∞ Aşk sevdiğin kişiyi herkesleştiriyor z α m α n l α

Hiç mi için AcımaDı kalbin ..
hiç mi umRunda oLmadı ..
Arkanda yaşlı gözler bıraktıgın hiç mi gelmedi akLına ..
nasıL başka bir ele dokundu eLin ..
hani sen benmdin ..
bana aittin .. !

hani bir başkasının olmazdın..
Nasıl dokundu ellerin başka ellere..
Nasıl baktı gözlerin başka gözlere..
hani sen benimdin..

Nasıl olduda gittin..
Nasıl olduda terkedip gittin beni..
Hiç mi acımadın bana..
Hiç mi aCımadın giderken..

Hani sen benimdin..
Hani sen bana // ben sana aittim..
Hani hiç bitmezdi aşkımız..// hani sonsuzdu..
Hani sen benimdin..

Hiç mi umrunda olmadı..
Hiç mi gELmedi gözlerininönüne yaşanmışlıklar..
Hani hiç gitmezdin benden...
hani sen benimdin...

nasıL baskasına ait oLabildn ?
ben seni kenDmden kıskanRken ..
Sen nasıL başka biri ' YaR'im ' diyebildin ..

Hani iLkindi/m ben senin
Sonun oLcaktım ..
SeninLe sonsuza kadar demiştin ..
yalanmıydı şimdi bunLar ..

neFret eDioRum kenDmden ..
nasıL bu kadar aptaL oLabildm ..
nasıL inandım sana ..
nasıL esir ettim kendimi ..

Susmasana .. !
konuşma vakti geLdi artık ..

Sevmedim Seni desene ..
yalandı hepsi desene !

Yada sus söyLeme ..
dayanamaz kaLbim ..
eSki gücü kaLmadı ki ..
sayende aŞk^a düşman bi kaLp kaLdı elimde ..

Git ve bidaha GeL/me ..

Gözümün Nuru...

Söze ßöyLe ßaşLamak isTedim Çünkü GeRÇekten Gözümün nuRusun Sen...
AnLamsız hayatıma anLam katanGüLmeyen Yüzümü güLdüren Atmakta zorLuk Çeken kaLßimin aTmasına neden oLan ßenim Diger Yarımsın...

GELişinLe aCıyan Yüregimi TesELLi eDenaGLayan GözLerimin yaşLarını siLen..
aCıLan yaraLarı kapatan kırıLan kaLßimi Tamir eDen Geç kaLınmış iLk ßaharımsın...

YaraLarıma meRhem oLmaya Çalışan dokunsaLar parçaLanaCak Yüregimi...
SözLeri Ve seVgisiyLe Tekrar hayata Döndüren ßir ßaşkasıyLa mutLu olmamı isteyeßiLeCek kaDar ŞereFLi oLaßiLen Süper ßir insansın...

ßütün acıLara ßeraßer GöğüS GeReßiLceqimizDen emin oLan Hiçkimseye hiçßirşeye aLdırmadan ßütün zorlukLarın karşısında Dimdik duraßiLmeyi ßaşaRan ßana '' UMuD '' oLan Ve her$eyden önce yaşama SeVinci oLan Tek insansın...

Sen ßenim Sonu GELmeyen tek YoLumsun...

Sen ßenim DertLerden prLımı pırtımı TopLayıp kaçaCaGım Tek aDReSSin...

Hani hep başLanır ya söze "seN bu satırLarı okurken Ben cok uzakLarda oLucam.." die , Sen bu saTırLarı okurken ben cok uzakLarda oLmıycaM ..

Sen farketmesende yanında oLucam .. ,)

* Yağmurun yeni ısLattığı taze toprağın kokusunu duyduğunda biLmeyeceksin ama ben gelicem aklına .. Sen bilmeyeceksin ama duyduğun her ses beni hatırlatacak sana.
*Ezbere bildiğin ve söylemekten bıkmadığın şarkının sözleri olucam ben.. sen o şarkıyı değil beni söyleyeceksin aslında ve yine bilmeyeceksin .
*Gökyüzündeki beyaz bulutlardan bakıcam sana , farketmeyeceksin.Sabah ilk 'günaydın'ı bana diyeceksin hep .Dostlarına seLam verirken o selamı ben alıcam her seferinde ..
*Bütün gece başucunda saçlarını okşycam..yüzünde gülümsemeyle uykuya dalışını seyredicem ..yine bilmiyceksin ama o gülücüğün tek sahibi ben olucam ..
aşık olduğun her kadın benim için dokunacak sana .. onlar sadece benim yansımam olucak .

Yıllar sonra yaşlı tonton bi dede olduğunda bile büyük bir aşkla sevicem seni..

Hiç gitmycem ben.orda olucam .Hissetmek istediğin yerde .. ^^ yüreğinde .

YıLLar sonrada olsa bir çift yürek olma umuduyla Seni hep sevicem . ..

seVdim..
seviyorum..
seVecem..
ßen seni qöRmeden seVdim..
qözLerin ne renk ßiLmedeneLLerinin sıcakLıqını avucLarımın içinde HissedemedensarıLamadanöpemeden Ve qözLErinin içine ßakıp Seni seviYorum diyemeden seVdim...

ßazen Zor qELiYo YokLuqun..
AsLında war oLupta ßenim yanımda oLamayı$ın Zor qELen....
Sana ßaqlandım..Kimseyi Sevmediqim Ve ßaqLanmadıqım kaDar ..
ßu anLatıLması qüç Ve ßi okaDaRda qüzeL ßir Duyqu..
ßu duyqu....

Kendime ßiLe itiRaf etmekten Korktuqum a$k...!

Sevmek için iLLa qöRmek mi qeRekiR..
İnsan qöRmeden De seVemez mi yane..
qörmeden de anLayamaz mı onun SeVqisini..
Askını..Samimiyetini ...
ßeni anLarım anLadım Ve anLıyorum...
Yanımda deqiLsin...
Çook uzaqımdasın..
ayrı $ehirLerDeyiz..
eLlimi aTsam Tutamayacak kadaR uzaqımdasın..
Ama ßunLarı Hiç ßiri önemLi DeqiL..
Her$eyden öTe..Unutma ßitanem..
payLaştıqımız qökyüzü ßir...

ßen Seni qöRmeden..Hissetmeden..Duymadan SeVdim..
seViYorum Ve sEVmeye DeVam eDeCem...

kaLßimin atmasına seßeßsin..
umudumsun kaRanLıqımda..
hep kaL Yüreqimde..
Seni seViyorum.....

Şimdi gittin.. Tek söz söylemeden bana.. Hoşçakal demeden bana gittin.. Umrunda olmadım acılara boğulurmuyum yoksa umursamazmıyım umrunda olmadım.. Gitmeyi düşündün sadece ve gittin.. yüreğim sızlayışını hiç düşünmedin.. Bu kadar mı acı vermişim sana, hiç mi sevmemişsin beni..
Şimdi gittin..
Bir Hoşçakal bile demeden..Tek söz söylemden çekip gittin..
Arkanda bıraktığının ne denli üzüleceğini bilmeden gittin..
Çok bilseydinde umursamazdın ya gittin işte..

Giderken gitmekle kalmadın..
Yüreğimide yaktın gittin..HoşçakaL demeden gittin...
Hiç ßir şey önemli değildi aslında hiç birşey..
Gidecektin tabi birgün ellerimden kayıp gidecektin..
Ama Bi hoşçakaLı haketmediğmi düşünmemiştim..

Ne kadar anlamsızmışım gözlerinde..
Ne kadarda küçükmüşüm yüreğinde..
Artık hiç birşeyin anlamı yok..
keşke verdiğin sözü tutmayı başaraßiLseydin keşke...

Her ne olursa olsun yine bendesin sen..
haLa söylerim mutluluk dilerim gönlüne..Üzmeyesin sakın o yüreğini..
ßir zmnlar benide taşımıştı o yürek..Sonunda bir çöp kutusuna atsada...
Sen bana bir hoşçakal demesende..
benden sana kocaman ve sonsuz mutLULukLar..

Yazık....

Hoşçakal demeden bana gittin… En çok da yüreğimi parçalayan bu oldu.. Yemin etmiştin bana.. Benim üzerime yemin etmiştin..
Ne kadar da nefret etmişsin de fark etmemişim.. Hiçbir şey önemli değildi aslında hiçbir şey.. Gidecektin tabi bir gün ellerimden kaçıp gidecektin arkana bile bakmadan.. Ama hiç mi kıymeti yoktu benim bir sözümün.. hiç mi önemi yoktu Hoşçakal diyişimin..
Şimdi gittin..
Tek söz söylemeden bana.. Hoşçakal demeden bana gittin..
Yüreğimi de yaktın gittin.. Ne kadar da anlamsızmışım meğersem senin gözünde ne kadar da küçükmüşüm.. Acının içinde gözyaşlarına vurulmuşum.. Yazık gerçekten yazık.. ellerimi açmayı düşündüğümde sen gittin.. ne kadar yazık.. Artık hiçbir şeyin önemi yok, artık hiçbir şeyin önemi yok.. keşke sözünü tutmayı başarabilseydin.. Keşke ben gidiyorum artık senin yüreğini taşıyamam deseydin.. Namerttim aşka dair tek söz çıksaydı yüreğimden mutluluktan başka..
Ama hala da söylerim. Mutluluk dilerim gönlüne.. Üzmeyesin sakın yüreğini..
Bir zamanlar beni de taşımıştı o yürek.. Sonunda bir çöp kutusuna atsada..
Boşver..

Sen bana Hoşçakal demesen de..
Benden kocaman mutluluklar…

Keşke sende bana mutluluk dileyip gitseydin..
Yureğimi, bedenimi, onurumu, gururumu ciğnemeseydin...
Bunu yapmak zorundamıydın sanki.
BişeyLeri Düzeltmeye çalışırken neden engel oldun ki sanki...
Engel olmasaydın // ßi dur Demeseydin belki herşey sandgımızdan daha güzel olabilirdi..

Ama Sen gittin...
ßeLkide Tek suçLu ßendim Ama GitmemeLiydin sevGiLi..
ßunu kendine // ßana...// Aşkımıza yapmamaLıydın..
GitmemeLiydin...

Ama Gittin....
Yüregine iyi ßak oLurmu....// Onu kırmalarına incitmeLerini izin Verme..
Çünkü ßir zmnLar ßenide taŞımıştı o yürek...// ßenide sEvmişti..
ona iyi ßak....

ßirDaha SeVmek mi TöVßeLer oLsun..ßütün seVdikLerim YıktıLar ßeni..Sonunda kayßeden Yine ßen oLdum..Her$eye aLıŞtım asLında Çoqu zamn...YanıLmaya..iKi yüzLüLükLere..ÇiLeLere ..aCıLara...Çok zor oLsaDa aLdatıLmaya ßiLe..OySa SeVdim onu DeLiLer Gißi..Ama Yine kayßeden ßen oLdum..NeDen yada niÇin SoruLarının ceVapLarını aRamıyorum aRtık..Çünkü ßu soruLara VeReCek ßir CeVaßım Yok..Çok seVdim diyemi oLuYor ßütün ßunLar..Çok seVdim diyemi aLdatıLıorum..Çok seVdim Diyemi aŞaGıLanıp küçümSeniorum ßiLmiorum ama..ßiLdigim Tek şey ßirDaha SeVmek mi TöVßeLer oLsun.. ChatLaq..[ KuraLsız ]

Kendimden yoruldum.. Sürekli maske takmaktan İçim kan ağlarken İnsanlara gülmekten yoruldum... mutsuzken mutLu Görünmekten.. Acı ÇekiYorken Sanki içim hiç yanmıyoRCasına Sahte GülümsemeLerLe Etrafa ßakmaktan.. insanLara mutLuymuşum izLenimi Vermekten Çook YoruLdum.. ßazen Dayanamamktan korkuyorum.. İçimdeki ßütün acıLarLa ßaGırmak isTiYorum etraFa.. insanLaRa.. ßende YoruLdum kendimden Demek isTiorum.. Yüzümdeki Sahte GüLümsemeLer Demek isTiorum.. içim kan aglıYor ßakmayın ßöyLe GüLdüqüme Demek isTiYorum.. Ama YapamıYorum... Yine Takıyorum o anLamsız maSaaai.. GüLümsüYorum Yine .. ne kaDar GeRÇekce oLaßiLiYosa.. ne kaDar ßeceReßiLiosam Artık.. Ama kimse ßiLmiYor .. ßenimde Canım yanıyor..ßenimde kendimden YoruLduqum anLar waR.. Kimse ßiLmiYor.. kimse ßiLmiYoR...

Seni sana Yüreğini bir yabancıya emanet edip gidiyorum... Arkama bakmadan Geçtiğim her yeri hafızamdan silerek gidiyorum.. Zor oLcak ßiLiYorum ama ßaşaRcam Eminim... Gitmek Zorundayım.. Seni Sana ßırakarak..Yüregini ßiLmediqim // Görmediqim // Tanımadıqım.. ßir yaßancıya ßırakarak Arkama ßiLe ßakmadan giDiyorum.. Seni seVerken Sana Sormamıştım ki.. Sana Seni seVeßiLiRmiyim Diye izin aLmak için Gelmemiştim ki... GideRken izin aLim Senden... Gitmek zorundayım... ßiLiYorsun ßunu yapmak zorundayım.. Sen aRtık ßana ait DeGiLsin ki.. artk GözLerin GözLerime ßakamaz ki.. eLLerin eLlerime DeĞemezki Artık... Gitmek zorundayım.. Sen Yoksun artık Ve ßundan Sonra asLa oLmayaCaksın.. ßırakTım // Terkettim Seni [Hiç isTemesemde] mutLu oL diYe GiTtim.. ßeni Affet Diye yazdım ßunu Sana.. Okuduqunda kızma ßana.. AGLamaDa Sakın .. Düsünme ßeni ...AtLatırım ßi ŞekiLde.. Umudumu YitiRdim Ve GiDiYorum.. Seni Sana ßırakaRak Ve YüreGini ßir yaßanCıya emanet edErek GiDiYorum

Kalbim; Yine yalan bir sevdanın acıları sırtlanıpbirbirimize kaldık.... Çok şeymi ßekLedik ki SeVGiLiden de ßöyLe mutsuz oLduk.. Çok şeymi isTedikte ßu DenLi yandı küL etti Yüregimizi.. yapıLamayacak ßisimi isTeDikTe .. sırakıp Gitti ßizi.. kaLßim; Yoksa ßizmi Gitmesine neDen oLduk.. ßiz mi istemedik onu// ßiz mi Git GeLme Dedik.. ßiLmiYorum.. onLayken de oLmuYor onsuzkende oLmuyor.. O Varken ßi yandan Çook mutLuyuz.. DiGer yandan üzGün Ve ßuruk.. o Varken ßi yandan GüLüYoruz.. DiGer yandan gözler yaşLa DoLuYor.. ne yapTıgımızı ßiLemez ßir haL aLıYoruz.. DoGru ßir kaRar mı VeRdik // Dogru oLanımı yaptık Sence.. SeVdik Diyemi oLdu ßütün ßunLar.. SeVdik Diyemi ÇekiYoruz ßunca acıYı.. Ah ße kaLßim ne oLcak ßizim ßu haLimiz.. YüRekten ßaGLandık Diyemi AtıLdık ßir kenaRa.. SaF DuyguLarLa yakLaştık diyemi .... Sonumuz mutsuz ßitti...! Ah ße kaLßim ne oLcak haLim....! Az kuLLandigim ama çok yipratiLmiş sevgi doLu kaLbimi sana birakip gidiyorum.. AL ve baskaLarıyLa payLas MutLu oL hoşçakal

Yıllar Sonra ßırakıp GidiYorsun.. NeDen sürDürdün ozmn ßırakıp GideCeksen.. NeDen Oynadın ßenimLe .... ßu kaDar ßasit miydi Herşey De ßöyle Çekip GideßiliYorsun... Hiç mi SeVmedin ßeni.. Hiç mi ACımadın ßana Da Hiç ßir şey SöyLemeden Arkana ßiLe ßakmadan Çekip GidiYorsun ya.... ßu kaDar ßasit miydi....?

Sen ßenim Sonu GeLmeyen En GüzeL CümLemsin... Sen ßenim ZamanLa YArıştırdıqım En GüzeL Hikayemsin.. Sen ßenim Sonuna Nokta koYmadıqım En anLamLı Satırımsın.. Sen ßenim MutLULUqumun Tek Nedeni.. Yaşamamın Tek Seßeßisin... Sen ßenim En Güzel CümLemin GizLi öznesisin (: Seni SeViyorum....

Sen bıraktın beni Kuş olup uçtun ellere Sen bıraktn beni zalim Hasretim o gülüşüne. Yİne bir kapıdan baktın Yine soruyorum sana Neden çekip gittin bana Hasretim yine sana.

Seni sensiz yaşamaksa kaderim, Ben yine gözyaşımı saklar, Ama senden giderim. Ardından sadece yaralı bir yürek, Ve de gözyaşı bıraktın. Söylesene be sevdiğim. Ben bunu neyleyeyim?

Al desem elimi sevdiğim uzak Bu nasıl sevdadır durmak bilmiyor! Önümde duruyor sanki bir tuzak Çık desem aklımdan çıkmak bilmiyor! Karanlık gecenin yıldızı olsam Günyüzü görmeyen ay ışığında! Ben onun koynunda sararıp solsam Yar bana göğsünde yer açtığında! Aşılmaz yollarda çeksemde azap Uğrunda ölecek biri varsa da! Ne büyük duygudur,sevilmek yarap Sevenin elinden ölüm olsa da!

Gözlerin! İlk isyanım gözlerine oldu bilmeden O ne bakıstır taş olsa çatlar yüreğimin yerinde Seni sevmemek için ya deli olmak gerekir yada akılsız.! İsyan dedim’ya gülüm kırılma, isyanım kendime Neden baktım gözlerine, neden sevdim böyle delice Kendime bir söz verdim, o gözler ya benim olmalıydı Yada bakmamalı bana sonsuza dek! Göğüs kafesinde tasıdığım yürek Senin için atar olmus bilmeden Söz dinlemez, Sözümü dinlemez Dinlediği tek şey gözlerin Sadece gözlerin için var o yürek,

Kalabalık, çok kalabalık. Bak herkes gelmiş seni görmeye. Bir de yalnızım derdin,senden başka kimsem yok derdin.Görüyorsun işte,belki de görmüyorsun ama benim sözüme inanırsın,herkes burada diyorum sana.Kimler geldi bilemiyorum,ben bile hepsini tanımıyorum.Belki de buğulu gözlerimden seçemiyorum.Ama inan bana herkes burada,hepsi senin için geldi.. Çok gürültü var burada, herkes feryat figan. Başını ağrıtmadılar umarım. Ne kadar söyledimse de dinletemedim. Hepsine tek, tek susmalarını aksi halde başının ağrıyacağını söyledim ama nafile. Hepsi aynı ifadeyle ne yaptığımı anlamaya çalışan bakışlar yönelttiler bana. Biraz hak verdim onlara; seni benim anladığım kadar, seni benim düşündüğüm kadar kim düşünebilirdi ki! Çaresiz sustum. Çok karanlık, herkes siyah giyinmiş. Bir ben miyim kıpkırmızı? Doğru ya senin kırmızı rengini ne denli sevdiğini kim bilecek ki! Yine bakışları üzerime çektim işte, ayıp ettim kırmızı giymekle. Önemli olan senin beğenmen, beğendin değil mi doğruyu söyle? Çok yağmur var bugün İstanbul’da. Paçalarıma kadar ıslandım, herkes öyle ama bu kahrolası yağmur en çok benim üzerime yağıyor sanki. Yo, hayır, hayır, şimdi idrak ediyorum, gökyüzü kupkuru. Bu düşen damlalar benden ve seni seven gözlerden akıyor. Çok soğuk bugün İstanbul. Ellerim, dudaklarım mosmor oldu. Tıpkı seninkiler gibi. Senin soğuğun buraya kadar geldi. Üşüdün işte biliyorum!Isıtmak istiyorum seni,kahretsin ısıtamıyorum!Ne sarılmam,ne öpmem ne de içini ısıtan sevgi namelerim ısıtmıyor artık seni. Kimse dinlemiyor beni!Sen o küçücük yerde yapamazsın!***ürmeyin orada sıkılacak diyorum, deliye bakan gözlerle karşılaşıyorum.Ben deli değilim,seni en iyi ben tanırım.Yine dinlemiyorlar beni.Peki ya sen niye itiraz etmiyorsun.Herkes burada gürültü yaparken,sessiz kalan neden sen oluyorsun,neden!! Upuzun bir beş yıla rağmen İstanbul hala çok soğuk. Ben o günden beri kaloriferlerimi yakmıyorum. Senin üşümen belki çoktan geçti ama ben ısınmak istemiyorum. O küçücük yerde çoktan sıkılmıştır canın biliyorum. Yanına gelmek istiyorum, birkaç denemeye rağmen ulaşamıyorum. Kısacası senin o gün girdiğin toprağın altına, ben her gün giriyorum. Ben,bugün, beş senedir yaptığım gibi seni düşünüyorum; sen şimdi yok musun,yani bir daha hiç olmayacak mısın..????????? Senem Tuğçe Ektaş 24 / 12 / 2002

REVA MI

Bir hayali yaşamadan daha gün akşam oldu
Karşılaştığım insanlar sıra sıra hep yanımda
Yıldızlar hep ay ışığında nedensiz kaybolur
Dostum hep geceler ve yaynızlığım olsun olur

Bunca yokluğun içinde eksilmeyen korkum
Dünü yok ki nasıl bu günü olsun umudun
Duygulara pırangalar vurulur hislere veda
Dünya onların olsun sen ahireti yaşa hala

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında

meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için

dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için

dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için

kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler,

hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan

kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni

taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni

bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı ..

Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün

değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın

diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak

kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna

dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı

döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı.

Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek

isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN

MUTLU OL...

Geri