BeyLer neden netblgini sunucuLarına girmiyoruz ?

1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
Öncelikle selamun aleykum beyLer. Biliyorsunuz nb sunucuları yakın bir zamanda açıLdı. Herkes açılmasını istiyordu fakat kimse sv lere girmiyor. Bu sv Lere çok emek harcandı. Lütfen hergün biraz zamanınızı ayırıp bu sv lere girebiLir misiniz? Ben ve clanım hep rekLam yaparak gün içinde 1o+ pLayer yapabiliyoruz. Hepiniz girin 2o-3o kişi pro map oynayaLım. Şimdden teşekkürler.

doqru diorsun kardeşim Herkes açıLsın die bekLiodu açıLdı swLer bom boş :S

Adam & DepRes1f* Aga :]
haddini biL !

1.6 kasıyor biz kardeş :)

nb sunucuları tutmaz :) kalıplaşmış artık Türkiye de bu. Belirli sunucuların dışında kimse oralara girmez bu bir kalıptır artık yani kimse itiraz edemez

oh iyi oluyor

ben arada girıorum ama kimse yok .

Herkezin kendi kararı Girer girmez ^^

baKsana körLer sağırLar birbirini ağırLar hepsi birleşmiş bana neLer diyoLar :) ben birLeştiriyim size bakaLım kaç kişi yazıcak ?

Bencede herkez belirli sw giriyolar yeni sunucuları kimse tercih etmiyor bunun nedenini çözemedim :D

kabuL etmiyorlar değil herkez gelsin kimin ne oldugunu görelim ;) bana bu sitede hava yapanlar birleşmiş konusuyorlar buraya bikaç kişi değil en az 100 kişininin olumlu yorum atmasını saglarım ok ;) ugrasmayın benle beceremessiniz elinizde patlar fişeğiniz ;) elinizle evlenin siz klvye dokunmayın..!

sıcaktan :D şaka bir yana beyler ahmet abi sv ye 1 haftadır emek veriyor ve server çok eğlenceli herkezi bekleriz............

Ahmet Knka Haklısın.Bence.! reklam yapıyorum Msn de Adam dıyorkı kontor at gelım . ! :S cok Sacma bısı .

burda sorun şu herkes dört gözLe bekLiodu sunucuLar açıLcak diyince artık orda kasarız diodu ? şimdi niye böLe oLdu bende giricem fakat swLer bomboş :S

millete artislik yapma burda giren girer girmeyen girmez sanamı soracak millet zihniyete bak

Haydi Arkadaşlar Madem Nb Liyiz qeLin doLduRaLm ServerLermizi hade qiReLim

hah belli birsey Herkez kingof senoya ******** oynuyorlar yeni açılan swlere kimse kolay kolay girmez

Arada giriyorum bomboş bomboş sw de kendi basıma takılacak halım yok mecburen q tab enter :S

sana bir şey diyen oldu mu bekocan kayboL.ibo istese doldurur :D uğraşmıyor o kadar

Geri