Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok anlatıcam hemde baya bi anlatıcam uzun uzun en uzunundan renkler efektler resimler animasyonlar introlar herşey video ama çoğu ingilizce olacak ondan dolayı videoları dikkatle izlemeniz gerekecek yani en azındn bi programı indirip bakmanız gerekecek hazırlamaya başladım dün kapalıydı site yarına kadar birsürü kişi tahminen ister zaten haftaya da hazır olur İNŞALLAH =) zaten bende sırf şuan 100 tane efekt videosu var cs amaçlı .d
[quote="~`Dynac|]fena edit yapıyorsun gelsinde şu movie maker ezikliğinden kurtulalım [/QUOTE]
sağol. kurtulacaz İNŞALLAH hazırlamaya başladım cumartesiye biter yanlız arkadaşlar dediğim gibi programlara önceden b,raz bakın mesela vegasta adam kesiyo hangi tuşla yapıldığını blmezseniz anlamayabiliyorsunuz bir de çoğu ingilizce videolar
[quote="~mAmJ* -c|]qeLsın ama 150 yorumu bıraz ruyanda gorun gıbı [/QUOTE]
istesem arklarımdan şu an sırf 150 yi geçer.ama etkisiz olarak deniyelim dedim zaten sınavlarım var 2 günde hazırlayamayacagımdan :001_cool:
tabiiki ama videoların anlaşılmaması gibi b,r durum söz konusu olursa eğer bu sefer bana mesaj yağacaktır Hadi hayırlısı kısa açıklama ss ve video linkini koyacam her efektin