Çok Geniş Movie Edit Konusu Gelsin/Gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelsin,bekliyoruz :)

gelsin gardaş

Eğer kendin anlatıcaksan anlat bilmiyenler için ama alıntı yapıp koyucaksan bu konuya hiç gerek yoktu ibocum :D
yok anlatıcam hemde baya bi anlatıcam uzun uzun en uzunundan :D renkler efektler resimler animasyonlar introlar herşey video ama çoğu ingilizce olacak ondan dolayı videoları dikkatle izlemeniz gerekecek yani en azındn bi programı indirip bakmanız gerekecek :D hazırlamaya başladım dün kapalıydı site yarına kadar birsürü kişi tahminen ister zaten haftaya da hazır olur İNŞALLAH =) zaten bende sırf şuan 100 tane efekt videosu var cs amaçlı .d :D

geLsin :))))))))))))))))))))

fena edit yapıyorsun :) gelsinde şu movie maker ezikliğinden kurtulalım :D

[quote="~`Dynac|]fena edit yapıyorsun :) gelsinde şu movie maker ezikliğinden kurtulalım :D[/QUOTE]
sağol. kurtulacaz İNŞALLAH hazırlamaya başladım cumartesiye biter :D yanlız arkadaşlar dediğim gibi programlara önceden b,raz bakın mesela vegasta adam kesiyo hangi tuşla yapıldığını blmezseniz anlamayabiliyorsunuz bir de çoğu ingilizce videolar :D

gelsin kardeş

qeLsın ama 150 yorumu bıraz ruyanda gorun gıbı :D

[quote="~mAmJ* -c|]qeLsın ama 150 yorumu bıraz ruyanda gorun gıbı :D [/QUOTE]
istesem arklarımdan şu an sırf 150 yi geçer.ama etkisiz olarak deniyelim dedim :) zaten sınavlarım var 2 günde hazırlayamayacagımdan :001_cool:

Gelsin Kardeşim

başladım hazırlamaya hadi hayırlısı ek bişey yok link vericem indirceksiniz zaten :D

Bu Konuları Açarsan Netbilginin En BÜYÜK Konulardından Biri Olur .

tabiiki ama videoların anlaşılmaması gibi b,r durum söz konusu olursa eğer bu sefer bana mesaj yağacaktır :D Hadi hayırlısı kısa açıklama ss ve video linkini koyacam her efektin

Gelsinde güzel bir konu olması gerekir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri