, ezik gibi kelimeler kullanarak birbirinize hakaret etmeden, adminlere beni t al beni ct al şunu yap bunu yap, adam wall banla adamı slayla gibi emir kipi kullanan ifadeler kullanmadan, adam gibi durun oynayın saygıda kusur eksik etmeyiz, başımızın üstününüzde yeriniz var.

Saygılarımla

:D Karbiratörümden Son nokta:)

ahahahhahahaha mahkemeye gıdıceksınız he hahahaha artık savcılıka basvursanız lan dalgamı gecıorsunuz sıe go der adam abı bızım oyunda clan varda bıze sılahlı saldırıda bulundularmı dıycenız bıze teror saldırısı :D:D:D::D:D:D::D:D:Dgwgewew

BEnı mahkemeye ver ıp adresımı yasıorum bulsunlar benı :) 88.332.321.3 (h)

BEnı mahkemeye ver ıp adresımı yasıorum bulsunlar benı :) 88.332.321.3 (h)
Seni mahkemeye Vermeye Gerek Yok Allah Vermiş cezani Senin Yaş buyumuş sadece ama yaşş:)

YA arkadaşlar farkindamsiniz Army clandan olanlarin konusma seviyesini lutfen kötü veya iyi eeştiriniz varsada ammena ama saygi cecevesi icinde ve seviyeli bi şekilde okan kardeşimin welet taniminin dişina cikin biraz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri