BaLyOz'n yaptqı ezmeLık qL atmadan qecme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
waLLa ya utanmasıda yOk :D bu adamLArdamı yaLan söyLuyOr aykut ? :D

qeL qEL yOrumLara bak :D

Utanmaz herif :D

aykut banada aynısını yaptı bosuna ugrasmayın bu bebe yenilgiyi kabullenemez ws ezdım clan bozdu o derece de bi insan karektersizin önde gideni erdem kiing aykutta ögrenmıs oldu

Bu adamda mı yaLan söyLuO ? ezO'can aykut'can :D Bak ekmeqıne Çaw :D

2 nızıde qL

lamaluma da balyoz da salağın önde gideni konulara bak koptum yarıldım gerizekalı herifler

Ya az qit heLe ötede bayıL bebecan.

ahah lan aykut cevirmediğin iş kalmadı seni destekleyende ghostcu meric lan bi gidin artk ya demo aldm isteyene atarm bana ulaşsın sadece aykutu çektim aimini göstermek için .

La bırak. Aykutu sawunan aykut qıbı hıLecı adamLar. ss ortada her$ey ortada.

Adam demO bıLe aLDı. İsteyene atabıLır. Bu kadar aqLamayın. Herkese söyLettırdm madem O fake'ydı qeL bıdaha ataLm dıye qeLmedı. Anca fakeLerımı yenersn aykut.

Hadı bak ekmeqıne.

hıkaye bencede .. msn de bızı nasıl tanıoR ozamn hacklendıde :D

Eh işte :D

O kadar yaLan adam :D

helal lama aqlama snde balyoz uzatmaya qerek yok wermıs adam eLine.

tmm salak gerizekalı msnin hacklendigini tüm türkiye biliyor anlamadıgım sen neden anlamıyorsun akli dengende sorunmu var ?

Lan salak lama luma Aykut abinin msn'mi hacklediler dediği gibi herkez biliyor.

Msn sini hackleyende zaten belli.

Biraz Dönüp etrafına bak

Birde Sen bükemeyeceğin bileğe artistlenme understand ? ;););)

Ws de yenemezsin sen zaten aykut abiyi msn sinide hackleyen kişiyle konuştum adam Hileci kinq'lerden değil kendisi bile dedi helal olsun temiz adammış

şimdi ÖnceLikLe ben £rdem [`~LamA`LumA # ] üyeLiqim ban yedi. Gayet Açık. Ben pub qirersem qece qirerim herkes biLir maç atıyoruz.

Aykut önceLerden benımLe ws atmak ıstıOdu. mOuse bozktu yener dıye tahmın edıodm. Dun qece ayara qeLdım. Aykut qeL ws dedım KabuL etti.

sOnra yendim arkadası 4-0'dan kactı. Oduncu meteyLe ws attı.

sOnra bıdaha benımLe attı we yendım. kufur edıp yıne kactı.

Herkes şahittir. Zaten ws attıqımızda saat qece 3 4 qıbıydı.

Ben saat 6'da yattm sabaha karşı.

11'de Bak ne yapıcam smdı dıye kOnu acıyor. nb'ye bı bakıyorum fake ws hazırLıyOr. Hani Sen kinq'dın ? bukemedıqın bıLeqı opuceksn ezo aykutcan :)

$u 1.cı ss

lan enayi aykutun msn hacklı sen kımınle yaptıgını bılmıyorsun daha burda yalandan yere boş boş konuşma

erdem1.jpg

Yendım dıye aqLadı. we sOn ss'de Zaten kOnuyu anLıcaksınız fakem'ı yendıqını bak ne yapıcam smdı dıyOr :)

Buda 2.

erdemf.jpg

Hatta dikkatLıce bakın. msnı aynı. yazdıqında Erdem Ocak Oto iLeti yatı$ kanz dıyOr. Bu kadar sıkma be aykutcuqum. Bu kadar rezıL OLma canım benım :) Daha sOnrada nb'de fake ss hazırLamış we atıO. Erdemı 20'ye 3 ezdım ahuahauua :D Dunku bok trıbıne kOp .D

Hadı kOLay qeLsın.

`~LamA`LumA # ]Unutma Aykut biz warken sen portakaLda witamin'dın :)

lan enayi aykutun msn hacklendı sen hağla neyın davasındasın sen ilk başta kımınle ws yaptıgını bul bence

ws ataLm dedım nıye atmadı ?

Oduncu meteye soyLedım ws atalm söyLe dedım. yener demıs nıe atmadı ? .D bakın ekmeqınıze .d

:) okuman yok heralde ben kimseyle ws atmıyorum diyor adam ..

ya yaLan atmasın barı :D:D:D:D

Lan daha qecende kendısı ws ıstedı :D

Madem O aykutun msn hack yedı. Adam Nerden bıLıO benım hastanede yattıqımı 1 ay ?

Mamiyi , sinanı , YaLcını Onu bunu nasıL tanıO ? :D

Hıkaye anLatmaya qerek yOk :D

qeLsın ataLım cok yurekLıyse abisi :D

By.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri