BaLyOz'n yaptqı ezmeLık qL atmadan qecme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) :) pff tamam aferim sana eğer mutlu olucaksan

Ya warsa kraLı qeLsın dıyOrum hani :)

EziLdi diye 2 3 tane coLuk cocuk bLupta burda yOrum attırmasın :)

Aykutu senden ıyı tanıyOrum rahat OL. NasıL bi çirkef oLduqunuda butun cs haLkı bıLıO kederLıye yaptıqından :)

hadı sen fazLa cene yapmada bak ekmeqıne ufakLık :)

xD ne diyelim bizde bilmiyoruz

Ya warsa kraLı qeLsın dıyOrum hani :)

EziLdi diye 2 3 tane coLuk cocuk bLupta burda yOrum attırmasın :)

Aykutu senden ıyı tanıyOrum rahat OL. NasıL bi çirkef oLduqunuda butun cs haLkı bıLıO kederLıye yaptıqından :)

hadı sen fazLa cene yapmada bak ekmeqıne ufakLık :)

ufaklık derken ?
VeLet ?

ya bak ekmeqıne pıkachu.

metede aykut king dii lan mete anan bacın kaldımadı hala yalaklık yapıyon ts sovuyor gidiyon abı king

ya erdem bos konusma be bılader bende ezdım senı kardesımı ezmısın dedın fake tag alıp mılletı yenıp real alıyon adammısın lan sen sıctıgım boksun olum daha sen ?

sen mı benı yenmı$ın ? :D Ruyandamı ? :D

bOş Laf yapma atarLı bebe. cOme'Lıcen :)

metede aykut king dii lan mete anan bacın kaldımadı hala yalaklık yapıyon ts sovuyor gidiyon abı king
Sen ne demeye çalışıyorsun sinan? Saçmaladığını farkındamısın orada " Aykut king " dememin sebebi başkaydı onuda anlamıyorsan sanada helal olsun ;)
Cavit boş konuşma. ;) Diğerleri gibi daha düşmedim canını sıkma. aykut hala clanına çağırıyor beni düşcek olsam clana girerdim rahat olun siz :) Benim değil burada kimin düştüğünü siz iyi bilirsiniz.

waLLa 1 tane adam qıbı yOrum yapan deLıkanLı cıktı.

Eyw kardesm tsk ederım. böyLe bebeLer Cs OynuyOr işte.

qL Erdem Ne Bok oldugunu Bilen Biliyor Zaten ;) Ellerine Yazık :)

Aqa böyLe cOLuk cocukLa uqraşıyOruz ışte :)

£yw.

hadı hepsı kolpa olsun adam warsa kralı qelsn dıo otesı warmı ?

qL baba zaten bunların (meric balyoz) alayı qhost aim pezevenkler aim için ***lerini satarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri